Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

eRepublik The New World

Здравейте искам да ви запозная с една от най успешнита игра в този жанр. "eRepublik creates multiplayer global strategy game"
    След като се регнете получавате писмо от админа (изготвено от президента на eBulgaria) Там има доста обяснения през първите две седмици не правите нищо влизате за 5 минути мах. Скоро България ще ше да попадне под румънска власт но уви унгария, индонезия, сърбия и русия ни спасиха сега владеем Инстанбул (В играта област Marmara) вижте играта на този сайт ще се радваме на всеки един от вас. Благодаря за ислушването.
    Multiplayer strategy game that allows users to rule a country, be an entrepreneur or gather your fellow citizens to start a resistance war. eRepublik the online strategy game.
    Last edited by enexpi; 20-12-2009, 03:40. Причина: грешка на езика

Добре, ядох, работих, тренирах (брей, хляба много скъпичък у нас.)Ц,ц,ц...А президентът читав ли ни е? И ква е тая война на два фронта? И що изобщо имаме БСП с членове от Мармара??

Comment

von Danitz написа Виж мнение
      Добре, ядох, работих, тренирах (брей, хляба много скъпичък у нас.)Ц,ц,ц...А президентът читав ли ни е? И ква е тая война на два фронта? И що изобщо имаме БСП с членове от Мармара??
      Еми общо взето това ядеш, работиш и тренираш а 5 ниво вече започваш да се биеш а за войната еРумъния ни нападна на 10 декември и превзеха Видин, Русе и Варна Ден по късно паднаха Бургас и Пловдив и Останахме само със София. А цялата тая инвазия е била заради обща граница на еРумъния с еТурция тогава бяхме блокирани в пловдив и Русе Сърбите Освободиха Видин Румъния Завзе Мармара и така ние върнахме всичките си региони и нападнахме Мармара и я Превзехме с Много Зор и с много помощ от Феникс. Днес Румъния нападна Русе Отново с цел да Получи вход към софия или просто да ни блокира за евентуална атака срещу тях. и за БСП в Мармара този регион ще бъде наш поне около седмица а на 25 ема избори за Парламент (В играта конгрес) Забравих за президента лош тактик но добър Икономик.
      Last edited by enexpi; 20-12-2009, 15:36. Причина: ью

Comment

Да, изчетох накратко статиите в нашата независима преса. Войната ни е опоскала яко. Укрепления като че ли само в София някакви има. А Румъния е тъмно червена. Лоша работа, как изобщо се случи таз зла инвазия на наша територия? Като гледам Унгария, просто яд ме хваща.

Американците пишат, че военната система нещо бърка на правилното развитие на играта. Има ли нещо вярно?

Comment

Хахаха, какви армии, кво чудо, намерих нещо супер зарибено

това се оказват нашите армии, създадени и контролирани от някакъв абсолютен солдафон.
          Уникална структура, съвсем в нашите традиции. Виждате 22 фелдмаршала и 26 генерала и двама ! редници...

Състав на армията

Редници 2
          .
          Ефрейтори 1
          .
          Сержанти 3
          .
          Лейтенанти 2
          .
          Капитани 4
          .
          Полковници 12
          .
          Генерали 26
          .
          Фелдмаршали 22
          .
          ОБЩО 72

Last edited by von Danitz; 20-12-2009, 17:08.

Comment

Може би структурата е инвертирана и се започва от фелдмаршал?
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Това е по времето на управление на Станислав сега времената са други новаците не се отказват след втория ден и имаме що го де 120 българска армия май някой зел да ги пише там новите работи ама нямаме толкова малко редници за това не вярвам некой да си е играл. Аз съм Ефрейтор след като бях радник и сега що годе се мъча да стана сержант сега в турция правя 5-6 боя на ден. Защото Турците се бият на два фронта срещу Израелците и Гърците но Имат прекалено голяма стена за израелците а срещу гърците е проблема. В играта аз съм Angel Tomov пратете ми покани и ако ви потрябва нещо драскайте ми некой Съобщение.

П.П. Дано да вляза в парламента
              Last edited by enexpi; 20-12-2009, 19:06. Причина: ь

Comment

Това наистина е гадно.Картата от 13 декември.

Comment

Това наистина е гадно.Картата от 13 декември.

Много си прав

Comment

EDEN (Erepublik Defence & Economy Network)Лошите в нашия случай тази година.

Greece
                    USA
                    Croatia
                    Poland
                    Sweden
                    Canada
                    Finland
                    Spain
                    Norway
                    Romania
                    Malaysia
                    Australia
                    Poland
                    Croatia
                    Israel

Phoenix(След разпадането на PEACE GC) Добрите

Indonesia
                    Iran
                    Brazil
                    Russia
                    Hungary
                    Serbia
                    UK
                    Latvia
                    France
                    Germany
                    Portugal
                    Argentina
                    Netherlands
                    Lithuania
                    Turkey
                    Bulgaria(Членка от 13 Декември) Ирония

Comment

Влизам аз преди малко и какво да видя:http://www.erepublik.com/en/article/-1-1099113/1/all, откъде на къде ще замесват нас.

Comment

Играта, поради националността, запазена в отборите, особено в Източна Европа, е на ръба на реалността в политиката. Вижте това:

Днес забелязах нещо, което не бях виждал никога в тази игра. еПолша изживява огромен бейби буум. За момента, в който пиша тази статия, те имат 5089 нови регистрации за деня. Това наистина е забелижително постижение като се има в предвид, че общо 9531 нови играчи са се регистрирали глобално.

Какво е предизвикало подобно масово нашествие на нови играчи? Основната причина очевидно е войната на еПолша срещу еГермания, която доведе до завземане на германски региони от поляците. Явно някои неща се прехвърлят от реалния живот и във виртуалния, въпреки желанието на админите това да не става. Или поне това е официалната им версия.
                        А в Ирански Китай кви работи стават, не ми се мисли...

Comment

Таман преди малко и аз прочетох тази статия и еПолша вече са на второ място по население макар до ноември до колкото съм чел тя е била кукла на швеция и норвегия.

Comment

Трябва ли да си купя оръжие за да вляза в битка?

Comment

Да ако може някои да даде малко разяснения

Comment

Working...
                              X