И аз се пробвах - с варварин. Началната му армия е от 10 вълкоездачи и 25 гоблина. Армията може да се увеличава с нарастване на нивото на героя и строеж на нови сгради в родния замък, който е малко абстрактен. ЗА целта трябва героя да работи, за да получава пари и след това да си купи и ресурси.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Heroes of Might and Magic
Collapse
X
-
Някои данни за нивата.
Особено забавни се оказаха сраженията с много участници. Аз успях да вляза в един такъв с двама на двама участници и един с трима на трима. Това си заслужава да се види
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Малко картинки от една битка:
Началната подредба. Участват моя милост (рицар, долу в ляво, с оранжевия плащ, рицарите и селяните), както и двама магове. От другата страна са рицар, варварин и некромант. Рицарите сме първо ниво, останалите са второ.
Сражението започна. Явно основната битка е в средата на полето.
Нещата са вече решени, двама са отпаднали и само некроманта има още армия, тъй като може да съживява войските си.
Крайния резултат, вижда се и кой колко опит е получил.
P.S.
В мината в моя сектор имаше бунт и аз реших да участвам в потушаването му. Обаче учстието ми беше твърде бледо:
Размазаха ме за два хода. Дотук добре, обаче получих някакви точки заради това, че съм се бил за Империята
И нещо важно, количеството същества:
Eng Рус количество
Few Мало 1-4
Several Несколько 5-9
Pack Группа 10-19
Lots Много 20-49
Horde Орда 50-99
Throng Полчище 100-249
Swarm Тьма 250-499
Zounds Тысячи 500-999
Legion Легион >= 1000Last edited by messire Woland; 30-05-2007, 16:52.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment