Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами аз съм лесен...Напоследък ме мързи ужасно да се бия и го правя за много кратко.

Иначе съм imoenbg1 в играта. Играя от януарския бум. Напоследък съм станал фермер, въпреки че си нямам фирма.

Иначе видях за Олтения и Северен Кипър.

Дали не им е тъпо на сърбите без житен регион? Ама хак да им е.....

Comment

Фермерството е хубаво занимание, стига да има отстрани армия, която да пази нивите Сърбите... са си сърби, умеят да се справят с проблемите. Ще се справят и с този, само дано не е за наша сметка.

И не пропускайте днес от 21:00 кандидат-президентския дебат в IRC:

Comment

Мисля, че отново ще се емигрира

С този президент, който се очертава мисля да се метна в Германия или някъде другаде. Може и в Бразилия.

Това само потвърждава приликата между блатото и политиката

Не мисля да му давам шанс, защото си го знаем колко е некадърен

Comment

Недей така пък ти, аз съм в правителството

Иначе подобни емоционални реакции са обичайни за част от населението, но не са особено разумни. Но от друга страна правото на избор е свещено

Comment

Хмммм, като му гледах правителството искрено се надявам да не си във външно

Правото на избор е свещено наистина. Но с този разделен и разединен народ само той ни липсваше за президент.

Подобна емоционална реакция имах само веднъж досега - когато ни затриха втория път след пиянската атака на Гарабеда и си взех дисагите и кротко отидох да си копам в Русия и след това Франция.

Мисля, че ще мина на двукликър за доста дълъг период от време. Просто с текущата ситуация нямам никакво желание да се занимавам. Защото каквато и позиция да заема няма да е удобна на поне 40%.

Comment

Никът ми в играта е Kire Liberalo и не съм в МнВР, ако това би те успокоило

В момента тече една кампания, с която има известни шансове да се обедини народа - поход към Пакистан и завоюване на някакви колонии в Индия. Би могъл да се включиш в нея и по този начин няма да имаш морален конфликт с 40% от българите. Снощи например имаше много тежка битка в Исфахан срещу иранците и всяка пушка беше от полза.

Comment

Да, но само се чудя как си представяме цялата тая история без МПП.

Иначе все пак се бих малко в Исфахан. Напоследък нямам желание да хабя злато за битки (въпреки, че ранга ми е ОК).

За съжаление понастоящем дори и тая кампания няма да обедини народа след последните меко казано непопуляврни козметични мерки от страна на президента.

Ще го изтърпим обаче някак.

Comment

Абе Вик ти май се зариби по тази игрица ?

Comment

Преди около 3 часа България атакува европейската част на Турция. Очаква се утре македонците да открият срещу нас втори фронт. Имаме нужда от всеки заспал акаунт, тъй че събуждайте се, пийте едно кафе и хващайте пушките

Comment

Да ни е честито Ново Кърджали, бившия Истанбул !

Comment

снощи налях 7000 за София, днес още 7200 никът ми е b0n3biter а само може ли да попитам как така ти си се "еРодил" на 12 януари 2010, аз на 13 януари 2010, а имаш 1000 сила повече от мен ? аз съм играл почти без прекъсване ама... много ми е чудно

Comment

b0n3biter, много злато съм налял в тренировки и бой. МНОГО, вярвай ми.
                          Иначе поклон пред всички българи. Зададохме нови стандарти за боен дух тези дни.

ПП Ако някой реши да се регистрира в играта, нека го направи през един от следните линкове:

Multiplayer strategy game that allows users to rule a country, be an entrepreneur or gather your fellow citizens to start a resistance war. eRepublik the online strategy game.

Multiplayer strategy game that allows users to rule a country, be an entrepreneur or gather your fellow citizens to start a resistance war. eRepublik the online strategy game.

Така ползата за всички нас ще е много по-голяма. Помогнете на еБългария!

Comment

а откъде толкова злато ? аз от мултита бях направил около 100 злато ама го ползвах за благотворителни цели - комплектовах 1-2 дивизии с к5 хеликоптери и танкове като излезе в2, също бях дал доста на soytarev за фирми за добив... и дадох много левчета на младите играчи по време на кризата когато заплатите бяха дооста ниски.. съвсем малко инвестирах за тренировки, защото според мен това е по-скоро загубено злато - като дам пари за оръжия отиват поне в икономиката ни, а когато са за тренировки отиват все едно в черна дупка... иначе поздравления за цялата българска армия най-после изглежда, че ще си върнем старата бойна слава на дедите ни ... макар че имам чувството, че вече изпразниха хазната, понеже пускат статии за даряване за танковете...
                            впрочем ти откъде се сдоби със златото за тренировките ? и имали в момента сайт както преди имапе zhunder за статистики от битките ?

Comment

Смисълът от скъпите тренировки, тежките битки и връзката им с икономиката се крие в една стара сентенция: "Който изкове от мечовете рала, ще оре за чуждите мечове"

Златото съм го спечелил предимно на валутния пазар и с покупко-продажба на фирми, а една малка част и с производство. Мултаци за съжаление не съм правил А сайтове със статистика от битките все още няма. Има само служебни приложения - за армията, елитните отряди и т.н.

Comment

айде на бейби бумаа обучих вече 10-15 човека

Comment

Working...
                                X