Tiger (P) става ли за нещо? Гледам, че има 200мм предна броня и носи дългото 88мм. Точно съм понасъбрал свободен опит и се чудя какво да отворя от немските.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Невероятен танк. Още хората не са свикнали с него, и яко се целят в предната броня. Като ъпгрейднеш купола - VK30 и VK36 нямат шанс да те пробият от преде, освен в купола на командира. А и много често като се целят в купола на танка, уцелват mantlet-а на оръдието и снаряда им не нанася поражения.
Бая е муден (20-28 на равно), ама съм излизал с/у 5 танка и оцелях.
А дългото 88мм се слага на стандартния купол, но трябва да вземеш по-доброто окачване.
Вчера излязох с/у TigerH и той ме проби с 1 от 6 изтрела и умря.War, war never changes..
Comment
-
Аз още не съм го взел, но отзивите във форума не бяха много очаровани от него..
Като ниво 8 танк, най-доброто му оръдие е с 200мм боневаемост, което много го спъва с/у същия или по-голям левел танкове. Предната му броня е 120мм, а на KTiger, който е съседен е 150мм, за ъгъла не съм сигурен, но май е горе-долу еднакъв. Така че имаш подвижен танк, с не много силно оръдие, който е пробиваем за всичко на полето..War, war never changes..
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеС КВ първо отключи 122мм. След това веригите, купола (не го слагай още), 152мм (слагай купола и оръдието) и вече отключи всичко останало. Аз използвам 107мм - намирам го за изключително добро. 500 коня дизеловия двигател също няма смисъл да го слагаш - чак 560коня.
Аз притежавам 75 танка, в това число всички танкове с ниво 5 и до T32, IS, KT, TigerP, Panther2, Ferdinand.
Аз съм го усъвършенствал на макс от мнооого дълго време. Играя със 107 милиметровото с добавен усилител, което дава 10% съкратено време за презареждане - не е лош вариант. Големите калибри не съм пробвал въпреки, че са отключени - чудех се има ли смисъл при отчайващо многото време за презарядка. Сега съм убеден, че е безсмислено. Принуден съм да играя с КВ, щото нямам достатъчно кредити. Не мога да вкарвам пари и бидейки не особено активен играч се влача едва-едва. Имах още няколко танка, но ги продадох, защото са прекалено слаби. Оставих само един PzIII, който се мъча да вдигна нагоре, ама ми е нужен още 6-7 хил опит. До Коледа може и да ме огрее)))))))Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
152мм оръдието е изключително добро в градски условия - показваш се, стреляш и се прибираш в прикритието на сградата докато презаредиш.
Аз го носех с 10 бронебойни и 10 фугасни снаряда. Бронебойните пробиват 110мм броня - което е по-малко от някои странични брони на ниво 8 тежки танкове - а ако пробиеш бронята с него нанасяш около 900 щети. Фугасните ги използвах винаги когато не беше поне 80% сигурно, че ще пробия бронята (стрелба отпред и/или под неподходящ ъгъл), те като не пробият нанасят към 300-600 щети, в зависимост от танка по който стреляш.War, war never changes..
Comment
-
Чиновете се повишават, като минеш определен % на уменията - първо на общото умение, после на всяко от трите допълнителни.
Навремето имах старши лейтенанти по танковете...
Last edited by feersum; 22-08-2011, 10:44."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment