Да е** помиярите ... влязох с акаунтите на едни познати, защото ги няма в града, да не си прецакат медала и тея ме баннаха за много акаунти.. Поне предупреждение да бяха писали.. баннаха и тях и мен.. Писах им апели ама ще видя сега какво ще стане.. На лизократите им го махнаха за 1 ден.. Кире някакви варианти има ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eRepublik The New World
Collapse
X
-
bonebiter, би следвало да имаш възможност за еднократен appeal. Обясни им подробно каква е ситуацията и има шанс да ти преразгледат случая. Все пак имай предвид, че бан за мултиакаунтинг се дава предимно заради дарения или друг вид сделки между акаунтите. Ако си прехвърлял разни неща чрез дарения, валутен пазар, заплати и т.н., вероятността да ти махнат бана е доста ниска.
Diadoch, играта вече е доста по-различна и няма много общо с това, което си спомняш. Поразгледай статиите на Образователния център, там вероятно ще намериш всички отговори:
Comment
-
Diadoch написа Виж мнениеМерси Кухулин, много ми помогна, а сега какво е всъщност положението, бием се с Македония за Източната й част така ли?
Окупирахме цяла Македония и сега полека-лека я връщаме на македонците. От една страна доброволно, от друга не съвсем доброволно. Същевременно чакаме след три дена президентските избори и дотогава всичко се движи по инерция. Към 7-ми февруари сигурно ще има някаква яснота по плановете.
Comment
-
Първо трябва да кандидатстваш за Казармата. Ограниченоето е 500 сила, мисля. Минаваш известен период на обучение и подготовка, след което можеш да кандидатстваш в Армията. Там изискването е 1000 сила засега.
Съветвам те обаче да се въоръжиш с търпение, защото и на двете места напливът е огромен, а парите все не стигат. За повече подробности провери в Армейски вестник.
Comment
-
измислих какво ще правя правя един акаунт дигам му 15 левъл и прехвърлям 10 злато на вуйчо ми, който има 19 злато и 300 сила С парите правя нова фирма, той прави 5 работника и аз 5 на минимална заплата ще печелим по 150-200 лева на ден - достатъчно за наполеонки и така за 2 месеца ще стане танк
Comment
-
bonebiter написа Виж мнениееееееее как така бе... толкова развит акаунт.. много мултаци ли имаше ? Аз почнах да развивам един стар и сега съм само с 4 мултака и мисля че няма вероятност да ме баннат. При теб как се случи? System exploits гледам... това нещо заради валутния пазар или ?
Comment
Comment