BacillusBulgaricus написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеЧестита и весела Коледа, колеги! Да сме живи и здрави! Успехи в реалността и по виртуалните бойни полета!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАз също не съм особенно некадърен, а колкото и да са опитни от 100+ метра не може челно д аоцели слабите места. после аз също имам подкалибрени но съвсем не винаги дори с тях я пробивам тая измишльотина.
Танкът е доста по-крехък отколкото изглежда и хората, които знаят кое и как си го дупчат по норматив. Само да спомена, че при идеални условия 200 mm пробивност е достатъчно да дупчиш Type 59 в челната броня на корпуса (подкалибрения на СП е 250+ mm). Два изстреля в дясната част и имаш гарантиран пожар, а повечето Тайп карачи не носят пожарогасители.
ПП
Type 59 е един от най-реалистичните танкове в играта и хич не е измишльотинаPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Измишльотина е спрямо времевата рамка в която са позиционирали играта.особенно пък в битките в които го пуска...във времето в което преминавах през М4Е8 половинат атанкове във всяк абитк абяха типове
Иначе че са пипали по СП-то пипали са. току що, танк със 170 мм пробивамемост си ме изнасили челно, айде може да е бил с подкалибрени, но скорста специално я тествах, и тя не зависи от тези неща, танка беше без повреди.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеТанкът е доста по-крехък отколкото изглежда и хората, които знаят кое и как си го дупчат по норматив. Само да спомена, че при идеални условия 200 mm пробивност е достатъчно да дупчиш Type 59 в челната броня на корпуса (подкалибрения на СП е 250+ mm). Два изстреля в дясната част и имаш гарантиран пожар,
Специално пробвах (беше на магистралата, където предният път засичах скорост) и колко ще вдигне СП с много засилване, според мене с 2 км/ч са го резнали (без да броим че механик водача е качил 20 % от тогава), иначе проверих и типа, всичко което е стрелнал го е пробил. да им с***** на баланса и на комплексите на рашките
Comment
-
Гоги, частни уроци на тема "Как да пречукаме Type 59 ли ти трябват"?
200 мм са нужни за да се продупчи челната броня. За долния лист ти трябва даже малко по-малко. Това е проверено със стрелба от дългото 88-мм, което дупчи 203-мм. Тук говорим за стрелба фронтално, ако е застанал под ъгъл - забрави да го продупчиш.
Купулката на командира и мерача са картонено бронирани (дупчил съм ги с топовото оръдие на Валентинката, която го дават 91 мм) и се целят сравнително лесно.
Отстрани и отзад танка е картон. Там майсторството не е да го продупчиш, а да му унищожиш модулите.
Една картинка по темата:
И виж това видео, където два Тайпа се пуцат:
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
Разбира се за всеки, който не е малоумен, тези слабости са известни и танка се кара така, че да си излагаш излишно слабите страни.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Сега остава да ми разкажеш как със СП да фланкирам Тип за д амога да му дупна бордовете
За куполките-първо трябва да е досатъчно близо и да не шава, после от толкова близо аз трябва д аму целна куполките а той всичкокоето е над маската.
Иначе с подкалибрени най-веротно ще го инасия ако е сам, само дето аз трябва да ползвам злато, а той може да ме претрепе и с нормални....виж ако СП си беше с историческото оръдие и историческата броня бих го приел з абалансиран, но сега е просто подигравка....аз си го харесвам де, но не заради характеристиките.
Comment
-
Докато играех T-44, Тайп-а ми беше един от основните противници, а и точно тогава го бяха пуснали в продажба отново и съответно под 3 тайп-а в отбор не падах.Не съм я играл машината, но като противник определено я намирах някъде между Т-44 и Т-54, по-близо до Т-54. 1vs1 ги побеждавах само, ако другият играч не е много наясно с машината си или ако извадя късмет и му рикоширам поне 2 удара, съответно аз право на грешки нямах.
Видех ли Тайп да се катери срещу мен на хълма задължително златни зареждах.
Сега с Т-54 отново се срещам с тях и отново зареждам златни, защото в подвижен бой без внимателно прицелване Тайп-а си рикошира стабилно, а аз немога да си позволя с Т9 медиум да загубя 50% НР в битка срещу Т8.Определено не е на нивото на Т-54, но Т-44 е тренировъчна мишена според него.
СП ми е много по-лесна цел, защото мога да го фланкна лесно, а и ако опре до стрелба по куполите неговото слабо място е по-голяма мишена.
П.С. Гоги всичките руски медиуми с които съм играл целят слаби места без прицелване и от движение.Има моменти в които съм сигурен, че ако съм без снайпер мод ще пробия това по което стрелям, но със снайпер не успявам.ИС-8 например със скрит долен лист (аз съм с Т-54)- стрелям го с прицелване и само рикушети и пропуски, тръгвам да го фланквам и в процеса го помпам в движение - 2 от 3 снаряда пробиват някъде в челната му проекция при това без златни.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
IS-8 го пробиваш при фланкоране челоно защото му се "изправя" ъгъла на челният лист.
Иначе вместо тази китайска тъпня можеше д анаправя една камара по-интересни машини, и щях да си ги купя, но това извращения - никога
Примерно Т54, но базовият който е с нормална купола, идеално си пасва за Т8 среден
Comment
-
feersum написа Виж мнениеИма ли изобщо някой танк в играта, който да не е извращение за тебе?
Аз съм играл ок 50тина игри с типа, подарих го на брат ми преди време и така. МНОГО е добър. Има перфектен баланс между различните характеристики. Но аз си държа акаунта чист от съветски и китайски танкове и затова не съм го взел за себе си.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
feersum написа Виж мнениеИма ли изобщо някой танк в играта, който да не е извращение за тебе?
Или само тия танкове, с които (или срещу които) не искаш да играеш, са извращения?
Иначе всички които се връзват в историческата рамка и са били построени поне като прототипи са си нормални. Нещо чието серийно производство е започнало през 1963, и което го пускат в битки с неща правени 20 години преди него, това същото нещо е извращение.
Comment
Comment