В замундата(бившия линкос) я има.А моя комп е 1200мхз на 256рам и върви задоволително така че ако си над това няма да имаш проблем.Ако искаш точен линк пиши ЛС.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 2
Collapse
X
-
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
-
wafenss написаmola nяkoi dami kaжe kak novo prezetite proviцii dami dava persursi 6oto mi pokazva moa ina protivnika znamenata i ne mi dava pesursi pls pogneteМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Дали има някое cheat-че и за повече индустрия. Вече смати и времесе мъча да победя СССР с немците и все не ми достига индустрията за повече танкови дивизии. :vsad:"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
Нямаш нужда от такива cheat-ове, просто промени текстовия файл за Германия. Там има по градове. Аз съм я деинсталирал и не помня, как се казваше файла, но май беше нещо от сорта на "province.***". Ако искаш ми го прати, аз ще извърша необходимите промени.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написаНямаш нужда от такива cheat-ове, просто промени текстовия файл за Германия. Там има по градове. Аз съм я деинсталирал и не помня, как се казваше файла, но май беше нещо от сорта на "province.***". Ако искаш ми го прати, аз ще извърша необходимите промени."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
Има ужасно много варианти.Ползвай Intrediction на авиацията няколко дни върху тази област или повреме на атаката.Също така като атакуваш погледни повреме на битката какво ти дава положителни и какво отрицателни бонуси.Не атакувай през реки,освен ако не атакуваш от няколко посоки,защото това сериозно намалява атаката.На мен ми се случи французите да имат 20 и няколко дивизии а аз имах над 90 но пак не ги победих,просто пренасочих атаката си към съседни провинции и ги атакувах от няколко места.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
Comment