kris4o1993 написа

). Това доста спомага когато корабите удъртеят.И нещо друго така забелязах като начало,сякаш подводниците доста по често намират конвой (може и да е защото доста успешно проникнах в атлантика).Също ми се струва че и щабовете доста по често дават разните там събития(пробив,отстъпление,засада и т.н.).

Коя година си започнал играта. Струва ми се че много късно си завладял острова и си нападнал с атомни ракети Сащниците. Аз през 1946-1947 имам към 15 атомни бомби и сичко ми е puppet :p

: след като избереш някоя от флотите ти натисни Ctrl (копчето на клавиатурата) и го задръж. Докато си го натиснал, натисни и десния бутон на мишката върху някой пристанищен град с поне 1 левел водна база и дай "Rebase". Така след като отидат в новото пристанище корабите зареждат с гориво и могат да изкарат още толкова колкото им е обхвата. :p
Или си ползвал някакви кодчета? Питам, понеже 250 дивизии са около 2500 точки човешки ресурси, а с Германия започваш с около 800 през '36; 20-25 танкови дивизии през 1939 г. - това не знам какви танкети си правил и какво си жертвал за да ги произведеш на време, но аз лично винаги залагам на качеството, а не на количеството. Два пъти я изигравах тази игра с Германия (след това омръзва), като към 1943-44 вече владея света и по-нататък става безинтересно. Като казвам "света" има предвид буквално, освен Южна Америка и тук-там някоя забутана провинция в Африка или Азия. САЩ пада изключително лесно посредством морски и въздушни десанти. Големи надводни кораби е безсмислено да се строят с оглед на цената и времето им за строеж; комбинация от подводници и морска авиация рано или късно потапя всичко, просто така е направена играта. Отново да кажа за десантите - с тях се постигат най-фантастични сценарии и се стига чак до Нова Зеландия. Единствената трудност е Франция: нея я преревземах (с Германия) един път с десант от юг, а другия път - с два десанта, от юг и запад.
Comment