Ще може ли да ми кажете какво става в еБългария напоследък, че се бях отказал ама сега я продължавам. Така само основното в няколко изречения.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eRepublik The New World
Collapse
X
-
paskal написа Виж мнениеЩе може ли да ми кажете какво става в еБългария напоследък, че се бях отказал ама сега я продължавам. Така само основното в няколко изречения.
Comment
-
Сменен е и имейла. Сигурно е хакната, макар че кой ще тръгне да ти хаква орг, от който ще изкара само 100 злато. Друго не може да ми дойде наум, ще се отваря тикет за админите.
Есесбеге, въведоха правила против мултиакаунтинг и затова някои опции са ти заключени до 12 левел.Last edited by Zalmoxis; 24-05-2010, 19:30.
Comment
-
Не съм аз! Знам, че не трябва да се оправдавам (щото това засилва обвиненията ), но е така. Ами следете ми развитието, ако имате съмнения БАН! Ха аз тез дни (разбирай месец) не'ам време да се обърна, загърбил съм даже АоС-а (дет съм първи и водя, "печелившата" фракция, но не съвсем 9я водя де иначе сме първи ), щото....немам време).
Проверете от къде и как сте влизали, при мен е всичко железно! Балдъзката просто е хай-ай-ти менаджер (и то по сигурността ). Затова комповете са сигурни (поне според нея де ). Никога не съм влизал в орг-а, предложих си услугите за поддържане на ..."човечето". Та така! При другите авери само съм казвал, че финансирам, но какво и къде не (че то и аз не знам). Ако ще ме обвинявате подплатете го! Ясно е че изгарям поне с 36 злато ( а бях приготвил още 22 ..за изгарянето де, или за крадненето ). Не съм нацист, но честта е единственото дето ми остава , или на български... честността!
Comment
-
Да не хейтвам много, но това е като дигитализиране не само на ферма или мафия, а общество! Уоу...
След 18-тата минута
http://seedandsprout.com/s10_gd492/2...-presentation/ Шел обяснява как игрите могат да се слеят с реалността и тази игра в общи линии е копие на истински живот под формата на игра. Дет'с ронг.
Сериозно, ако ще фармвате или грайндвате за пари и престиж, поне го правете в реалния свят, по-полезно е за всички, освен за програмистите на еРепублик
Comment
-
Много странно. Аз гласувах за колегата си в отряда, щото мислех, че никой не го знае него, а ти си сигурен (пък и трябваше да се местя в Русе, уж за да попълвам бъдещата "стена" - което всъщност продължи няколко часа). Може би трябваше нещо статийка да пуснеш, знам ли... А хората, които мога да помоля, не са от твоя район...
Comment
Comment