Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Heroes of Might and Magic

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ама не ми се нахлвърляйте, де...знам, че не е точно военен симулатор, ама в игрицата си има тактика, страхотни бойни единици и като цяло доста мисъл...
    това ми е може би любимата игричка :tup:
    направо не бих повярвал, ако никой не я е играл и харесал малко или много...особено пък феновете на Толкин. в третата част има една раса, която е правена точно по Толкин - Рампарт, че и варварите си бяха по Толкин с тия "вълкоездачи" и орки...е, какво ще кажете за игричката. кажете нещо, де...Хороус-а е играта, която ми е загубила най-много време...
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

една от най-най любимите ми игри

за жалост 4ката я потрошиха
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Съжелевам че трябва да ви разваля идилията но мен тази игра искрено ме отегчава : след първите няколко хода вече имаш всичките сгради и можеш да строиш всичките юнити, от там нататък само трупане на войски и ресурси , и разтакаване по картата със праведния лозенг "Кого да убия?!"
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Originally posted by "княз Крылов"

Съжелевам че трябва да ви разваля идилията но мен тази игра искрено ме отегчава : след първите няколко хода вече имаш всичките сгради и можеш да строиш всичките юнити, от там нататък само трупане на войски и ресурси , и разтакаване по картата със праведния лозенг "Кого да убия?!"
        да бе, "първите няколко хода"....за да изкараш титаните / черните дракони има да чакаш бая време ако картата е малко по-активна
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ама разбира се, че не е от първите няколко хода...дори ако си го пуснеш на някое по-трудно ниво може никога да не си построиш най-добрите сгради...а по принцип да си стоиш в замъка и да трупаш армии е най-погрешната тактика. и аз правех това в началото, обаче ако играеш срещу човек нямаш никакъв шанс с такава тактика...
          Защо бе Импириал, на мен 4-ката ми харесва. даже и врътнах всички експанжъни и чакам още :twisted:
          срещу компютъра не е много интересно, наистина защото знаеш, че винаги ще спечелиш, ако си достатъчно добър, но пък срещу други хора...ехааа, ето това е кеф...готов съм да рамажа всеки със силите на Nature
          Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
          каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
          каквито са мислите ти,такива са делата ти,
          каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Е, ако търсите истинско предизвикателство и трудност, пробвайте първата част на играта. Тя беше с най-добър компютърен интелект. И най-балансирана, там имаше само 4 раси, но си бяха почти равностойни.
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Да се надяваме, че като си взема новият Хироуз на Български ще ми хареса малко повече! Вие имате ли го?
              Канцлер на хазната

Comment

Доколкото разбрах, това е все същата бъгава четворка, преведена на български и без ъпдейтите ...
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Четворката е малко досадна, макар и предишните да са доста тъпички, просто в един момент ти писва...
                  Иначе не може да се говори за сравнение между 3-ката и 4-ката. Втората е много по-мазно направена и дори успя да ме грабне замалко...
                  Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

четворката просто не мога да я гледам, такава мазаница е по екрана :|
                    albireo написа

Comment

Hot seat на Тройката (със всички add-on-и) с трима-четирима човека на Random XXL карта нагласена на зли гадове и на Expert или Imposible - ето тази комбинация ми заемаше половината игрово време преди две-три години. Просто няма друга такава игра.
                      А колкото до
                      след първите няколко хода вече имаш всичките сгради и можеш да строиш всичките юнити, от там нататък само трупане на войски и ресурси , и разтакаване по картата със праведния лозенг "Кого да убия?!"
                      ами на Imposible последните единици се вадят около края на първия месец ако имаш късмет.
                      Сега само се надявам да направят Петата част по-качествена, защото четворката просто не беше това което трябваше(и кво лошо има в това че изглежда мазно? Вярно че на тройката визуалната част ми харесва повече ама нали трябва да се развиваме )
                      <<..........>>

Comment

Да, не е лоша серията. Аз бих гласувал най-вече за първата част (и в графично отношение ми се вижда най-добра, имам предвид не като технология (разбира се), а като концепция). И в предшественика й (King`s Bounty) имаше някои добри идеи, които така и си останаха нереализирани. Но ако говорим за наистина добре игра в тоя жанр си струва да споменем само едно име - Master of Magic.

Comment

Originally posted by "gollum"

Но ако говорим за наистина добре игра в тоя жанр си струва да споменем само едно име - Master of Magic.
                          за съжаление не мога да я подкарам на моята машина....

пробвах емулатори и що ли не...може би само под '95-'98 ще да върви? Не говоря за DOS щото тука няма комп на който да мога да кача тва нещо )
                          albireo написа

Comment

Не плюйте чак толкова по четворката, имаше някой страхотни карти в http://heroes.ag.ru/, пълни с Quest-ове.......а иначе - и най-хубавата игра омръзва след няколко месеца
                            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Хероис3 обаче опрелено не е равностоина игра ! Кривата на шанса е доста ... морал и касмет голяма битка ?(моя архангел удря пръв с късмет и му дава морал ... ето че битката е решена !)(за Рандом карти няма смисъл да пояснявам)
                              Иначе на големи карти с няколко играча и мн здрави нерви и свободно време, това е доста добра игра, по мое мнение ... А според всички статистики това е ходова игра номер едно - ненадмината до този момент по продажби и известнст !
                              Трудно се намират истински противници за 5 - 10 часа игра (на една Л или ХЛ катрта от поне 4ма играча) .. е но за това са гейм сърварите ... като например КАЛИ. Иначе расите като цяло не са равностоини, а героите съвсем ! Но всичко си зависи от самата карта все пак .
                              Podlo Teror

Comment

Working...
                              X