Сигурно си прав, аз нямам никакви резерви към южно-американско производство, проблема ми е, че не мога да намеря като посоченият 1911 на нормална цена, дори и толкова стар. За Стар...не знам какво да ти кажа - някак си на габилондо имам повече доверие ако изобщо може така да се употреби думата...просто може би защото съм използвал моят толкова дълго.
Ще съм ти много задължен ако ти попадне някакво инфо за южно-американско производство 1911 като твоят да ми го пуснеш или насочиш - до Коледа иска да взема един такъв, преди се въртяха около $400, сега са сигурно повече. Ако успея да взема нещо по-тънко от GI моделите на Пaра и Спрингфийлд изобщо няма да се замислям...TIA.
Ще съм ти много задължен ако ти попадне някакво инфо за южно-американско производство 1911 като твоят да ми го пуснеш или насочиш - до Коледа иска да взема един такъв, преди се въртяха около $400, сега са сигурно повече. Ако успея да взема нещо по-тънко от GI моделите на Пaра и Спрингфийлд изобщо няма да се замислям...TIA.
, аз всъщност също не се интересувам от 9пара - може би съм те объркал покрай .38супер или цитираният от тебе по-нагоре 1911 в 9пара...Имах предвид класически 1911 - Para Ordnance, мисля сега са Para USA ( и двата сайта работят :
...
... 
, завалията издържа в момента две дъщери в университет, така че трябваше да се раздели с част от играчките си
)
Comment