registraciя и да го ъплоуднеш резултата...2,7К, ама като претрепах почти целият отбор сам...11 фрага и един ми го откраднаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
е то за повече фрагове ти трябва стечение на обстоятелствата, на първо място собственият отбор трябва да е от идиоти за да умре бързо и да не трепне почти нощо в процеса, после ти да си с машина която има потенциал ада претрепе много...и картата да е подходяща, с леко изолирани ТВД-та, но не рпекаленяо, тъй че първо да не ти се скупчят всички на веднъж, после все пак д аимаш време да ги намериш и претрепеш
Comment
-
Чувствам се като много горд изследовател. Тъкмо открих много рядка порода идиоти, сам нашмулих 8 от другият отбор (а това че съм направил 2000 демидж иде да подскаже че съвсм сам съм си гиу претрепал). И въпреки всичко тези безмозъчни зомбита успяха да загубят. Толкова бяха зле че дори въпреки факта че има повече експи от най-добрият победител(въпреки ч енеговото е с 50% бонус за победа), и пак загубихме. ама то бива идитоия, в анчалотона биткат авсики се забавляваха да стрелят един син, който нищо не им правеше, а нашият скаут успя д аумре след мен, след като ме остави сам да бродя из гората...е то ако не беше артилерията им щях всички да ги опука, ам ане би...как да е падна ми се цял отбор голфъри но аз бях звяри съм доволен от мене си и затова се и хваля.
Comment
-
Victory!
Battle: Malinovka Saturday, December 22, 2012 6:02:59 PM
Vehicle: T34
Experience received: 10,920 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 136,624
Battle Achievements: Steel Wall, Confederatealbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Victory!
Battle: Airfield Sunday, December 23, 2012 1:41:42 PM
Vehicle: M103
Experience received: 9,020 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 64,310
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniperalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеТе имаха по-добрите играчи, но аз бях ядосан.
Днеска явно някой те обича и хубавите битки ти се падат на петорният експ.
Comment
Comment