И аз така карам Матилдата и я смятам за най-силния танк в Т4, обаче ми липсват поне още 10-тина км/ч.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
добра, и очевидно скороста не е била проблем щом си допълзял и до артилериите....ама защо масово се проспуска трета страница от статистиките, а именно тя е най-интересна.
Аз си мисля за взвод от Пз3 А и Матилда, до достигане на противника германеца бута матилдата, после матилдата сковава вразите с огъна а германеца реализира предимството си в маневреност фланкира и разстрелва...трябва да се пробва...ама като гледам моит ехора какво имат май аз ще съм с германският танк...който също харесвам.
Comment
-
Цялата британска медиум линия ми допадна много.Скорост,динамика,точност,скорострелност,проб ивност.Всичко до първия Центурион е доста забавно.На ниските нива направо къртят.Imperial написа Виж мнениеТова бритиш Матилда ли е? Не ленд-лизовската? Оглеждам се и аз за забавни танкчета ниско ниво.
Comment
-
Свиквай,при Матилдата това е по-скоро закономерност,отколкото рядко хубава победа.Без да ми допадне особено с нещо, за 77 битки имам към 140 кила с нея и над 60% победи.За танк много различен от обичайния ми стил на игра,мисля е чудесна атестация.Играейки обичайно на скорост и стрелба от упор,с Матилдата не бях в свои води.Въпреки това танка се доказа и като,че ли сам коригира множеството грешки,които допусках.Без да гоня рекорди с него в една битка опука 7-мина,общо 5 пъти докара нещата до "Войн" и в битка срещу 6-тици успя да заработи и "Лехваслайхо".Много сладка машинка.uzi71 написа Виж мнениеХа тая вечер явно съм абониран за Паскуачи, че и скаут го раздава Матилда-та - 5 открити, а и косата съм направил - това сигурно с артите и медиума, защото се разправях с четиримата едновременно. Тоя път снимах и третата страница.
Comment
-
I aз един такъв си заработих, ам ахубаво че бяхме в платуун че имаше много ....то сам си ги нашмулих, ама ако с асамо 2-3 трудно ще успееш и двет еда набараш...иначе ако твоят отбор не е от бързаци и вразите не измрат з анорматив на Матилдата винаги се падат поне 3-4bigbeer написа Виж мнениеи в битка срещу 6-тици успя да заработи и "Лехваслайхо".Много сладка машинка.
Comment
-
Трудно е да се хвалиш с легендарният Тигър, който е в играта е на средно равнище в тиър 7 .И все пак ще пробвам да се похваля.С 8 изстрела повалих Льове/ удари в задно колело на веригата най вече/ ,с още 2 тигър 2/ естествено не сам за него/ от 18 изстрела уцелих с 17 и толкова пробивания и танков ас.........Last edited by staloun; 12-01-2013, 22:41.
Comment
Comment