Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Heroes of Might and Magic

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз се пробвах - с варварин. Началната му армия е от 10 вълкоездачи и 25 гоблина. Армията може да се увеличава с нарастване на нивото на героя и строеж на нови сгради в родния замък, който е малко абстрактен. ЗА целта трябва героя да работи, за да получава пари и след това да си купи и ресурси.

Comment

Някои данни за нивата.

Особено забавни се оказаха сраженията с много участници. Аз успях да вляза в един такъв с двама на двама участници и един с трима на трима. Това си заслужава да се види
      Last edited by messire Woland; 30-05-2007, 14:58. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Малко картинки от една битка:

Началната подредба. Участват моя милост (рицар, долу в ляво, с оранжевия плащ, рицарите и селяните), както и двама магове. От другата страна са рицар, варварин и некромант. Рицарите сме първо ниво, останалите са второ.

Сражението започна. Явно основната битка е в средата на полето.

Нещата са вече решени, двама са отпаднали и само некроманта има още армия, тъй като може да съживява войските си.

Крайния резултат, вижда се и кой колко опит е получил.

P.S.
        В мината в моя сектор имаше бунт и аз реших да участвам в потушаването му. Обаче учстието ми беше твърде бледо:

Размазаха ме за два хода. Дотук добре, обаче получих някакви точки заради това, че съм се бил за Империята
        И нещо важно, количеството същества:
        Eng Рус количество
        Few Мало 1-4
        Several Несколько 5-9
        Pack Группа 10-19
        Lots Много 20-49
        Horde Орда 50-99
        Throng Полчище 100-249
        Swarm Тьма 250-499
        Zounds Тысячи 500-999
        Legion Легион >= 1000
        Last edited by messire Woland; 30-05-2007, 16:52.
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Флаш-шутър послучай половин година Heroes of War and Money
          "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Testing in process...10-th Town in Heroes III WOG game by CoreWOG Team.Тестирование десятого города Бастиона в ВОГ. Работа на пол пути, так что не удивляйтес...

Това относно нова версия на HoMM 3.5 WoG, с нов, вече 10ти по ред град.
            Проект 22.06.1941 г.

Comment

Ба. Трябва да се направи стиймпънк град
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

За HEROES VI нещо, освен реклами, да се чува?
                http://www.bukvite.com

Comment

Working...
                X