tconiotconev написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Ето това беше причината да бъде нърфнат танка. Защото той може да върви и да стреля, докато неговите слаби зони не могат да бъдат простреляни в движение, а челната му защита беше достатъчна, за да издържи всичко без тиер 10 със злато. И ако водача му е достатъчно интелигентен, за да поддържа средна дистанция, то не са много танковете, които да могат да му се противопоставят.
-
Казваш че Супер пършинга е добър само срещу нубове, малко си в грешка. Значи добре е да преусмислиш кой танк за какво е предназначен. Още със самото конструиране всеки един конструктор е казал за какво става дадената машина.... та тук може да е игра но да ти кажа , ще ти дам пример:ViktorKitov написа Виж мнениеИмам Тетрарх, ЛТП, Валентин II, Матилда IV, Чърчил III и СУ-122-44. От 8-ците нямам никоя, не ми харесват (Само Китаеца, но изпуснах промоцията, а и доста го орязаха).
СП е добър срещу нубове, но за мен е голяма мъка за игра. То бива бавен, бива, ама той ми е в повече.
В момента Т34 е най-добът от премиумите (От промените в точността) заради доброто пробити и купол. А ИС-6 го играх на теста, ама без злато си е мъка, оръдието също не ме впечатли като точност и прицелване.
ИС 3 този танк става само за щурм и стрелба от близко;
Кралския Тигър това е танк снайпер или танк за потдръжка. Може да играеш смело напред с него, но поради малката скорост изостава след ИС 3 и затова казвам че е за потдръжка и отбрана;
Супер пършинга къде бих го сложил... това чудо е нито риба нито рак или нито тежък нито среден, има супер точно оръдие, но за жалост няколко пъти порязано. Ако забележеш ще видиш че е много дълго, а това предполага да има много висока скорост снаряда, а от там и голяма пробивност... и понеже спомена нубове, ще ти кажа, че го порязаха точно заради нубовете, защото тъпирите имат две леви ръце завряни в задниците си. Та замен това чудо има много странна роля.... направо ще ви кажа че това си е точно среден танк за потдръжка на тежките танкове.
Относно оръдията на ИС 6 и на Т 34.
Да вярно е че оръдието на Т 34 нанася по голям урон - демидж, но бледней с точността си за разлика от това на ИС 6 което взема между 376 и 400 и малко отгоре.
П.П. Искам да знаеш, че точно по тази причина пуснаха да се купуват кумолативни и подкалибрени без злато зада може играча като види целта да си направи сметката с какво да стреля и във връзка с това искам да ти кажа, че на моя пършинг му свалих всичките фугаси и оставих само бронебойни и подкалибрени. С обявяването началото на боя оглеждам всички противници и си правя сметка ще ползвам или няма да ползвам подкалибрени снаряди, ако ще ползвам първият е нормален а втория златен. Ако след първия всичко тръгне нормално карам на нормални до следващата цел. Като завършек искам да ти кажа, че при нормален бой без много усилия печеля с пърша между 30 -40 000, а при повече нанесен урон прибирам към 50 - 60 000 и това е без прем.
Пропуснах, на моя перш екипажа е на 5 то умение. Оборудвал съм го с дотиквач, стабилизатор и мрежа. Танка ми е камуфлиран. До сега не съм имал проблем във време на движение да не уцеля противник, а това е много неприятно за противника от психологическа гледна точка. Вървиш, стреляш, пробиваш и нанасяш урон - супер гадно и неприятно.
Leave a comment:
-
За Евросървъра на 30-ти.falcon_bg написа Виж мнениеНе още.Ще ги раздадат с пускането на пач 8.9 ,което ще е утре или на 30ти.
Leave a comment:
-
Не още.Ще ги раздадат с пускането на пач 8.9 ,което ще е утре или на 30ти.ValBo написа Виж мнениеИзвинявам се за глупавият въпрос, но дадоха ли вече танка или ще го дават?
Питам, защото ако са го дали, явно са ме пропуснали :-)
Leave a comment:
-
Извинявам се за глупавият въпрос, но дадоха ли вече танка или ще го дават?
Питам, защото ако са го дали, явно са ме пропуснали :-)
Leave a comment:
-
Точно! Аз даже гледам на нещата така - подаряват слот, че и танк има вътре!feersum написа Виж мнениеНа подарен танк оръдието не се гледа
Пък и дават безплатен слот към него.
Leave a comment:
-
На подарен танк оръдието не се гледа
Пък и дават безплатен слот към него.
Leave a comment:
-
O, ще им хареса. Това си е чист батчат на т2. Който се кефи на бата и 13/90-ката ще се кефи и на този. Както казват рашките - страшен нагибатор. Само да презареждаше по-кратичко...
И официалния му статс http://www.youtube.com/watch?v=GTtuFK-yiJMLast edited by bigbeer; 26-10-2013, 09:20.
Leave a comment:
-
Играем или не, както е казал мъдреца "авантата е чиста печалба".Mitko написа Виж мнениеДано е по добър от предишния танк, защото предишния лек американец беше неиграем.
Ако е играем се забавлявайте, ако не е, го продайте за 150 000 сребро, плюс един слот, който ще си остане.
Leave a comment:
-
Дано е по добър от предишния танк, защото предишния лек американец беше неиграем.
Leave a comment:
-
Споко, типично в свой стил ще пуснат и малко друга авантичка без да казват нищо предварително. Просто с новия пач, в рамките на няколко дена, уж като куести и редовни бонуси ще капнат малко медец в кацата с лайната.
А танкчето хич не е лошо. Беше готово още миналата година по друг един повод, но така и не го потребиха.
Leave a comment:
-
Дъ хороррррр!
И все пак трябва да се отбележи, че WG не е като да не раздават гювеч. Тази година дават вече трети безплатен премиумен танк, барабар със слотове и прочие. За дъртите и цинични кучета в играта това може да е смешка, но за новобранките и по-несериозните играчи си е хубав жест.Last edited by 1951; 25-10-2013, 18:46.
Leave a comment:
-
Руснаците обаче само поздравяват и се радват в тяхната тема, то е ясно че предимно те са гласували за играта.
А за Т7 нали знаеш какво ще каже СерБ: "Не играйте на ниските тиъри" или "Ужас какой/How terrible"
Leave a comment:
-
Не мога да ги обвинявам, покрай юбилея имаше много промоции. Лошото е че този танк има 50 снаряда в касетата, по 8 демидж всеки и заради него на ниските тиъри ще стане някаква касапница първите дни.Gugushev написа Виж мнениеВидях, голяма оферта...Миналата година изсипаха един тон промоции, сега пускат някакъв тиър 2 премиум.
Първите две мнения в темата за новината на ЕУ форума
Leave a comment:
-
Видях, голяма оферта...Миналата година изсипаха един тон промоции, сега пускат някакъв тиър 2 премиум.
Първите две мнения в темата за новината на ЕУ форума
NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
How much did you guys pay?
Leave a comment:
Leave a comment: