Хвалби

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • sewast
    северняк
    • Dec 2010
    • 348

Click image for larger version

Name:	shot_006.jpg
Views:	1
Size:	353.8 КБ
ID:	531284

срещу тия бях сам, последния не можах да го взема, щото нашите капнаха.
    sigpic

Sword song and horn sound

Comment

• feersum
      Петнохолно алкно
      • May 2011
      • 1270

Снощи оставих жената да поиграе, аз нещо си правех в хола...
      Връщам се - ядосана, псува, тропа клавиатурата, почти се разплакала...
      Какво бе мило, убиха ли те?
      Нее, последният ми избяга и ми го взехааааа, уаааааа, не е честнооооо!
      Поглеждам аз - с Е-100 напукала петима, шестият някак избягал нанякъде и артилерията го наковала...

Бях ей така
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
        махмурлия
        • May 2007
        • 1335

feersum написа
        Снощи оставих жената да поиграе, аз нещо си правех в хола...
        Връщам се - ядосана, псува, тропа клавиатурата, почти се разплакала...
        Какво бе мило, убиха ли те?
        Нее, последният ми избяга и ми го взехааааа, уаааааа, не е честнооооо!
        Поглеждам аз - с Е-100 напукала петима, шестият някак избягал нанякъде и артилерията го наковала...

Бях ей така
        Eeee,да ти имам жената.Как да не я нацелуваш такава? А мойта ми се обажда от работа по телефона,да съм и копал нивите и да и храня козичките.Ууужасттт!!!!

Comment

• alkino
          новак
          • Sep 2012
          • 41

И аз да се похваля
          В битка с M48A1 преди малко най накрая взех Об.263 и заветната Експерт:СССР

Comment

• tconiotconev
            майор
            • May 2007
            • 412

tconiotconev написа
            Много се чудих и накрая реших, че тука му е мястото.

Значи в момента разцъквам едно американско ПТ - САУ "Т 18" като същото е с топово оръдие. Ми то било голама гавра. Няма игра да не опраскам 5 танка с него. Юбер кеф. Направо се получава "one shoot, one kill" . Да се е.. в Hitmen - а.
            Горещо ви го препоръчвам и е като руския зверобой, само дето зарежда по бързо.
            Днес разцъквам малкия зверобой и о чудо започна се едно яко пуцане нахимелсдорх, промъкнах са през планината и от там продължих разстрела на противника абе рузултата 8 отчепени танка - унищожени взех един куп награди и медали с малкия зверобой.
            ЮБЕР КЕЕФФФФ, как съм те пропуснал господи този грозен дребосък

Comment

• Ultramarine
              ветеран
              • May 2012
              • 663

Gaden Gogi написа
              Аз пък искам да се похваля че надбягах един ИС, на ел-калъф, аз със Супер Пършинга...който има такъв ще разбере
              Сериозна засилка е била като знам че с Е-75 катеря по-бързо баирите от Супера
              Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• 1951
                Airman
                • Aug 2006
                • 2910

Да се хвалим ли, да ревем ли...
                Общо взето обърнах напълно загубена игра самичък, но ме утрепаха на финалния щурм. Оцелелите се оакаха здраво и загубихме по левашки начин....

Click image for larger version

Name:	shot_061.jpg
Views:	1
Size:	503.0 КБ
ID:	531285
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

Ultramarine написа
                  Сериозна засилка е била като знам че с Е-75 катеря по-бързо баирите от Супера
                  Съвсем честно си беше, старт от базата и поехме в една посока. Вярно моят екипаж е от изверги и карам със 100 октанов бензин, но все пак е приятно...не се знае и с какви двигатели беше ИС-а.
                  Но оф оруда сериозно помага, преди 30 едигах само на много равен път и то с много засилка, сега стигам 32. а на сравнително равни карти с маневрира спокойно с 25-27, което го намирам за съвсем приемливо...М4Е8 със същият екипаж е направо като безтегловен.

Comment

• uzi71
                    ветеран
                    • Sep 2004
                    • 991

Хубава битка с Ис на Абатството. Пусна ме единствен Т7 в отборазатова без да обръщам особено внимание на стрелбата по мен пометох десния фланг. После два пъти прекъсвах капването на нашата база, като втория път пушнах свещеника на 98% от капването. Победа , воин и защитник
                    Attached Files

Comment

• Angelmr
                      ветеран
                      • Jun 2005
                      • 1398

Победа!
                      Битка: Редшир 21 ноември 2012 г. 21:36:46 ч.
                      Танк: T110E4
                      Опит: 608 (x2 за първата победа за деня)
                      кредита: 13*450

Гадините излязоха на кланова битка с един ИС7 и 5-ци... Един изстрел не успях да направя.

Comment

• BacillusBulgaricus
                        ветеран
                        • Apr 2012
                        • 524

обеда!
                        Битка: Прохоровка 22 ноември 2012 г. 21:26:56 ч.
                        Танк: Ferdinand
                        Опит: 2*306 (x2 за първата победа за деня)
                        кредита: 41*668

Дедо Ферди уби 5 и натърти други 5
                        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• bigbeer
                          махмурлия
                          • May 2007
                          • 1335

BacillusBulgaricus написа
                          обеда!
                          Битка: Прохоровка 22 ноември 2012 г. 21:26:56 ч.
                          Танк: Ferdinand
                          Опит: 2*306 (x2 за първата победа за деня)
                          кредита: 41*668

Дедо Ферди уби 5 и натърти други 5
                          E това ми оправи настроението за вечерта.Най-после някой ,който да постигне удовлетворение от машината си.А аз съм се закъхарил,че за последните 15-тина битки със Су-100 имах няколко по 7 кила,няколко класически война и 2-3 петички.При всичкото това,тъпата игра не дава и не дава "Танков АС".Колко се пънах да ги докарам,някоя битка до 8,ама не би.Не успявам толкова бързо да презареждам.В една от битките комбинирах със нашественик,в друга със "Паскучи" и пак не дава.Вдигам ръце и си лягам.

Comment

• BacillusBulgaricus
                            ветеран
                            • Apr 2012
                            • 524

bigbeer написа
                            E това ми оправи настроението за вечерта.Най-после някой ,който да постигне удовлетворение от машината си.А аз съм се закъхарил,че за последните 15-тина битки със Су-100 имах няколко по 7 кила,няколко класически война и 2-3 петички.При всичкото това,тъпата игра не дава и не дава "Танков АС".Колко се пънах да ги докарам,някоя битка до 8,ама не би.Не успявам толкова бързо да презареждам.В една от битките комбинирах със нашественик,в друга със "Паскучи" и пак не дава.Вдигам ръце и си лягам.
                            Е, че бая народ си изтрепал и въобще има от какво да си доволенн Машинката се е представила добре, пък и ти си я карал както требе. А наградите и медалите - рано или късно ще се появят. Ич дан ти пука! Е го, моят Фердо не изкара медал, ама доминираше и "командваше" боя, което ме изпълни с душевен оргазъм Изкараните 41 668 кредита са БЕЗ премиум, тоест и това ме зарадва допълнително!

Comment

• Denetor
                              редовен
                              • Dec 2011
                              • 69

Браво, чудесно владеене на Ферди си показал! Аз самият имам Фердинанд, но още не играя добре с него, а и ми остават около 20К опит до голямото оръдие и си го карам със стоковото. Дори така машината впечатлява, нямам търпение да сложа голямото пуцало, но от самото начало разбрах, че това е сложна и непрощаваща грешки ПТСАУ. Така че постижението ти е супер

Comment

• BacillusBulgaricus
                                ветеран
                                • Apr 2012
                                • 524

Denetor написа
                                Браво, чудесно владеене на Ферди си показал! Аз самият имам Фердинанд, но още не играя добре с него, а и ми остават около 20К опит до голямото оръдие и си го карам със стоковото. Дори така машината впечатлява, нямам търпение да сложа голямото пуцало, но от самото начало разбрах, че това е сложна и непрощаваща грешки ПТСАУ. Така че постижението ти е супер
                                Благодаря!
                                Правдата изисква да кажем, че освен майсторлъка ми и опита с Ферди, помогна известна доза късмет (както винаги) и останалата част от отбора също се сражаваше мъжки и грамотно. Май дадохме само 4 жертви ако не се лъжа.

Comment

Working...