Odzava написа
Виж мнение
Но написаното от Дибо за буквите ме навежда на мисълта да патентоваме кирилската азбука и да одерем братята македонци, монголци и най-вече великия съветски народ за използването й

Предвид неясния произход на светите братя и византийската хитрост, съчетана с икономическите проблеми на съседна Гърция, може и да ни измъкнат изпод носа правата върху азбуката.

Само не стана ясно дали е защото е част или защото в договора и дума не става за електронни издания?
, Конституцията е основен закон, както и Правото на ЕС, всички те са с предимство пред Националното законодателство, ако може някой да ми каже къде е допустимо да се краде чужд труд/нещо което за съжаление май правя и аз/ да цитира текста.
. Така или иначе, в един от материалите, посочени от Дибо (които май почти никой не чете), един писател доста пространно се произнася по вълнуващите ни в тази тема въпроси. Полезно е да се прочете, още повече, че сред нас писатели май няма.
, за сметка на Ниил Геймън
например и съм склонен да плащам както и правя за да се докосна до големите автори, а те да са свободни от други задължения и да могат да творят.
Comment