Да, за съжаление се върнах от работа доста късно и само 3 танка го хванаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A аз тъкмо си взех ново леко танкче и ме гони убер кутцуз...а последната битк абеше просто върха, тръгвам да разузнавам на прохоровка...не съм стигнал и до средат ана картатат...и целият ми отбер е мъртъв...как успяха тези д аго направят така и ен разбрах, масово самоубийство...аз оцелях но каква полза..освен спестени пари за ремонт
Comment
-
kamos написа Виж мнениеИма ли някаква ефективност този камуфлаж?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
kamos написа Виж мнениеМрежата.Въпроса ми е дали наистина върши работа?
Най-добре работи на артилерии и TD-та без купол, защото движението само на оръдието не се брои."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
С новия пач девелопърите решиха да преименуват медала на Витман, на "медал на Boelter", най-вероятно защото Витман е служил във Waffen-SS. Медалът се печели за 7 и повече убити противници в една битка. Аз за 2500 битки имам само 8 такива медала... не е лесно да се изкарат.
Цяла година тия хора трият акаунти и имена на кланове, съдържащи нацистки и SS-референции, а когато някой се оплачеше по този повод във форума и дадеше за пример Витман - получаваше бан.
Сега решиха да станат политически коректни...
Да подчертая - нямам афинитет към нацистки и SS идеологии, просто се ядосвам на решенията на девелопърите. Пък и Витман е едно от първите имена, които човек научава, когато се интересува от танкове от периода на ВСВ."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
А на мене за друго с ами криви...в няколко битки ме пуска с отбор в който най-силното нио е среден танк, в противниковеият пък гледам по 3-4 наточени КВ-та ии всякаква друга гадост...как да е това се трайва.
Обаче си личи как русначета с аго правили това, Т-28 е накакво убервафе...един такъв дори ми надбяга напълно упгрейднатия Пз2Л..айде пише го по кнжките че сред руските е изпъквал с надеждност и бла-бла бла...ама все пак си е лошо копие на 16-тоне викерс...за КВ д ане говорим, всички таблични предимства и нито един реален недостатък.
Друг интересн момент са американскит емашини, разните ранни ТД-та и самоходни оръдия...мвесто да слагат тези измишльотини д абях асложили ТД-та и САУ-та на базата на халфтраковете...или пък това че американскит елеки танкове свършват с М-5...а някой от нас са чували и за М-24
Comment
-
Положението е, че са руснаци (белоруси, от мене да мине) и могат да си правят каквото искат.
Сега всички артилеристи ревнаха от новите руски леки танкове Т-50 и Т-50-2.
Чакам момента, в който ще порежат Е-50, Е-75 и Е-100, щото и по двата форума - руски и европейски - народа взе да се оплаква колко били overpowered.
Най-накрая немските танкове да имат нещо, което да може да се мери с руските машини... и руснаците ревнаха.
А за matchmaking-a... това никога няма да го оправят.
Докато КВ е едно ниво с PzIV и Т-34, няма спасение."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Сега добавят ниво 5 леки танкове, с новите пачове.
КВ-то не е толкова убер - почети всичко негово ниво или едно под него го пробива, да не говорим за масивния купол, който е супер голяма мишена, с още по-малко броня от корпуса и се върти със скоростта на костенурка.. Това и мудната му скорост, го правят много уязвим, единственото му предимство са мощните но бавно стрелни оръдия.
Т-28 наистина има много мощно оръдие за нивото си, но от друга страна се пробива от абсолютно всичко с/у което го пуска и от страни с дългия си профил, е трудно са се пропусне директно попадение с/у него.
Аз съм играл с почети всички танкове, и повечето са балансирани - имат си и добри и лоши страни.
Само от време на време matchmaking-а прави глупости, като например ме пускаше с JgPz4 с 88мм оръдие (136мм бронепробивност) и 80мм броня с/у КВ-3 със 120мм броня и 122мм оръдие (175мм бронепробивност), който почети не можех да го пробия отпреде, и ако нямахме САУ нямаше какво да го спре..War, war never changes..
Comment
Comment