Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Heroes of Might and Magic

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

gollum написа
    Ей, богу, увличате се. До тогава има повече от 30 години и предполагам, че отдавна старият комп ще е сдал багажа, заменен на бойния фронт от поне два-три други. И дори и да се разцъква нещо, то в най-добри яслучай това ще е HOMM 20 или Aow15 . Или пък нещо съвсем ново. Пък и как ли ще се разцъква... А за да проявя и малко форумен ентусиазъм - най-вероятно ще разцъкваме поредната голяма форумна игра .
    що пък да се увличаме
    като гледам как се развиват игрите и РС-тата имам лошото усещане, че след около 10 години нито ще мога да играя, нито изобщо да се оправям с РС. те вече децата се раждат с по-голяма компютърна грамотност от мен, а и нови неща се учат все по-трудно...
    иначе си представям Хироус 20, като...хм, примерно застанал съм в центъра на бойното поле в ролята на един хироу (който естествено е и файтър) и пращам с махване на ръка армиите черни дракони срещу банда титани. а драконите ме поглеждат с червените си холограмни очички и се впускат в атака, докато легионите ми импове се чешат в носа :o ех, размечтах се пак. но любопитно ми е, кога ще са възможни такива игри с разните му там холограми, каски и знам ли и аз какво.
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Wake of Gods 3.57F е наистина страхотно
      миналата седмица успях 2 дни да играя по 6 часа. чист кеф.
      когато някой научи, че е излязло 3.58 , няма да е зле да каже.

Comment

а дали ще се намери някой така добър да ми го даде?

Comment

уви, нямам записвачка. а е големичко, за да ти го пратя по мейл.
          можеш да го изтеглиш оттук:

само някакви мижави 30 мв, а променя доста играта

Comment

А на теб какво точно от пакета ти липсва?
            По принцип процедурата по инсталацията е следната:
            Качват се подред:
            1. HoMM III
            2. HoMM III Armageddon's Blade
            3. HoMM III Shadow of Death
            4. HoMM 3.5 WoG
            5. Update 3.57f (май това беше последния ъпдейт)
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

само WoG си нямам, а понеже вие се скъсахте да го хвалите нещо много ми се прииска.

Comment

Е, ако имаш трите оригинални версии то само ти трябва финалната версия на WoG (Махадева, боя се, че след като са я обявили за финална (а и при това се чу, че хората работили по WoG ще участват в работата по HM&M V), то едва ли ще има следваща (бих добавил, за съжаление ). Както каза и Махадева - тя е само 30 МБ, но ако ти е проблем да я изтеглиш можем да се уговорим когато ти е удобно и си в София и да ти я дам - имам я на CD (щот се обзаведох със записвачка наскоро ). Но преди да я качиш ще трябва начисто да си качиш трите изброени версии на оригиналния HM&M, желателно е да си смениш локализацията на windows-а на щатска (ако да речем ти е българска) и след това качваш въпросната окончателна версия на WoG. И се кефиш на играта, надявам се .

Comment

Аха, ок. При мен (или е при Голъм) се мотаеше едно ЦД с WoG и последния ъпдейт. Ще гледам да го домъкна на срещата, ако не се видим преди това.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

При мен е в момента, така че ще гледам аз да го домъкна на срещата.

Comment

абе и аз си имам записвачка обаче мога да тегля само от службата...а последа примъквам на дискети до домът е.....
                      Ами като гледам май ще трябва да дойда на въпросната среща :roll:

Comment

Благодарение на Голум вече разглед последният ъпдейт на WоG :nworthy: , мога само положителни неща да кажа, доста подобрения, новите опции позволява нови комбинации, изобщо крачка напред, особенно добавките към уменията, а и доста от предметите със съмнителна стойност имат полезни добавки, изобщо голяма крачка в правилна посока, е все още AoW2 си ми е фаворит, но хирото се завърна на харда и дори може да си поиграя малко повечко.
                        BTW:много е хубаво че са подсилили единиците на първите нива, така са използваеми и в по-напреднали етапи, друг въпрос че аз бях неприятно изненадан когато нещо дето трябваще да пукне не пожела да го направи. пък и за еднорог ми искаше диаманти иначе специалностите на героите също са много по-добре направени, пък и седмицата на разните животни вече е нещо съвсем друго...ееххх да си беше излезнал такъв още в началото.

Comment

вчера между домашните задължени направих една победка и разгледах повечко предмети и герои..Ето впечатления от по-близкия поглед: ако и да са подобрили част от уменията все пак си има доста безполезни, примерно скаутинг, ако и да дава малко разбойници според мен не си струва, балиста също, полезно е за началото на играта или за много малка карта, същото е и за първата помощ, в началото е много полезна защото минимизира загубите, но в напредналия стадии 4% ръст всеки ден напълно компенсира разни малки загуби. При специалностите според мен силно са зговнили специалистите по магия, предният вариант беше далеч по-добър. Предметите вече ме радват, особено разните безолезни медальони, аз си имам два много любими, онзи с нолидж и другият с грифините. Командирът е доста приятно нещо ако и моят доста рядко да влизаше в битка но пак смятам че доста от тях са безполезни (като изключим един дето правеше така че част от моята армия да си тръгва мирно и тихо, много гаден номер, единственните ми загуби бяха от няколкото такива битки.

Comment

По отношение на полезност за сега първо място ми държи некромансърският командир, реанимирането е много полезно, а от предметите пропуснх онзи дето дава по 15 злато на парче солдат в началото на седмицата. Аз на дфомашният си герой (винаги играя с двама основни) му бях оставил 5000 скелета а те благодарение на 4% много бързо се умножиха и стана заедно със зомбитата близо 30 000, голям кеф по 500 000 в началото на седмицата, иначе констатирах че гоустовете са доста безполезно нещо, или поне аз не знам как да ги използувам. Също ми прави впечатление че като си включиш да ти дава артефакт на всяко ниво на по-горните нива почва да ръси направо от зглобените артефакти. на мен ми даде некромансърският което силно разбалансира играта (абе май не беше съвсем така защото комповете се мъкнеха с някакви астрономични армии и аз на няколко пъти на късмет оцелях, то май само личовете ми останаха. всичко друго в единични бройки.

Comment

Gaden Gogi написа
                              По отношение на полезност за сега първо място ми държи некромансърският командир, реанимирането е много полезно, а от предметите пропуснх онзи дето дава по 15 злато на парче солдат в началото на седмицата. Аз на дфомашният си герой (винаги играя с двама основни) (абе май не беше съвсем така защото комповете се мъкнеха с някакви астрономични армии и аз на няколко пъти на късмет оцелях, то май само личовете ми останаха. всичко друго в единични бройки.
                              ахам, определено некромансърските командири са най-полезни. изобщо пак стария въпрос коя раса е най-добра. към момента залагам на некромансърите. от една битка помня, че вдигнах над 6 хиляди скелета :o а комповете наистина се мъкнат с нечовешки армии. точно това най-много ми хареса в Wake of Gods, РС-то концентрира армията си в един герой и той става доста труден за убиване. а ако противниците са няколко към края на играта се получава така, че ако погубиш единия, другият след това спокойно може да ти го върне твърде лошо. изобщо получава се "силов многоъгълник" с много неизвестни и голяма нестабилност. страхотна игрица - много е възпитателна.

Comment

Абе доста си е лесен компа, а на сегашната игра докопах белезниците и вече дори няма да ми бяга и му е спукана работата...колкото повече армия има толкова повече скелети ще си напрая, ама в предната (която я спрях в момент когато почнах да ги мажа и вдигах личове ама един тъпигцоз заседна в телепорта и почна напред назад, 5 рестарта и все едно и също прави) направих няколко поредни битки с по над 30 000 експи, а в тази гепнах таун портал и последните 2 хода обикалях градовете на другарчето да му ги спасявам, бая герои заминаха в небитието.

Comment

Working...
                                X