Хвалби
Collapse
X
-
-
Най-накрая АС с М46...ама си съдрах задника все пак...и на половин секунда ме трепнаха накрая
Victory!
Battle: Ensk 13 януари 2013 г. 22:59:30 ч.
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 2*784 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 47*995
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"Comment
-
Клан, голямо важно, плащаш 2,5К и си правиш...в последно време ми е много интересно разни взводове, почва битката и всеки си тръгва в случайна посока...или примерно АМХ-50 ввъв взвод с Т28...АМХ-а хуква напред и умира преди Т28-цата дори да е видяла вразите...освен ако аз не я бутам, ама все си мисля че това е работа на неговот другарче, не моя....как да е, просто ме напъна да си споделя наблюдения относно баниците с тиква..ам абез орехи (орехите стимулират мозъка)...абе тиквеници с една дума, долнопробни ('щото са без орехи)Comment
-
Горд Европеец, муахахахахаха
Браво, добре си го млатнал
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Още съм в процес на усвояване на материалната част (екипажът е на 90% и нямам топово оръдие)
Victory!
Battle: El Halluf 15 януари 2013 г. 01:32:00 ч.
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 1*045
Credits received: 29*547
Victory!
Battle: Abbey 15 януари 2013 г. 01:48:17 ч.
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 972
Credits received: 23*488
Battle Achievements: Pascucci's Medal, ReaperPeace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Comment
-
-
Victory!
Battle: El Halluf 16 януари 2013 г. 20:16:35 ч.
Vehicle: Comet
Experience received: 4*340 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51*810
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Елате повече! Муахахахаха!
5 убити, 2 повредени, 3805 демидж общо. Накрая тяхното КВ-2 ме избуши с голямата бургия, иначе щях още повече да изкарам.
http://prikachi.com/images/493/5748493x.jpg
http://prikachi.com/images/496/5748496Y.jpg
http://prikachi.com/images/501/5748501R.jpgLast edited by feersum; 16-01-2013, 21:39."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Он на батко малкият изнасилвач
Victory!
Battle: Steppes 19 януари 2013 г. 00:00:45 ч.
Vehicle: Hetzer
Experience received: 2*164 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 18*770
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Reaper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
жалко че е Т4 и не ми даде Ридли...ама 9 си е 9, заслужава камуфлажче....
има някаквъ проблем с качването накартинки, затова на друго място:

Много обичам да играя с Т4-Т6 машини...за съжаление това се отразява силно негативно на общата ефективност...това във връзка с темата за статистикитеComment
-
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
След над 440 игри успях да спечеля майсторска значка и с КВАСа! Играта не беше нищо особено: 5 убити, 2 ранени, над 3000 щета, над 1000 от спотване, 12 изстрела, 10 попадения - резултат 1360 без премиум(най-висок за мен с този танк). Защита при Малиновка, бях от дясната страна до църквата.
Следващите 2 дена ще играя само с него и с Щуга заради събитието - 70% повече кредита.Comment
Comment