Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Worcho написа Виж мнение
    Да и аз не мога да вляза.
    Някой има ли впечатления от Т-150, защото аз мисля да си го взема.
    T-150 e dosta priятана машина, достатъчно подвижна, прилично въоръжена, нищо особенно, но приятна...и на мен поне добре ми изглежда.
    Колкото до сървъра- явно нещо се е збозило...и то точно в деня ми за игране, и ще ми отиде премиума...който сигрно ще компенсират през седмицата когато няма време за игра

Comment

Сървъра вече работи

Comment

На смълчаните полета тракат коледни танкчета,
        писан танк премина в бялата пъртина

Бум, бум, бум, бум, бум, бум
        Бялата пъртина..

Бягат танкчета игриви,
        мятат заскрежени вериги,
        път из преспите се вие,
        и кашиците се крият.

кашиците се крият.

ТД-та в снега се гушат,
        а оръдията пушат,
        сякаш баби са запрели
        пухкави къдели.

пухкави къдели.

Click image for larger version

Name:	shot_070.jpg
Views:	1
Size:	536.4 КБ
ID:	531394

Няма рима навсякъде, но не съм поет, а прост виртуален кемафин
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

хехехехе... Песенчицата кефи! Браво!
          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

подбирам си аз какви премиуми д аи скупя, и чета за макс че имал второто най-голямо накланяне на оръдеито...и се питам кой им апо-голямо? за надоло иде реч, за макс дават -15 градуса

Comment

Аз си взех дебелия макс още като излезе... ама нещо не успявам с него. Не съм TD-ист явно
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз на тестовият го пробвах, и не ми хареса, хоризонталният ъгъл на насочване е твърде малък, което налагане местене на корпуса, с което се губи камуфлажа и рогатката...търсех си замяна на Мардера, но явно не е това

Comment

Аз си купих "Дебелака" и до момента не съм съжалявал. Твърде особена машина е, но носи доста приятни емоции. С него вече имам Халонен, Караул и доста други медали. Ас станах доста бързо. Ползвам го за трениране на екипажа от Ферди и Ягата. Машината е много капризна към картите, но падне ли се в поносим отбор и избереш ли позиция в която можеш да ползваш прекрасния обзор, невероятните ъгли на вертикално насочване на оръдието и правиш чудеса. Скоро си изкарах Халонен на магистралата претрепвайки Т32, ИС3, Т34 които ръшваха нашата база в която бяхме само аз и едно ИС. Хубаво ги тръшнахме, но при опит да им капнем базата техния Чърчил7 ни опука и двамата. Та, машината е много приятна, но трябва дати допада точно този тип игра. Бавна, неповратлива и направо "Стъклена" за попаденията на враговете е, а и снарядите са изключително скъпи за нейния тиър според мен.

Comment

M-дааа, както са напомпилъ това отвращение Тип59 вече ми прибива Супер Пършинга както си иска....

Comment

Супер забавно.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                        M-дааа, както са напомпилъ това отвращение Тип59 вече ми прибива Супер Пършинга както си иска....
                        Не се оплаквай излишно.
                        Буфнаха пробивността само с 6 мм, което вервай ми, не се усеща въобще.
                        Проблемът ти е друг. Едно, че СП си има бая слаби места и народа ги знае, две имаш подкалибрени, които дупчат 241 мм, което е достатъчно да те продупчи навсякъде и трето, повечето Тайп карачи са доста опитни.
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Аз също не съм особенно некадърен, а колкото и да са опитни от 100+ метра не може челно д аоцели слабите места. после аз също имам подкалибрени но съвсем не винаги дори с тях я пробивам тая измишльотина.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            а колкото и да са опитни от 100+ метра не може челно да уцели слабите места.
                            Ако Т34 може значи и типчето може.
                            albireo написа

Comment

Т34 няма особенна нужда да се цели по слабите местами се налага да го правя с него

Comment

Честита и весела Коледа, колеги! Да сме живи и здрави! Успехи в реалността и по виртуалните бойни полета!
                                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Working...
                                X