Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За съветските и немските танкове
Collapse
X
-
Много добра статия със сравнение между немски и съветски танкове от ВСВ. Добра е главно защото обобщава голям брой мнения и заключения, които при нас са достигнати и съответно разхъврляни в различни теми.
Comment
-
Imperial написаВ момента нямам налични данни, но доколкото ми е известно Хитлер решава в един момент всичката немска техника да се наименова на някакво животно.
а снимките на пантерата може ли да видим някъде другаде?
Comment
-
RAMMSTEIN написа
добавено: статията на Голъм наистина ми допадна и аз ходех на сайта на Чобиток по-често, но в един момент ъпдейтите по главните теми ги разредиха много и ми стана скучно предполагам това ще промени нещата.Last edited by 3F122; 22-06-2006, 12:36.
Comment
-
3F122 написатова сякаш е 85мм версия, но това според мен не е стандартен купол, а и оръдието не е руското, май. предполагам локална, югославска модификация след войната. колеги, нещо повече за това?
...
произведени са единчни броики (приблизително 7-8 , машината участа на парада 1951г.в Белград )
конкретно по детаилите , забелязваш ли промените във фронталната част на корпуса и отрязването а скулите , както и изцяло новата купола
Comment
-
Imperial написа
на шоуто през 2003 в Дъксфорд слушах Т34, Chieftain, Conqueror. особенно последния пука тъпанчета. трудно ми е да повярвам, че танк може да се движи толкова тихо като тигъра на видеото очаквах да е много по-шумен и се чудя дали заглушителите вярно са ефективни или просто автоматичното ниво на запис на камерата си казва думата. а може би просто не са го натиснали достатъчно във всеки случай V12 roxxorz :rock: тъй да се кажеLast edited by 3F122; 11-07-2006, 14:13.
Comment
-
Понеже от скоро се интересувам от немските и руските танкове през втората световна, бих ви помолил да ми препоръчате някоя литература на Български език относно немските и руските танкове, техните статистики,вариации, боевете в които са участвали и т.н. Имайте предвид, че съм още в началото и литературата да не е за напреднали .
П.С. Искам да попитам и защото сайтът "Броня" е изоставен. В смисал от една година и нагоре няма нови статии. Като чели автора е загубил ентусиазна си.Last edited by <GLaDiaToR>; 02-08-2006, 23:14.
Comment
Comment