е ти можеш и в движение да си стреляш хващаш цела ан аавтомат и се забавляваш да шофираш, като зареди стреляш, дори не е нужно да гледаш...точно сега така се случи...тръгвам аз, от храст н ахраст (с лек танк съм) показвам се от един баир, виждам 5 врази, скрима се обратно понеже виждам че едно ТД идва сле дмене....ама тая куха лейка вместо да с еприкрие и да ги чака да де покажат (аз съм ги светнал колко са и какви) тръгв ана бургия срещу тях...айде и аз в подкрепа...лейката умирка, аз цъфвам един лек, награбват ме дружно аз прихващам един среден (първи с епоказа от баира) и лавирайки кум една наша купчина която я гледам че виси в засада...докато бягах цъфнах средният 2-3 пъти...без д агледам...стигам до нашата засаде, бум в един храст... и нашите тъпанари излизат в полето на открито да приемат боя...и умиргат...аз с тях но поне взех едн аартилерия с мене...ама някой хора елеентарни неща не вдяват, а на това ниво с епредполага че си ги забелязал....ще разуча в отбор да се цная...смислената отборна игра е истинско удоволствие.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Потърси в тубата world of tanks clan wars и виж как се играе сериозно. В момента съм на работа и няма как да видя кое филмче става. Моят клан е основно бивши и настоящи реални танкисти и нивото е маааалко по-различноalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Aз не твърдя че играя "сериозно" просто се възмущавам на явни алогичности, действието се развиваше по дяснат атрана на Westfield, някъде в средата, аз се показах от хълма видях вразите, прибрах се и се скрих чакайки артилерията да поработи, те бяха неподвижни, появи се онзи герой с тенекиена самоходка и им скочи...разборам да е видял в началото че се е паднал с машини 2 нива под неговата дето дори не могат да го дупнат, ама то не беше така така, после се изтеглих към позиция където виждах че нашите са се изпогрили по храстите...подминах ги обърнах зад една скал аи също се скрих....как да е. мног ме дразнят разни самонадеяни самоубийци, нито целеуказание дават като хората (аз обичам артилерия да играя), нито помагат много
Comment
-
Ресърчвам си нещо за бъдещи проекти, демек препрочитам книгата на Хънинкът за тежките танкове...и решавам да проверя нещо в игратат.....и гати наглоста и безочието, явно девелоперите още ги мъчат комплекси от студената война по отношение на американците.
Едно на ръка че применро германските линии са пълни с убер фантасмагорични и дори нерелни маши. а американските почти само със стандартно, но сега гледам че Т29 стартово е съ с76 мм оръдия...а това нещо е строено по начало със 105, до което обаче в играта трябва да се добираш дълго и упорито. Т34 същата бира, дават го с 90 а той е бил оригинално един от прототипите на Т29 със 120 мм.... Отделно дето (отиваме на ТД-тата) Т28 и Т95 са едно и също нещо
Comment
-
Както споменах и преди с Чърчил е голям фън да с еиграе, сега на една битка на Енск скочих ами 5 или 5, един от тях мутирал КВ, аз взех един М36 и един Пз 3 с мене и за малко и един М3, ама се скри зад ъгъла гадината...20 попадения изтрая горката машинка...но мя бяха оставили сам, а по едно време едно ТД с емъкнеше зад мене, отборният Т14 уж също тръгна...но после го видях как с ебеше паркирал на средат ана едо кръстовище и димеше мирно..м-даа така е като не следваш имперското водачество, м-да...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеРесърчвам си нещо за бъдещи проекти, демек препрочитам книгата на Хънинкът за тежките танкове...и решавам да проверя нещо в игратат.....и гати наглоста и безочието, явно девелоперите още ги мъчат комплекси от студената война по отношение на американците.
Едно на ръка че применро германските линии са пълни с убер фантасмагорични и дори нерелни маши. а американските почти само със стандартно, но сега гледам че Т29 стартово е съ с76 мм оръдия...а това нещо е строено по начало със 105, до което обаче в играта трябва да се добираш дълго и упорито. Т34 същата бира, дават го с 90 а той е бил оригинално един от прототипите на Т29 със 120 мм.... Отделно дето (отиваме на ТД-тата) Т28 и Т95 са едно и също нещоalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Твърде много са се вдъхновявали хората Иначе аз не играя за американски тежък, просто не ми е интересно с такъв, отделно са грозни
Иначе хамериканците си имат достатъчно изтребители на танкове и без да с еползват разни фантасмагоричности като Т25. В началот е трябвало да сложат разните изпълнения на басата на халфтакове, 57 и 76 мм, съвсем са си съпоставиви за панцерджагер 1, посел си слагам тези на базат ана шерман, после ...или рпеди това, като съдим поМ36 което е преди прииста...та там някъде се слага хелкат и готов...ам амалко ресърч трябва....ддруг въпрос че ако хелката е такъв какъвто е в действителност ще е "тих ужас на крлите на ноща" което явно не се връзва с вдъхновението на създателите...страничната вертикална част на Т95 Хъннинкът я дава 6 инча, не съм сигурен обаче със или без екраните които са поне 2
Comment
-
Аз си натъпках едната самоходка с оборудване, и тъкмо го правя...и с епада мированка, мечатат з аартилериста...още в началото казвам никой д ане разузнава/умира докато с енаръдам...после пълен напред и стана една касапница прийста стана страшен докато зареди и сее прицелил...а ан тази карта повечето стоят неподвижни
Иначе се чудя дали ако им проектирам на създателите няколко "правилни" модела ще ги пуснат в играта, от сег асе сещам з апоне 5-6 убер извращения на тема Шърман....достъпни само за злато, почвайки със скромна Калиопа, преди нея британски със само два авиационни нурс-а, и най накрая, за радост на всички фенове, и само срещу 30К злато, демолюшън танка 2-3-5 К демидж, 10-20-30 М сплаш радиус ракетка на 2 минути. Иначе ако имаше БРЕМ-ове щеше да емноого интересно, както и артилерисйи машини, в смисъл на артилериският насочвач.
м-да, трябва д апоровя във форума д авидя....иначе на мен еми с еуби цялото удоволствие от Маркет Гардена, просто в повечето битки дори първият ми шерман го пуска с разн извращения като Тип 59, той и т-55.
Comment
-
Баси колко е смешно, когато четеш постове написани на кирилица от хора на които първият им език не е български.
Предполагам и аз звуча толкова нелепо когато пиша в англоезични форуми!
Гоги не ми се сърди, предполагам че си от Македония, или Сърбия, просто споделям впечатление. Освен това за чужденец българският ти е изключително добър. Не се шегувам!This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment