Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Дали не ги разцепих с Тигъчето?

Comment

Пусни една снимка от твоята статистика, ще ми бъде интересно. Като гледам бая голд си инвестирал...аз нещо все не успявам да конвертирам експириънса в голд...и все пак за малко повече от три месеца нередовна игра достигнах почти до тигър, а имам и Jagdpanzer, Grille, T-34 и VK3001H.

Comment

Comment

jamega написа Виж мнение
          Пусни една снимка от твоята статистика, ще ми бъде интересно.

Comment

War, war never changes..

Comment

Eeeeх, да имах работеща кредитна картичкааааа...
              Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Много добри статистики!
                  За справка - ако някой иска да види моите, ника ми в играта е същия като тук.

Някой да има впечатления от Е-75 и Е-100? За първия виждам, че носи идентично въоръжение с VK4502(b), а Е-100 - някакво 15 см оръдие, за което не знам нищо, обикновено съм от страната, която получава снарядите...
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                    . В random битки е голяма рядкост да се види смислена отборна игра, но когато се получи е страшно удоволствие!
                    На мен ми се случи....но бях от грешната страна, 5-6 наточени леки танка долетяха в нашата база моменталически и половината войнство зачезна...в много кратки слокове...

feersum написа Виж мнение
                    Артилеристите обожават статични мишени, криещи се в храстите. Имам руското Су-26 - при началото на рунда редовно отнасям някой и друг противник просто като пусна профилактични изстрели на сляпо по най-популярните храсти.
                    Останало ми е като навик от времето, когато всички артилерии се набутваха в храстите, и не помръдваха до края на играта или докато не ги убият.
                    От доста време се води спор за и против наличието на артилерия в играта, като основният аргумент на противниците е, че артилерията предизвиква camping. Моето мнение е точно обратното - няма как да се залостиш в някой храст и да дебнеш цялата игра, при условие, че си прекрасна статична мишена за противниковата артилерия. Най-много camping съм видял в игри без артилерия изобщо - тогава всички са спокойни, че няма кой да ги накаже отгоре и дебнат безкрайно.

.
                    Е чак пък да те накаже, повечето карти са с много нагънат релеф и дори д аимаш далекобойност мишенат аможе да е скрита зад препятствие, отделно някой първо трябва да я открие...пък и пусийстване с артилерия е много вредно, обикновенно ставаш жертва на лек танк...аз напоследък се движа близо зад редиците на най-голямата ни група. първо времето за прецелване е мноооого по-малко, после ако срещнем някой той рядко е зад някоя гънка, после т еме пазаят, дори някоя ляка твар д аме издебне в гръб аз обикновенно успявам да притичам при "големите"...а на 100 октанов бензин моят акаручка вдига доста над 50 и обикновенно мога да надбягам и лек танк
                    Отделно когато си близо до основната група и теренът е прсечен и не позволява обикновенно артилерстване (градове, планински проходи) може да се стрелка и с право мерене....един снаряд стига за среден танк.

Comment

Снощи си подобрих рекорда с Хъмел-а - 7 убити, 40 хиляди приход... и над 17 хиляди разход за снаряди. Почти целия боекомплект изгърмях, пък то скъпо
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

A aз снощи се влачих медленно с моят Т14...и ми се прииска да го направя (който знае с какво се занимавам ще разбере)
                        Събрах снимки на този в Бовингтън, чертежи от Хъннинкът...и се оказва че впоследната книга няма размери (обикновенно в края има таблици с данните на машините от книгата). Единствените които намерих в нета са тези от викито, но те изобщо не се вързват с пропорциите от чертежа...по широчина и широчина на веригата съм го нагЛасил, но би било добре ако някой има тези цифри да си сподели.

Comment

Голямо разочарование, Т14 в играта е доста грешен, куполата няма нищо общо с реалната.

Comment

E, ne e чак толкова грешен.
                            Само да споделя- нещото чърчил е страшно забавна машинка. Ако ме пусне с по-слаби машинки, просто ги попилявам...но забававата е когато са с мноого по-силни, и трябва да се целиш по уязвимите места...тъмко сега регистрирах битката си с най-виско екдпи при това бях мастър гънер за нея битка..един тигът гато го хванах, 15 пенетрейшън му боднах....като първо му супих оръдието и веригите...и после...абе много мръснишка метафора ми хрумна ей така докарто си стоеше неподвижен и импотентен....

Comment

War, war never changes..

Comment

Днеска има някакъв много звероидален бонус в експито

Comment

Working...
                                X