If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въреки загубата, се бих като лъв и моят Щуг вече има 6 чертички на дулото си!
Загуба
Битка: Огнена дъга
Машина: StuG III Ausf. G
Опит: 866
кредита: 23*994
Постижения в битка: 2 Знака за отлични постижения, Голям калибър, Най-добър стрелец, Значка за майсторство: "1 степен"
Аз съм така с американския Т-29! Вече почти година играя с него и не става АС, а иначе съм си много доволен от него, с положителна "голова разлика" съм и почти никога не съм назад от него!?!?!?!
но
някакъв от те (моди) - много полезени.
1. отбелязва, където за последен път е бил червен танк на картата.
2. отбелязва посоката на дулото червен танк на картата.
3. отбелязва марка на червен танк на картата.
Аз съм така с американския Т-29! Вече почти година играя с него и не става АС, а иначе съм си много доволен от него, с положителна "голова разлика" съм и почти никога не съм назад от него!?!?!?!
Току-що - първа игра с Т29, макар и непълно окомплектован:
DA, добър е и ме кефи , но при мен кой знае защо не става АС, ако и да имам близо 1000 битки с него! А аз съм си въвел собствено правило, ако един танк не стане ас не минавам на следващите след него!
1. Как правите толкова качествени снимки? моите са с телефона и са леко мътни........
2. Какви размери , МВ трябва да са защото при мен не се качват??!?!?
1. Как правите толкова качествени снимки? моите са с телефона и са леко мътни........
2. Какви размери , МВ трябва да са защото при мен не се качват??!?!?
Това не са снимки, а "Принтскрийн"-ове. Натискаш едноименния бутон на клавиатурата и в директрията на харда, където ти е играта, в специална папка "Screenshots" ще ги намериш.
Comment