Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Много добри статистики!
За справка - ако някой иска да види моите, ника ми в играта е същия като тук.
Някой да има впечатления от Е-75 и Е-100? За първия виждам, че носи идентично въоръжение с VK4502(b), а Е-100 - някакво 15 см оръдие, за което не знам нищо, обикновено съм от страната, която получава снарядите..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнение. В random битки е голяма рядкост да се види смислена отборна игра, но когато се получи е страшно удоволствие!
feersum написа Виж мнениеАртилеристите обожават статични мишени, криещи се в храстите. Имам руското Су-26 - при началото на рунда редовно отнасям някой и друг противник просто като пусна профилактични изстрели на сляпо по най-популярните храсти.
Останало ми е като навик от времето, когато всички артилерии се набутваха в храстите, и не помръдваха до края на играта или докато не ги убият.
От доста време се води спор за и против наличието на артилерия в играта, като основният аргумент на противниците е, че артилерията предизвиква camping. Моето мнение е точно обратното - няма как да се залостиш в някой храст и да дебнеш цялата игра, при условие, че си прекрасна статична мишена за противниковата артилерия. Най-много camping съм видял в игри без артилерия изобщо - тогава всички са спокойни, че няма кой да ги накаже отгоре и дебнат безкрайно.
.
Отделно когато си близо до основната група и теренът е прсечен и не позволява обикновенно артилерстване (градове, планински проходи) може да се стрелка и с право мерене....един снаряд стига за среден танк.
Comment
-
A aз снощи се влачих медленно с моят Т14...и ми се прииска да го направя (който знае с какво се занимавам ще разбере)
Събрах снимки на този в Бовингтън, чертежи от Хъннинкът...и се оказва че впоследната книга няма размери (обикновенно в края има таблици с данните на машините от книгата). Единствените които намерих в нета са тези от викито, но те изобщо не се вързват с пропорциите от чертежа...по широчина и широчина на веригата съм го нагЛасил, но би било добре ако някой има тези цифри да си сподели.
Comment
-
E, ne e чак толкова грешен.
Само да споделя- нещото чърчил е страшно забавна машинка. Ако ме пусне с по-слаби машинки, просто ги попилявам...но забававата е когато са с мноого по-силни, и трябва да се целиш по уязвимите места...тъмко сега регистрирах битката си с най-виско екдпи при това бях мастър гънер за нея битка..един тигът гато го хванах, 15 пенетрейшън му боднах....като първо му супих оръдието и веригите...и после...абе много мръснишка метафора ми хрумна ей така докарто си стоеше неподвижен и импотентен....
Comment
Comment