Хм, на книга е доста смотан, можеш ли да качиш някой риплей?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Defeat
Battle: Mines 29 декември 2012 г. 01:07:31 ч.
Vehicle: SU-26
Experience received: 711
Credits received: 24*115 (compensation for damage caused by allies: 15)
Battle Achievements: Defender
Епична битка. Бях в долната част на таблицата.
Накрая останах аз срещу тяхната артилерия, а аз имах само един снаряд... ударих го, взех му 37 щета, а той на мен - 150... на място. Но поне взех медал дифендър - свалих кап-а от 80%."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]18828[/ATTACH]
Силно ме хваща яд когато аз като губещ има повече експи от най-добрият от победителите.Те бях апосредствени вярно, ама бяха 6-7 посредствени играчи, а при нас бях аз и сбирщина зомбита...особенно това тъпо КЖ дето беше стигнало до базата и взе че се върна на хълма, тотално зомби.
Загуба
Битка: Пристанище 29 декември 2012 г. 22:35:49 ч.
Танк: Vickers Medium Mk. III
Опит: 1*020
кредита: 20*619
Постижения в битки: Войн, Снайперист, Изкусен стрелец, Най-добър стрелец, Значка за майсторство:Танков ас
За 3-то ниво англичанин,загуба с над 1к опит си е интересна от към налят дмж.Знаеш колко са им мощни пушките
Comment
-
bigbeer написа Виж мнение
За 3-то ниво англичанин,загуба с над 1к опит си е интересна от към налят дмж.Знаеш колко са им мощни пушките
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеМного са си им хубаво даже, аз има загуба в която нанизах 8 фрага с такъв....но когато си с безмозъчни...аз и битка с 10 фрага съм губил...свършиха ми снарядите...
Comment
-
Victory!
Battle: Himmelsdorf Sunday, December 30, 2012 6:13:01 PM
Vehicle: T-54
Experience received: 1,623
Credits received: 65,262
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun
Без премиум.Ако бях с премиум можеше да хвана някоя от наградите, но и така ще пробвам.
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Victory!
Battle: Ruinberg 30 декември 2012 г. 20:06:38 ч.
Vehicle: Matilda
Experience received: 1*695
Credits received: 33*064
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Spartan
7 фрага, един ми го краднаха...последната схватка бях сам срещу четерима
трябва да измисля каква шаренийка да му купя на танка че не останаха много, май само емблема си няма
Victory!
Battle: Mountain Pass 30 декември 2012 г. 20:29:41 ч.
Vehicle: Comet
Experience received: 1*746
Credits received: 40*864
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
Кометата ме радва значително повече от Кромуела...може пък като свикана на нея и той да почне да ме радва, знае ли човек, най-много експи от отбора, 2770 щета, Т8 битка, май само радиостанция и оства да сложаLast edited by Gaden Gogi; 30-12-2012, 21:37.
Comment
-
Victory!
Battle: Malinovka 30 декември 2012 г. 23:51:46 ч.
Vehicle: Churchill III
Experience received: 10*020 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 42*366
"опУлих се и се Озверих", крусейсър първо ми даде рикушет, после ме проби и прикончи челно, а му трябваше само още едно попадение за да го трепна и да взема топ гън...по експито си личи че доста се потрудих...ама тоя беше твърде невидим...
Comment
-
Victory!
Battle: Mountain Pass Monday, December 31, 2012 2:53:14 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 5,240 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 30,162
Battle Achievements: Sniper
Много се потруди Чърчила, изработи си повечето от 8те кила, но StugIII е коварна лисица
П.С. М10ката беше АФК цяла игра, ако го нямаше щеше по-бързо да го изиграя Чърчила, че го играеше много предпазлив заради двамата срещу него.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment