Ехе то и БМП 2 в кутията изглежда прилично, ама я се опитай да го зглобиш, бррррр дори не беше само пилене, да режа аз долния челен лист и да му променям ъгъла, гадост и тъпанарите освен че го направили грешен ами и сложили подсилващи ребра, та не можеш само да го огънеш, трябва да режеш и пилиш. А за веигио не ми се говори изобщо, всяко звено да се пили по отделно (това на Т-72, само на него съм му направил ходовата) че да могат да се стиковат, а това че трябва да се плеска кит със шепи...... Гадни и тъпи инструкции, А самите модели са полуфабрикати, освен жуленето е пълно с надписи от сорта:това си направете сами от тел, това от пластмаса 6х4, това от прозрачно фолио. това не е включено в комплекта, направете си го от осукана тел. Брррр.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
това е от мхоби
ти правил ли си модели да не се изпотиш
кто за световно.катоправих американската пехота на ревел
1/72 казахда не ме безпокоят щото ще се изнрвя много.
всяка фигрка изяде час."супер модела" на бмд2 1/35
чака да бъде изхвърлен през прозореца щото двете части
на корпуса нямат нищо общо и не могат да се оправят никак.
аз рядко се хващам сериозно и затова имам пълен склад.
Comment
-
Интересни книги
Е ревеските модели "сами се зглобяват", в смисъл че частите си пасват, докато на АЦЕ е ужас, особенно споменатото БМП 2, иначе на Т-72 за сега само веригите ме дразнят...е естественно и това че сам трябва да си правя огражденията на фаровете и въжетата, пък и допълнителните резервоари са от мене си, по-точно от академския комплект джипове. Иначе танка е с доста добри детайли, особенно по корпуса са супер и много,ама купола няма кеф да се зъбере, половин шепа кит трябваше да сложа., картечницта е ужас, особенно в сравнение с тази на роденския Ис-3. чието залепване довърших вчера, сега само вапцане и състаряване остана.
Comment
-
FW-190 F-8 Tamiya 1:48
Дълго се чудих към кой мащаб да се ориентирам и накрая реших 1:48.По-голям и по-лесен за сглобяване. Все пак недовиждам много
Та първият ми модел , който си купих беше на японската фирма Тамия. Понеже съм лаик в тази област ще опиша това което намерих вътре в кутията.
Вътре намерих три палтки с добре отляти детайли- разбрах, че са добре отляти, защото на другият ден ми пристигнаха още два самолета плюс три танка за Гоги и можах да направя сравнение.
Имитацията на обшивката добре си личи по пластмасата. Декалите са за две щурмови групи
1/SG4
и Germany spring 1945- това трябва да ми говори, че е от защитата на Райха или нещо подобно.
Отделно има декали с т.нар. Технически надписи.
Въоръжението на модела може да бъде направено в два варианта с два блока НУРС или с обикновенни бомби-аз сигурно ще избера бомбите
Ето го и модела.Извинявам се за лошото качество на снимките, но токущо ги направих.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Външна или вътрешна разшивка? И не се лъжи че по-голямао по-лесно се прави. Дори напротив колкото е по-голям толкова повече детайли трябва да има за да е хубав, това ще рече че ще трябва да се ръснеш близо тройно цената на самолета за смолни кабини и двигатели, отделно фотоецваните част......
Comment
-
Игрови обявления
Вчера си взех още един Ревелски Шерман, понеже си има фотоецвани части за него, на екстатеч. Купих си комплект с кашимерки, едно защото нямаше отделно друго че разликата в цената е много малка а си струва. Няма да описвам модела защото съм го правил вече, а ецваните части можете да видите на сайта на производителя, само ще спомена една тънкост, Картечницата на танка е безобразна, аз смятам да си я сменя с една от тези на кашоните, значително по-добре направена, направо прекрасна. Също така е добре да се намали диаметъра на противотежестта на цевта, онова не е компенсатор а противотежест.Друго предимство на комплекта, освен почти безплатните кашони и хубавата картечница, е това че има два (а не един) вариант декали, пък и окраската е по-шарена.
Comment
Comment