забелязах, и е хубаво да не се слага герой към неутралките, той задължително ила блайнд иголям набор от други гадости и прави битката с по-силни неща (които освен това нарастват) почти невъзможноили крайно кръвопролитна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Heroes of Might and Magic
Collapse
X
-
Re: Календар на българската бойна слава
А, вие, знаете ли защо не дойдох на последната среща на Форум-а? Ами заиграх се на "Героите" и времето, ами времето отлетя ."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Еха, това сигурно не сте го виждали: от битка в която си победил да получиш отрицателен експи. Каяк стана: обикалям си аз с домашният герой близките околности на вкъщито, и гледам се задава някакъв злодей с лотка (картата е кингдъм фор сейл). И понеже съм много отворен веднага му скачам, този обаче има балиста и ми трепва 11 енчантъра, аз съм първи с катапулата, хвърлям експерт хейст (щото съм с тауър, а той е със збирщай дракони включая азурни) обаче не успявам да си взема ход и той духва, резултатът? - 334 експи за мене. много разочароващо, а иначе 20 ниво експерт по наги, 180 и няколко хит пойнт, голееееми чудовища. Тази карта я препоръчвам на всеки, L-ка но е цялата на острови и играта се точи много дълго.
Comment
-
А какво ще кажеш за отрицателният експи?Забелязах едно много хубаво предметче, дава допълнителни hit поинт на не-живи, не-умрели единици, по моему освен гарголесите и големите друго не се вписва в тази категория...а дава и горгони ама аз съм ги изключил (много ме кефят възможностите за настройки.).
А много интересно как се упгрейдват единици стигнали до 100% опит и имащи следващо ниво? примерно гремлини в дядо мразофци?.
Comment
-
Начини на стрелба по противников кораб
Всъщност, Конфлукса с неутралните създания е твърде могъщ ... особено новите му, 5-то ниво създания.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гелу може да ъпгрейдва стреклци във всички варианти шарпшутъри, лавашарпшутърите са изроди, ама големи..вярно ицената е острономическа. А да се пуснат всички градове с граил е гадно, комповете дърпат мноого бързо, вече 4 пъти ми се налага да си откупувам главният герой, изобщ не мога да си събера архангели, а най-интересното е че компа се мъкне с разни тълпи от ъпгрейднати 7 ниво, разни екзотични видове дракони...а май няма обиталища на тези животинки по картата.
Comment
-
Ами, всъщност, ако не сте обърнали внимание, създанията от 7мо ниво могат да се ъпгрейдват още веднъж, в създания 8мо ниво, а някои други, от нива 1-6 имат и трети ъпгрейд. От там може да са дошли 'екзотичните' гадове, Гоги.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
А какво е нужно за да се упгрейднат? да стигнат 100% експириънс? че то това става за съвсем кратко и то след битка и само за малки нива единици, просто за да е много експито битката трябва да е голяма а тогава игадинките са много и ежедневният им прираст скоро "разрежда" опита и те падат до по-ниско ниво.
А и друго нещо забелязах: титани смъкнати от резистънса до гиганти си остават с 300 хитпоинт.
Comment
-
Необходимо е 'ъпгрейдната' 7мо ниво казарма и съответно да направиш 1 ъпгрейд на 7мо ниво създание. Но ъпгрейда от 7мо към 8мо ниво не е без пари. Архангелът например исках 5-цифрена сума злато и 13 единици gems. За един брой създание, да премине от 7мо във 8мо ниво, да уточня още веднъж. Компа откъде ги намира тия ресурси си остава загадка определено. Но винаги главният му герой, дори и на третата-четвъртата седмица щъка по картата с поне 2-3 8мо ниво създания.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment