Хвалби

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • stasun
    редовен
    • Dec 2012
    • 128

Ее, най-после с това мудно животно да направя и аз нещо..
    Победа!
    Битка: Химелсдорф 05 февруари 2013 г. 20:24:55 ч.
    Танк: T28 Prototype
    Опит: 2*146 (x2 за първата победа за деня)
    кредита: 26*721
    Постижения в битки: Войн, Снайперист, Изкусен стрелец, Най-добър стрелец, Значка за майсторство: I степен

Last edited by stasun; 05-02-2013, 22:34.
    У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
    Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

• BacillusBulgaricus
      ветеран
      • Apr 2012
      • 524

Браво, бре! Това си е подвиг!
      http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• feersum
        Петнохолно алкно
        • May 2011
        • 1270

Много приятна битка!

Victory!
        Battle: Port 05 Февруари 2013 г. 22:31:54
        Vehicle: T32
        Experience received: 1*921
        Credits received: 61*305
        Battle Achievements: Steel Wall, Spartan

Нямаше артилерия. Реших да се възползвам - качих се на единия мост, и тия долу ме целеха само в купола. А пострадаха много. 4200 щети общо - 2 убити, 5 повредени.
        Разминах се със снайпер медал - даде го на противниковото Lowe с 11/11. Аз - 15 изстрела, от които 14 попадения, 13 от тях - с пробитие. Единственият ми рикошет беше от челната броня на противниковия Ферди - избързах с изстрела.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
          махмурлия
          • May 2007
          • 1335

feersum написа
          Много приятна битка!

Victory!
          Battle: Port 05 Февруари 2013 г. 22:31:54
          Vehicle: T32
          Experience received: 1*921
          Credits received: 61*305
          Battle Achievements: Steel Wall, Spartan

Нямаше артилерия. Реших да се възползвам - качих се на единия мост, и тия долу ме целеха само в купола. А пострадаха много. 4200 щети общо - 2 убити, 5 повредени.
          Разминах се със снайпер медал - даде го на противниковото Lowe с 11/11. Аз - 15 изстрела, от които 14 попадения, 13 от тях - с пробитие. Единственият ми рикошет беше от челната броня на противниковия Ферди - избързах с изстрела.
          Имам една битка със сходен опит,но....загуба.Танка е още стоков.

Загуба
          Битка: Ерленберг 06 февруари 2013 г. 13:46:17 ч.
          Танк: Caernarvon
          Опит: 1*961
          кредита: 33*613
          Постижения в битки: Защитник

Първите ми 20 битки с тази машина са 17 загуби,но тази е най-болезнена.Абсолютен антирекорд за съотношение свършена работа/краен резултат.Е няма такава игра направо.

Comment

• feersum
            Петнохолно алкно
            • May 2011
            • 1270

1900 опит за загуба... Паднал си се в отбор с 14 идиоти.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
              махмурлия
              • May 2007
              • 1335

feersum написа
              1900 опит за загуба... Паднал си се в отбор с 14 идиоти.
              To и вразите не бяха много стока.Основната работа им свърши една Е-75 от "Слава",дори малко ми дожаля,като го разстрелях.За съжаление накрая се бяха набутали 6 идиота на почти фул кръв във нашата база и не успях да ги избия всички навреме.Малко му е алфата на Caernarvon-а,колкото и да е симпатичен.

Comment

• 1951
                Airman
                • Aug 2006
                • 2910

Японецът е доста, доста приятен.

Victory!
                Battle: Karelia 08 февруари 2013 г. 00:46:20 ч.
                Vehicle: Type 2597 Chi-Ha
                Experience received: 948
                Credits received: 12*405
                Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• tconiotconev
                  майор
                  • May 2007
                  • 412

Като гледам основно играещите тук са в европейския сървар, но това непречи да се похваля с последната си придобивка Кьонигстигъра, но който му купих 105/ 52 мм оръдие.
                  Танка ми е почти топов, казвам почти защото ми остана да му поставя последното оръдие което е 105/68 мм оръдие та накратко .... онзи ден играя картата Ел- Халуф с още един Българин под ник "Пантерата" , който пък бе с топовият кралски тигър.
                  Та разказа е следния:
                  Илиза картата и що да видя ние сме най отгоре в строя, няма артове, което значи " всичко коз" а играта е срещен бой. Веднага му предложих да забравим всичко стандартно т.е. ние с тежките танкове трябва ще да издем и да превземе височината на базата и да я подсигуряваме от високо, но аз казах твърдо не, като замисълът ми бе да идем към водата , а от там да щурмуваме нагоре, като основните ни противници трябваще да са средните танкове, ПТ и леките досадници. Тръгнахме напред и застанахме зад първите скали и след появата на първите противници открихме залпов огън. Мойт съотборник прибра една глава на топло в танковият фризер а аз накървах яко два тежки танка след което тръгнахме напред. Слязах ми в ниското и що да видя адна гадна елха взе да ме поздравява в бързи темпове като ми тресеше яко танки и неми позволяваше да я целна... имаше малко благословиии и това взе, че помогна, като на 3-4 ми изстрел елката даде фира. Между другото гадния французин изглежда разбра какво го чака и ме бе запукал с подкалибрени... Даде фира досадника и от там взе че ми влезе в мерника едно А 20 пуснах му един осколочен но нищо- само рикушет, но на втория го аморакнах, а изстрела бе наблизо та резултата бързо стана два танка за мен и 3 за моят съотборник. Питам го колко ни трябват за братя по оръжие а той още поне един при мен. В този момент виждам на базата един КВ - 1С. Пускам му един изстрел а той бе на 810 точки живот и веднага след изстрела виждам как го аморакнах така станах 4 танка. От там започна един дуел между мен и едно КВ 5 и един ИС. Реших да им взема главите и на двамата като целта бе да взема и на двамата главите и минах на подкалибрени. Голяма помощ ми оказа моят партньор който ми помогна да думна ИС -а, който стана 5 тия трофей за битката. Поглеждам към КВ - 5 и виждам, че по времме на дуела с мен бе останал на 150 точки живот и таман си викам че и този ще резна но трябва да се предвижа напред и дори го направих и за мое нещастие взеха че ме резнаха в левия борд. Умрях си от мъка че неможах да се докопам до медал войн и братя по оръжие. В крайна сметка натрая видях че съм взел яко опит но с кинтите влязох на - 40 000 сребро и неможах да разбера, защо така при положение, че победихме имах най много ударени танкове.
                  П.П. Независимо от това че не оживях страшно много се накефих на този тигър и дори много в повече ми доставя удоволствие да воювам с него от руският глиган ИС 3 който ми е топов .
                  П.С. Кажете ми кака копирате резултатите от битката и ги вкарвате във форума.
                  Last edited by tconiotconev; 08-02-2013, 14:47. Причина: допълване

Comment

• feersum
                    Петнохолно алкно
                    • May 2011
                    • 1270

Честита придобивка, много кеф да ти носи
                    tconiotconev написа
                    П.С. Кажете ми кака копирате резултатите от битката и ги вкарвате във форума.
                    Долу вдясно от бутона с информацията - просто с copy-paste на текста с инфото за битката.

Comment

• Ultramarine
                      ветеран
                      • May 2012
                      • 663

Victory!
                      Battle: Province Friday, February 08, 2013 11:58:45 PM
                      Vehicle: T1 Cunningham
                      Experience received: 1,127
                      Credits received: 16,442
                      Battle Achievements: Top Gun, Patrol Duty, Scout

Вижте само разликата с втория от моя отбор
                      Attached Files
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• bigbeer
                        махмурлия
                        • May 2007
                        • 1335

feersum написа
                        Честита придобивка, много кеф да ти носи

Долу вдясно от бутона с информацията - просто с copy-paste на текста с инфото за битката.
                        Или маркираш текста и натискаш Ctrl + C за копиране и Ctrl + V за пейст

Ultramarine написа
                        Victory!
                        Battle: Province Friday, February 08, 2013 11:58:45 PM
                        Vehicle: T1 Cunningham
                        Experience received: 1,127
                        Credits received: 16,442
                        Battle Achievements: Top Gun, Patrol Duty, Scout

Вижте само разликата с втория от моя отбор
                        Гледам върви сериозна подготовка за турнирите

Comment

• Ultramarine
                          ветеран
                          • May 2012
                          • 663

Повече го играя за забавление, когато ми омръзнат големите машини, но и за турнира го пазя за всеки случай.
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• uzi71
                            ветеран
                            • Sep 2004
                            • 991

Смених Панценегер с Хетцер. Вериги и 7.5 см оръдие със свободен опит, всичко останало топово. Прицел, мрежа и бинокъл. Първа битка и .... лелеееее
                            Победа!
                            Битка: Провинция 09 февруари 2013 г. 10:39:48 ч.
                            Танк: Marder II
                            Опит: 3*513 (x3 за първата победа за деня)
                            кредита: 14*145
                            Постижения в битки: Караул, Разузнавач, Значка за майсторство:Танков ас

Comment

• BacillusBulgaricus
                              ветеран
                              • Apr 2012
                              • 524

uzi71 написа
                              Смених Панценегер с Хетцер. Вериги и 7.5 см оръдие със свободен опит, всичко останало топово. Прицел, мрежа и бинокъл. Първа битка и .... лелеееее
                              Победа!
                              Битка: Провинция 09 февруари 2013 г. 10:39:48 ч.
                              Танк: Marder II
                              Опит: 3*513 (x3 за първата победа за деня)
                              кредита: 14*145
                              Постижения в битки: Караул, Разузнавач, Значка за майсторство:Танков ас
                              Хм, ми тука защо пише Танк: Marder II ?
                              http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• uzi71
                                ветеран
                                • Sep 2004
                                • 991

офффф, не съм се събудил още - естествено че е мардер, тои няма как от егер направо на хетцер

Comment

Working...