И отново тази вечер, само че с КВ-1. Стандартна битка на Зигфрид. Отново десен фланг, после през центъра, накрая в базата на вразите и въпреки, че накрая загинах /ей тия артита ме разкатаха в центъра/ твърдя че аз обърнах битката. А имам и воин, почти два и половина пъти повече опит от втория в отбора пък и светулка съм го раздавал - 4 открити /с КВ /.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Victory!
Battle: South Coast 06 декември 2012 г. 23:19:35 ч.
Vehicle: Löwe
Experience received: 1*564
Credits received: 101*370
хъхъхъ
edit:
Victory!
Battle: Serene Coast 06 декември 2012 г. 23:57:48 ч.
Vehicle: SU-26
Experience received: 856
Credits received: 20*799
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"
Last edited by feersum; 07-12-2012, 01:14."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Не знам дали е за хвалене, но вчера имах следната битка:
Victory!
Battle: fisherman's bey
Vehicle: T-54
Experience received: 1*741
Credits received: 71*215
Battle Achievements: Sniper
Унищожих трима противника, нанесох 4200 поражение и насветих още 1200. И въпреки всичко това все още си стоя на първи клас. Не знам какво трябва да се направи с този танк за да получа майстор. А не са много танковете с които да не съм получил майсторска значка.
Comment
-
Пробвай да играеш в понеделник рано сутрин
Аз съм по същия начин с КТ... от както въведоха значките за майсторство се мъча да изкарам танков Ас, и не успявам."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Victory!
Battle: Ensk 07 декември 2012 г. 23:47:45 ч.
Vehicle: SU-26
Experience received: 2*132 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 24*987
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
От три месеца я гоня тая значка..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Аз имам само 3-4 Ас-а, с танковете, с които играя по-често - Е-50, М103 (тренирам екипажа му, иначе е елитен), Т29 (за кеф), Т34 (за кеш). Играя средно по 3-4 битки на ден. С няколко други имам 1ви клас. Иначе повечето ми добри танкове имат макс. xp като за ас, обаче все от преди да пуснат значките. Просто вече не играя колкото преди.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Victory!
Battle: Himmelsdorf 08 декември 2012 г. 09:38:00 ч.
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 5*646 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 39*876 (compensation for damage caused by allies: 960)
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Позлатих екипажа, но все още съм стоков...но с епадна хубава битка на равно и оръдието не правеше проблеми...аз обаче правех...сума народ нашмулих, очевидно обрах бая награди....и ако не се фръцках д апиша как съм топ гън тоя шерман нямаше да ме гръмня...ама здраве да е...танка все оше е боклук, но з абитки на равно става.
Comment
-
Denetor написа Виж мнениеНе разбирам защо толкова много хора по форумите го плюят. Хеншеловият Тигър е чудесна машина. Прекрасно оръдие, много живот, а ако внимаваш и носи на бой, нищо че няма броня.[ATTACH=CONFIG]18732[/ATTACH]
Дано и Порше Тигърът не ме разочарова като го развия.
Comment
-
Поздрав за Гоги
Victory!
Battle: El Halluf Sunday, December 09, 2012 4:52:01 PM
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 6,069 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 49,587
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Pascucci's medal, Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment