eRepublik The New World

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Кухулин
    ветеран
    • Nov 2006
    • 12515

Положението не е розово

Comment

• bonebiter
      ветеран
      • Nov 2009
      • 317

е спряхме турците... това значи, че сега ние трябва да сме наред... но утре би трябвало да върнем София обратно Само да не свършат парите за танкване :S аз вече дарих за танковете към 10 злато и почвам пак мултитата, че ми се струват като най-добрия начин да се налее злато от нищото

Comment

• Кухулин
        ветеран
        • Nov 2006
        • 12515

bonebiter написа
        е спряхме турците... това значи, че сега ние трябва да сме наред... но утре би трябвало да върнем София обратно Само да не свършат парите за танкване :S аз вече дарих за танковете към 10 злато и почвам пак мултитата, че ми се струват като най-добрия начин да се налее злато от нищото
        Спряхме турците, обаче с превземането на София македонците поеха инициативата и най-късно до три часа се очаква да нападнат Русе. Трябва и там да ги спрем, след което да контраатакуваме в София и да си я върнем, ако ни стигнат силите. Т.е. София може да бъде наша най-рано в петък.

Всичко това при положение, че Гърция атакува Мармара и поеме турския фронт.

Comment

• bonebiter
          ветеран
          • Nov 2009
          • 317

така като гледам гърците ще ни отърват от Турция и ще се изсипем на македонците ама гледам че в момента в Иран някви турци пак наливат яко дмг...

Comment

• Кухулин
            ветеран
            • Nov 2006
            • 12515

Три фронта, два от тях срещу Natural Enemy. Погром. Заради такива моменти си струва да е играе

Comment

• bonebiter
              ветеран
              • Nov 2009
              • 317

дам

Comment

• bonebiter
                ветеран
                • Nov 2009
                • 317

Да ни е честито въстановяването на Санстефанския договор!

Comment

• Кухулин
                  ветеран
                  • Nov 2006
                  • 12515

Мда, поразширихме границите, макар че плановете са да върнем Македония на македонците. Сега ни очакват много по-големи приключения с американския коридор към Сърбия.

Comment

• bonebiter
                    ветеран
                    • Nov 2009
                    • 317

дам... голяма обърквация ще става... сега ще се види дали ставаме за дипломати Ама хич не ми харесва хамериканците да минават през нас и дори и стане планът им не е сигурно дали ще пречупим така лесно сърбите... Също гледах, че споменават, че щели да ни дават компенсации... що пък да не вземем още 1-2 турски/ирански региона поне да знаем що сме и дали да минат през нас

Comment

• bonebiter
                      ветеран
                      • Nov 2009
                      • 317

дам... голяма обърквация ще става... сега ще се види дали ставаме за дипломати Ама хич не ми харесва хамериканците да минават през нас и дори и стане планът им не е сигурно дали ще пречупим така лесно сърбите... Също гледах, че споменават, че щели да ни дават компенсации... що пък да не вземем още 1-2 турски/ирански региона поне да знаем що сме и дали да минат през нас
                      И последно - станах с над 1000 сила и гледах че според устава вече мога да вляза в редовната армия. Записването пак ли чрез казармата, която видях че била само за 400 сила и нагоре или от някъде другаде ?

Comment

• Кухулин
                        ветеран
                        • Nov 2006
                        • 12515

bonebiter написа
                        И последно - станах с над 1000 сила и гледах че според устава вече мога да вляза в редовната армия. Записването пак ли чрез казармата, която видях че била само за 400 сила и нагоре или от някъде другаде ?
                        Питах сега министъра, каза през казармата да кандидатстваш. Редовната армия била тъпкана до козирката и не е ясно кога ще има набор.

Comment

• bonebiter
                          ветеран
                          • Nov 2009
                          • 317

ами като е тъпкана до козирката не могат ли да бъдат формирани нови дивизии, отряди, взводове... за да може и да се управлява по-добре.. А тея хамериканци незнам какво ще ги правим... нашите съюзници изглежда ги искат, имам чувството че само ние не ги искаме засега...

Comment

• Кухулин
                            ветеран
                            • Nov 2006
                            • 12515

Те хубаво ще формират нови дивизии, но нали трябват пари за тая работа. Не става само с желание. А и засега армията си изпълнява задачите добре, няма смисъл да се увеличава. Може би по-нататък...

Колкото до американците, лично аз нямам нищо против да се впуснем в подобна авантюра. Обещава да е доста забавно, макар и рисковано.

Comment

• bonebiter
                              ветеран
                              • Nov 2009
                              • 317

ама това означава, че турците трябва да минат през наша територия пък те дори имали и претенции да се настаняват по нашите региони... И вече много хора, включително и танкове се обявяват против тази идея, дори някои заявиха, че ако трябва ще се бият за Сърбия...
                              Така че според мен най-добре да се дърпаме и да не позволяваме на хамериканците да минават през нас - като са толкова надъхани да си минават през Гърция. Единственото, което може да ни накара да си дадем териториите за преминаване е заплаха да бъдем отлъчени от съюза и да се опитат насила да минат през нас... В последния случай дори би било по-добре да се върнем към съюз със Сърбия...

Comment

• Diadoch
                                редовен
                                • Feb 2010
                                • 59

Здравейте хора, преди известно време бях спрял да играя eRepublic та гражданина ми бе умрял, съживих го, и пак почнах да си тренирам, работя, бих се, ама не мога да намеря болницата, а никъде не виждам нещо като return to battlefield или нещо такова, което да ме закара до болницата, ще ми обясните ли къде е ?

Comment

Working...