Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз си взех GW Panther най-накрая, обаче не съм сигурен, че ми харесва повече от Hummel-a. Предимство е наличието на купола, която дава много по-голям ъгъл на действие, без да трябва да се мести цялото шаси, по-голямото количество боеприпаси също доста помага, на Hummel-a много пъти ми се е случвало да остана без снаряди, особено при по-дългите игри.
    Основният недостатък е, че цялото нещо е адски тромаво, много по-тежко и с доста по-слаб двигател и ако се стигне до близък бой шансовете за оцеляване клонят към нула. На всичко отгоре взе да ме пуска срещу IS-7ци и T30ки, та не съм сигурен, че малко по-доброто оръдие си заслужава разправията...
    <<..........>>

Comment

War, war never changes..

Comment

Днес е и новия пач.
        War, war never changes..

Comment

Мхм, най-накрая ще поцъкам малко StuG че преди все се натрисах на едни битки където не мога даже да одраскам никого.

Чудя се дали да се занимавам с Пантера 2. Има достатъчно време да я изкарам и да я поъпгрейдна, но не съм сигурен че си струва.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

пуснаха preorder-ите:

War, war never changes..

Comment

$90 за heavy, друг път.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

До колкото разбрах, ти плащаш за златото, което е 25000, и стига за 10 месеца premium, а танка със слот е бонус.

Няколко хора изчислиха, и излиза ~8 евро на месец за премиум.

Като тези preorders са -10% от реалната цена на златото. Т.е. след като играта излезе, 25000 злато ще струва 100$.

И тези танкове няма да могат да се вземат играта по никакъв начин след като тя излезе на 12-ти Април.

А точно този heavy е tier8 с 200ap и 360dmg оръдие и 191мм предна вертикална? броня. Той е M6 с подобрена купола и предна броня.
                War, war never changes..

Comment

25000 злато ми е прекалено много. Не се виждам да играя повече от 3-4ч седмично.

Бих дал $50 за 12500 злато и тежкия танк. Но ще си трая засега.
                  albireo написа

Comment

12500 gold идва с a-32 който е light tier 4

Естествено, като излезе играта, ще има по-малки поръчки на злато, от сорта 2500 злато за 7 евро. Но няма да има бонус танкове към тях.
                    Last edited by StrEagle; 24-03-2011, 23:07.
                    War, war never changes..

Comment

Ето и цените на златото след излизане на играта:
                      War, war never changes..

Comment

Гледам по форумите, че бая плюят Tiger I, засега се изкачвам по германското дърво и съм смешник с панцер III, та въпроса ми е дали са основателни тия хули дето хвърлят на тая машина. Явно играта е руска и руските машинки имат някакво предимство, но ми се ще от по-опитните играчи тук да чуя някакво авторитетно мнение.

Comment

С Тигър не съм играл, но от гледна точка на това че с пантерата 10 пъти предпочитах да се окажа срещу тигър отколкото срещу IS, не са съвсем без основание негативните мнения. Оръдието му е доста добро за сметка на това и ако се играе внимателно не е чак толкова голяма разликата.
                          Показателно е обаче че след рестарта и аз почнах с руските танкове, без premium малко бавно стават нещата, имам стотина битки вече а още съм на Tier 3 лек танк, като проблема не е experience-a а това че нямам пари да си купя по-големите )
                          <<..........>>

Comment

Tiger e общо взето най-слабия Т7 тежък танк. Слаба и вертикална броня, слабо оръдие. Т29 е МНОГО по-ефективен в ръцете на компетентен играч.
                            Аз карам американската линия, има много приятни машинки. Засега съм със 105мм Шърман, супер забавно танкче. Някой ден пак ще имам Т29 обаче нямам много време за цъкане и вероятно няма да е скоро.
                            albireo написа

Comment

Ми като му дойде времето няма да си продавам VK3601, ако не потръгне с Tiger I прескачам директно на King Tiger-a.

Comment

Та, взех си PzIV, сега с тоя красавец какво първо да ъпгрейдвам? Двигател и окачване или купол и оръдие, че вече не се трупат толкова лесно ex.

Comment

Working...
                                X