Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да е** помиярите ... влязох с акаунтите на едни познати, защото ги няма в града, да не си прецакат медала и тея ме баннаха за много акаунти.. Поне предупреждение да бяха писали.. баннаха и тях и мен.. Писах им апели ама ще видя сега какво ще стане.. На лизократите им го махнаха за 1 ден.. Кире някакви варианти има ли ?

Comment

bonebiter, би следвало да имаш възможност за еднократен appeal. Обясни им подробно каква е ситуацията и има шанс да ти преразгледат случая. Все пак имай предвид, че бан за мултиакаунтинг се дава предимно заради дарения или друг вид сделки между акаунтите. Ако си прехвърлял разни неща чрез дарения, валутен пазар, заплати и т.н., вероятността да ти махнат бана е доста ниска.

Diadoch, играта вече е доста по-различна и няма много общо с това, което си спомняш. Поразгледай статиите на Образователния център, там вероятно ще намериш всички отговори:

The eRepublik newspaper called Educational Press is owned by Educational Center and located in Bulgaria. It currently has 539 articles. Showing page 1 of 108

Comment

отхвърлиха ми апела...

Comment

Много жалко

Comment

Мерси Кухулин, много ми помогна, а сега какво е всъщност положението, бием се с Македония за Източната й част така ли?

Comment

Diadoch написа Виж мнение
              Мерси Кухулин, много ми помогна, а сега какво е всъщност положението, бием се с Македония за Източната й част така ли?
              Положението е много сложно и едва ли на някого му е съвсем ясно
              Окупирахме цяла Македония и сега полека-лека я връщаме на македонците. От една страна доброволно, от друга не съвсем доброволно. Същевременно чакаме след три дена президентските избори и дотогава всичко се движи по инерция. Към 7-ми февруари сигурно ще има някаква яснота по плановете.

Comment

Ясно, да попитам каква сила трябва да имам, че да ме приемат в армията, и въобще как мога да кандидатствам там?

Comment

Първо трябва да кандидатстваш за Казармата. Ограниченоето е 500 сила, мисля. Минаваш известен период на обучение и подготовка, след което можеш да кандидатстваш в Армията. Там изискването е 1000 сила засега.

Съветвам те обаче да се въоръжиш с търпение, защото и на двете места напливът е огромен, а парите все не стигат. За повече подробности провери в Армейски вестник.

Comment

измислих какво ще правя правя един акаунт дигам му 15 левъл и прехвърлям 10 злато на вуйчо ми, който има 19 злато и 300 сила С парите правя нова фирма, той прави 5 работника и аз 5 на минимална заплата ще печелим по 150-200 лева на ден - достатъчно за наполеонки и така за 2 месеца ще стане танк

Comment

Мерси

Comment

Брей много здраво се държим бе! Има ли въстания в окупираните страни? При тази ситуация май може дори и на 3 места да ги спрем

Comment

От известно време споделям твоята съдба - баннат съм перманентно и не знам как вървят окупациите по света

Comment

еееееее как така бе... толкова развит акаунт.. много мултаци ли имаше ? Аз почнах да развивам един стар и сега съм само с 4 мултака и мисля че няма вероятност да ме баннат. При теб как се случи? System exploits гледам... това нещо заради валутния пазар или ?

Comment

bonebiter написа Виж мнение
                              еееееее как така бе... толкова развит акаунт.. много мултаци ли имаше ? Аз почнах да развивам един стар и сега съм само с 4 мултака и мисля че няма вероятност да ме баннат. При теб как се случи? System exploits гледам... това нещо заради валутния пазар или ?
                              Експлойт на стоковия пазар. Мултаци за тая година и нещо не успях да направя. Сега като се замисля - трябваше

Comment

аа на стоковия да не би онова дето слагаш някаква цена и после веднага я сменяш и те виждат ниска цена пък всъщност се набутват.. ?

Comment

Working...
                                X