Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хвалби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хм, на книга е доста смотан, можеш ли да качиш някой риплей?

Comment

За Матилда БП ли питаш?
      Ми смотан е не само на хартия!
      Риплей мога да кача, но не знам как.
      Last edited by uzi71; 28-12-2012, 23:29.

Comment

баш за него, много го мислих когато го пуснаха...но нееее

Comment

Defeat
          Battle: Mines 29 декември 2012 г. 01:07:31 ч.
          Vehicle: SU-26
          Experience received: 711
          Credits received: 24*115 (compensation for damage caused by allies: 15)
          Battle Achievements: Defender

Епична битка. Бях в долната част на таблицата.
          Накрая останах аз срещу тяхната артилерия, а аз имах само един снаряд... ударих го, взех му 37 щета, а той на мен - 150... на място. Но поне взех медал дифендър - свалих кап-а от 80%.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Това може да се направи на учебен клип по висш пилотаж

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_081.jpg
Views:	1
Size:	661.5 КБ
ID:	531432
              Силно ме хваща яд когато аз като губещ има повече експи от най-добрият от победителите.Те бях апосредствени вярно, ама бяха 6-7 посредствени играчи, а при нас бях аз и сбирщина зомбита...особенно това тъпо КЖ дето беше стигнало до базата и взе че се върна на хълма, тотално зомби.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                [ATTACH=CONFIG]18828[/ATTACH]
                Силно ме хваща яд когато аз като губещ има повече експи от най-добрият от победителите.Те бях апосредствени вярно, ама бяха 6-7 посредствени играчи, а при нас бях аз и сбирщина зомбита...особенно това тъпо КЖ дето беше стигнало до базата и взе че се върна на хълма, тотално зомби.
                Eто ти една не по-малко интересна загуба

Загуба
                Битка: Пристанище 29 декември 2012 г. 22:35:49 ч.
                Танк: Vickers Medium Mk. III
                Опит: 1*020
                кредита: 20*619
                Постижения в битки: Войн, Снайперист, Изкусен стрелец, Най-добър стрелец, Значка за майсторство:Танков ас

За 3-то ниво англичанин,загуба с над 1к опит си е интересна от към налят дмж.Знаеш колко са им мощни пушките

Comment

bigbeer написа Виж мнение

За 3-то ниво англичанин,загуба с над 1к опит си е интересна от към налят дмж.Знаеш колко са им мощни пушките
                  Много са си им хубаво даже, аз има загуба в която нанизах 8 фрага с такъв....но когато си с безмозъчни...аз и битка с 10 фрага съм губил...свършиха ми снарядите...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                    Много са си им хубаво даже, аз има загуба в която нанизах 8 фрага с такъв....но когато си с безмозъчни...аз и битка с 10 фрага съм губил...свършиха ми снарядите...
                    Целят добре и презареждат добре,но алфата им е малко.Като те пусне срещу КВ-1 и друга сволоч с много живот,подкрепена с някоя и друга Т-50 ка....ами не е достатъчно.В една от битките снарядите ми свършиха още след 5-тия.Не,че нося пълен боекомплект де.

Comment

аз говоря по принцип, иначе и мене рпеди малко ме пусна с лендлизовксият валентин срещу две матилди, дори със злато не ги пробивах...не че имах много време за опити

Comment

Victory!
                        Battle: Himmelsdorf Sunday, December 30, 2012 6:13:01 PM
                        Vehicle: T-54
                        Experience received: 1,623
                        Credits received: 65,262
                        Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun

Без премиум.Ако бях с премиум можеше да хвана някоя от наградите, но и така ще пробвам.

Zynk is the ultimate file transfer solution, offering fast, secure, and unlimited data sharing across all platforms—Windows, macOS, Linux, iOS, and Android. Experience effortless file transfers with end-to-end encryption.
                        Attached Files
                        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_082.jpg
Views:	1
Size:	684.8 КБ
ID:	531442
                          Victory!
                          Battle: Ruinberg 30 декември 2012 г. 20:06:38 ч.
                          Vehicle: Matilda
                          Experience received: 1*695
                          Credits received: 33*064
                          Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Spartan

7 фрага, един ми го краднаха...последната схватка бях сам срещу четерима
                          трябва да измисля каква шаренийка да му купя на танка че не останаха много, май само емблема си няма

Victory!
                          Battle: Mountain Pass 30 декември 2012 г. 20:29:41 ч.
                          Vehicle: Comet
                          Experience received: 1*746
                          Credits received: 40*864
                          Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"

Кометата ме радва значително повече от Кромуела...може пък като свикана на нея и той да почне да ме радва, знае ли човек, най-много експи от отбора, 2770 щета, Т8 битка, май само радиостанция и оства да сложа
                          Last edited by Gaden Gogi; 30-12-2012, 20:37.

Comment

Победа!
                            Битка: Химелсдорф 30 декември 2012 г. 20:28:32 ч.
                            Танк: T1E6
                            Опит: 3*400 (x5 за първата победа за деня)
                            кредита: 10*109
                            Постижения в битки: Значка за майсторство:Танков ас
                            На 13-та игра я направих ас тая измишльотинка...

Comment

Victory!
                              Battle: Malinovka 30 декември 2012 г. 23:51:46 ч.
                              Vehicle: Churchill III
                              Experience received: 10*020 (x5 for the first victory each day)
                              Credits received: 42*366

"опУлих се и се Озверих", крусейсър първо ми даде рикушет, после ме проби и прикончи челно, а му трябваше само още едно попадение за да го трепна и да взема топ гън...по експито си личи че доста се потрудих...ама тоя беше твърде невидим...

Comment

Victory!
                                Battle: Mountain Pass Monday, December 31, 2012 2:53:14 PM
                                Vehicle: StuG III
                                Experience received: 5,240 (x5 for the first victory each day)
                                Credits received: 30,162
                                Battle Achievements: Sniper

Много се потруди Чърчила, изработи си повечето от 8те кила, но StugIII е коварна лисица

П.С. М10ката беше АФК цяла игра, ако го нямаше щеше по-бързо да го изиграя Чърчила, че го играеше много предпазлив заради двамата срещу него.
                                Attached Files
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...
                                X