Не знам как да отварям и гледам изтеглените файлове от битките. Помогни ако обичаш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Не е снимка.
Трябва да има прикачен файл с разширение .wotreplay - това е риплеят от битката.
Гледа се по следния начин:
Затваряте клиента на WoT. T.e. - Alt-F4.
Double-click върху риплея.
Ще се отвори WoT в режим възпроизвеждане и ще видите битката."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеНе е снимка.
Трябва да има прикачен файл с разширение .wotreplay - това е риплеят от битката.
Гледа се по следния начин:
Затваряте клиента на WoT. T.e. - Alt-F4.
Double-click върху риплея.
Ще се отвори WoT в режим възпроизвеждане и ще видите битката.
Comment
-
Напоследък много спамя в тази тема,но и ме гони някакъв зверски късмет.Това което направи Т-50-2 дори малко ме учуди.Жалко,че се очаква да го махнат.Може да е нереален отвсякъде,но носи емоции.
Победа!
Битка: Енск 08 ноември 2012 г. 15:15:02 ч.
Танк: T-50-2
Опит: 1*711
кредита: 25*087
Постижения в битки: Войн, Разузнавач, Снайперист, Значка за майсторство:Танков ас
Доубивах Кв-2,Пантера,Тигри,англичани,франсета - наред.Някои, тиър-два над неговия.Първо си изпълних задачката като скаут,както личи по медалите.
Ето и риплейче: http://www.sendspace.com/file/4g0uqb
И един "Паскучи" ,намаляват артитата и става все по-труден..
Победа!
Битка: Мини 09 ноември 2012 г. 01:38:19 ч.
Танк: StuG III
Опит: 1*312
кредита: 30*109
Постижения в битки: Медал Паскучи, Войн, Значка за майсторство:Танков асLast edited by bigbeer; 09-11-2012, 02:48.
Comment
-
загубихме, но аз съм повече от горд със себеси, все пак имам повече експи от най-добрият победител...и то не защото играх соло, напротив, страшно отборно играх, в началото избутах по баирта едно су-26, въртнах се за един амь-38, тръгнахме по пътя под фара, призламчи се втори АМѝ-38, и бутах цяло влакче, i to доста бързо, всички ми се кефеха, пристигаме под фара, имаше насрещен бой който си вървеше доста равно..един А13 ни излезна в гръг, аз го прикончих, и в това време някой тръгва да капва. аз на пълна газ се връщам в базата и го претрепвам, 99 дефенс ми дае...и гледам че съм останал сам...решавам д аходя в тяхната да трепя артилерия и евентуално д аги подлъжа да дойдат да защитават, а там самичка матилда кампира...очевидно идиот, без проблем го претрепах и двама тръгнаха д аис пазат базата...единият амь-38 почти го ретрепах, но другарчето му ме довърши...все пак бях в танк без броня, но съм много доволен от мене си, трябва д аму купя бързо прицелване на този, изобщо всички британци Т4 ми допадат, особенно матилдата
Comment
-
Аз постоянно бутам хора по байрите след 8.0, но изненадващо все още има идиоти, които смятат, че го правя, за да им навредя по някакъв начин и започват да ме стрелят.
Последният случай беше на Химелсдорф - с StugIII бутах едно КВ-1 по хълма и докато го качвах нагоре обърна оръдието и ми пусна два снаряда, даже неможах да избягамNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment