Хвалби
Collapse
X
-
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Мисля, че доста преди 0.8.0 ги имаше.
Специално за Tank Hunter - имам го поне от половин година."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Comment
-
Ясно, моя грешка.
Сега погледнах описанието:
Destroy at least 100 tanks of the IS series and vehicles based on their chassis:
IS; IS-3; IS-4; IS-6; IS-7; IS-8; ISU-152. Object 704; Object 261
А някой може ли да обясни какво е общото между Синай и ИС?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
През 1967 г. по време на Шестдневната война на Синайския полуостров е имало сериозни танкови мелета с участието на египетски ИС-3. Много са ги били, но и те не са се давали.
А медала Hunter на руски е Зверобой, което му придава и реален смисъл.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Ще проверя този медал на кой танк ми се води, но мисля че е присъден на пантерата.
Любопитни факти говорят че ИС 3 точно през тези войни е преминал от едни ръце в други и обратно, а причината за това е проблемите в скоростната кутия която не е издържала този красавец.
Друг любопитен факт е че румънците са закупили навремето техните Т 54/55 от евреите за земя, а то къде са попаднали в еврейски ръце тези танкове мога да кажа, че арабелите нещо в боя са влезли на външни резервояри и горивото им е секнало и те на кючек са напуснали машините , които пследствие са станали еврейски трофей, а от там при мамалигата.Comment
-
-
Много се чудих и накрая реших, че тука му е мястото.
Значи в момента разцъквам едно американско ПТ - САУ "Т 18" като същото е с топово оръдие. Ми то било голама гавра. Няма игра да не опраскам 5 танка с него. Юбер кеф. Направо се получава "one shoot, one kill" . Да се е.. в Hitmen - а.
Горещо ви го препоръчвам и е като руския зверобой, само дето зарежда по бързо.Comment
-
Аз пък искам да се похваля че надбягах един ИС, на ел-калъф, аз със Супер Пършинга...който има такъв ще разбере
Comment
-
Като ще е тема за хвалби, да се похваля и аз, вчера от 50-60 игри с Т32, така ми тръгна че сигурно в 20 от тях бях с по над 1700 опит при печалба, а в още десетина загуби с по над 700. От 80 на 145 000 за един следобяд. Толкова последователно добро представяне не помня да съм имал въобще.Comment
Comment