Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Абе и ти не си за изхвърляне . Ще правим масонска ложа БС . Ако влезем де, ти от националистите, аз от демократите, а 1951 (надявам се, че ще му мине и ще се върне в "политиката") от лейбъристите . Може и да има някои от републиканците . Брях, чудех се къде са изчезнали лейбъристите и сега видях, кой е лидера на "синичките", че и крайно дясна и авторитарна тц тц тц. Каква еквилибристика .

Comment

Мани, много ще вземат сините. Изобщо не са за подценяване. Иначе това с масонската ложа е весела идея - на бойния аватар освен всичките флагове, вълци и цифрички, оства и една пирамида с око да му лепна

Comment

та за какво и за кого да гласувам? засега имам едно "кебапче" от един кандидат

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Те кебапчетата идват после, след победата. Иначе току виж са ни нарочили, че купуваме гласове Особено усърден в слухтенето е началника на ГЩ - да се чуди човек армията толкова ли няма проблеми за решаване, че чак командването ходи да брои на хората залъците

Comment

Vereshagin написа Виж мнение
            та за какво и за кого да гласувам? засега имам едно "кебапче" от един кандидат
            Е ся, може и "бира с кебапче" , но на тоз етап е по-добре Кухулин да се подкрепи, че в София са много . Освен ако не му стигат гласовета. Аз предполагам, че 10 ще взема поне и за Видин ще стигнат. Ще видим, "играта" още не е даже в центъра .

Comment

Стискаме палци. Браво на Ку Хулин, разбира се . За Митака обаче засега сме гласували жалките шест човека (къде спите?). Би било хубаво да видим и 1951 в надпреварата, но занататък ще ставаме все повече

Comment

Ти ли си шестия бре . Изприщих се докат мислех кой е. Аз отказах партийна подкрепа де и разчитам на приятели .

Comment

хора като питам "къде и за кого" да гласувам го питам на сериозно
                  нямам време а и желание да гледам и да помня кой кой е тук и там и да ровя... кажете име в ерепубликата, ако изобщо искате да гласувам

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Vereshagin написа Виж мнение
                    хора като питам "къде и за кого" да гласувам го питам на сериозно
                    нямам време а и желание да гледам и да помня кой кой е тук и там и да ровя... кажете име в ерепубликата, ако изобщо искате да гласувам
                    Значи аз съм със същия ник и съм ти в листата. Във Видин съм, но помисли дали нд е по-добре за Кухулин? Че за мен ще гласуват поне още 4-5, а в София не зная как е?

Comment

Момчета, благодаря ви за подкрепата, но оттук нататък не е добре да гласувате за мен. Само ще се губят гласове. Далеч по-важно е да подкрепите Митака, защото във Видин вероятно ще стане много напечено.

Comment

Comment

Проектоустав на БА:
                          Web word processing, presentations and spreadsheets

Comment

Имате какво да ошлайфате е устава.
                            Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Според мен устава е доста слаб, но като първа стъпка в тази посока бива.

Comment

Абе аз ли не намирам или играта не е преведена на български?

Comment

Working...
                                X