World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Imperial
    Мошенник
    • Jan 2003
    • 12066

Да, за съжаление се върнах от работа доста късно и само 3 танка го хванаха.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• StrEagle
      ветеран
      • Feb 2008
      • 1452

Този weekend е х5 exp за първата битка, 1/2 цената на слот за танк, и х2 crew training speed.
      War, war never changes..

Comment

• Gaden Gogi
        The Voice of Reason
        • Oct 2003
        • 10940

A мене първата битка ме пусна с артилерия в град, и някой си направи експито на мене...ех ако си бях с чърчила

Comment

• Imperial
          Мошенник
          • Jan 2003
          • 12066

Моят Тигър имаше голям късмет, от 2 победи събра над 16К експи.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• kamos
            ветеран
            • May 2009
            • 460

Има ли някаква ефективност този камуфлаж?

Comment

• Gaden Gogi
              The Voice of Reason
              • Oct 2003
              • 10940

A аз тъкмо си взех ново леко танкче и ме гони убер кутцуз...а последната битк абеше просто върха, тръгвам да разузнавам на прохоровка...не съм стигнал и до средат ана картатат...и целият ми отбер е мъртъв...как успяха тези д аго направят така и ен разбрах, масово самоубийство...аз оцелях но каква полза..освен спестени пари за ремонт

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

при това сума пари ръснах за подготвен екипаж, директно всички ъпгрейди...с цел по-голяма радос, ама ъц

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

Втора битка...почти като споменатата преди малко...сигурно защото танка е фашистски

Comment

• feersum
                    Петнохолно алкно
                    • May 2011
                    • 1270

kamos написа
                    Има ли някаква ефективност този камуфлаж?
                    Умението камуфлаж или камуфлажната мрежа?
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• kamos
                      ветеран
                      • May 2009
                      • 460

Мрежата.Въпроса ми е дали наистина върши работа?

Comment

• feersum
                        Петнохолно алкно
                        • May 2011
                        • 1270

kamos написа
                        Мрежата.Въпроса ми е дали наистина върши работа?
                        Да, върши работа. Работи обаче само докато машината е неподвижна, включително и куполът - ако помръднеш корпуса или купола, се деактивира.
                        Най-добре работи на артилерии и TD-та без купол, защото движението само на оръдието не се брои.
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• feersum
                          Петнохолно алкно
                          • May 2011
                          • 1270

С новия пач девелопърите решиха да преименуват медала на Витман, на "медал на Boelter", най-вероятно защото Витман е служил във Waffen-SS. Медалът се печели за 7 и повече убити противници в една битка. Аз за 2500 битки имам само 8 такива медала... не е лесно да се изкарат.

Цяла година тия хора трият акаунти и имена на кланове, съдържащи нацистки и SS-референции, а когато някой се оплачеше по този повод във форума и дадеше за пример Витман - получаваше бан.
                          Сега решиха да станат политически коректни...

Да подчертая - нямам афинитет към нацистки и SS идеологии, просто се ядосвам на решенията на девелопърите. Пък и Витман е едно от първите имена, които човек научава, когато се интересува от танкове от периода на ВСВ.

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

А на мене за друго с ами криви...в няколко битки ме пуска с отбор в който най-силното нио е среден танк, в противниковеият пък гледам по 3-4 наточени КВ-та ии всякаква друга гадост...как да е това се трайва.
                            Обаче си личи как русначета с аго правили това, Т-28 е накакво убервафе...един такъв дори ми надбяга напълно упгрейднатия Пз2Л..айде пише го по кнжките че сред руските е изпъквал с надеждност и бла-бла бла...ама все пак си е лошо копие на 16-тоне викерс...за КВ д ане говорим, всички таблични предимства и нито един реален недостатък.
                            Друг интересн момент са американскит емашини, разните ранни ТД-та и самоходни оръдия...мвесто да слагат тези измишльотини д абях асложили ТД-та и САУ-та на базата на халфтраковете...или пък това че американскит елеки танкове свършват с М-5...а някой от нас са чували и за М-24

Comment

• feersum
                              Петнохолно алкно
                              • May 2011
                              • 1270

Положението е, че са руснаци (белоруси, от мене да мине) и могат да си правят каквото искат.
                              Сега всички артилеристи ревнаха от новите руски леки танкове Т-50 и Т-50-2.
                              Чакам момента, в който ще порежат Е-50, Е-75 и Е-100, щото и по двата форума - руски и европейски - народа взе да се оплаква колко били overpowered.
                              Най-накрая немските танкове да имат нещо, което да може да се мери с руските машини... и руснаците ревнаха.

А за matchmaking-a... това никога няма да го оправят.
                              Докато КВ е едно ниво с PzIV и Т-34, няма спасение.

Comment

• StrEagle
                                ветеран
                                • Feb 2008
                                • 1452

Сега добавят ниво 5 леки танкове, с новите пачове.
                                КВ-то не е толкова убер - почети всичко негово ниво или едно под него го пробива, да не говорим за масивния купол, който е супер голяма мишена, с още по-малко броня от корпуса и се върти със скоростта на костенурка.. Това и мудната му скорост, го правят много уязвим, единственото му предимство са мощните но бавно стрелни оръдия.
                                Т-28 наистина има много мощно оръдие за нивото си, но от друга страна се пробива от абсолютно всичко с/у което го пуска и от страни с дългия си профил, е трудно са се пропусне директно попадение с/у него.
                                Аз съм играл с почети всички танкове, и повечето са балансирани - имат си и добри и лоши страни.
                                Само от време на време matchmaking-а прави глупости, като например ме пускаше с JgPz4 с 88мм оръдие (136мм бронепробивност) и 80мм броня с/у КВ-3 със 120мм броня и 122мм оръдие (175мм бронепробивност), който почети не можех да го пробия отпреде, и ако нямахме САУ нямаше какво да го спре..
                                War, war never changes..

Comment

Working...