Мен ме кефи до толкова до колкото когато срещнем гадовете имам стабилен съпорт...все пак бавните машини обикновенно са добре бронирани и въоръжени...и в 90% от случаите ми благодарят, особенно ако е имало баир за катерене....от това с което съм пробвам с Патъна се бута най-добре, Т28 успявам до 30 км/ч да го ускоря...мен когато съм със супер пършинга никога никой не се е сещал...дори когато съм си искал в прав текст....но се оказа че вече имам двама от тези които работя за мен играят и няколко пъти сме правили палтун, даже от една игра взехме платунен медал
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tова видяхте ли го -> http://forum.worldoftanks.eu/index.p...-german-tanks/
Не знам доколко е достоверно, но би било забавно, има големи извращения а AMX 65T изглежда като космически кораб<<..........>>
Comment
-
Излишни козметични промени, според мен. Май искат тотално да променят облика на играта след 0.8.
Едит: Олеле, верно много шашави неща има
32Pz38Hf е като марсоходче..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
http://www.wotdb.ru/ са си обновили интерфейса.
Толкова се надявах, че поне там ще оставят старото tech tree"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Започнах да се подготвям за 8.1, тъй като смятам, че без златни снаряди няма как да се мине след пача, но се оказа, че гаражът ми не е това което трябва да е.
Бях си оставил машини, които ме радват и единствено Stug III ми остана като машина за пари, останалите или са на границата на самоиздържането или ме вкарват в харчове.
Взех си SU-85 да партнира на Stug-a, но ми се иска да взема още една машина.Добре обучени немци в казармата имам доста, руснаците ги използвах за СУ-то.Ако можех бих взел втори Stug, но играта не го позволява.
Какво е положението с Jagdpz IV в момента откъм парите които носи и откъм представяне? Последно съм го играл преди 7.2 и тогава не се разбирахме добре с късото 88мм.Сега обаче го намирам за по-труден противник отколкото беше преди.
Всичко под 75мм L70 отпада като вариант, което автоматично изключва двата медиума 5то ниво.
VK3601H как е в момента и него последно преди 7.2 съм го играл - струва ми се, че челната му броня е "нърфната".Поне 10к средно успява ли да докара от битка?Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Предлагам ви да гласувате за тази игра.
Времето е кратко - по-малко от 2 дни.
В случай на победа ще бъде много бонуси и "халявы".
Подробни инструкции на видео.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЗапочнах да се подготвям за 8.1, тъй като смятам, че без златни снаряди няма как да се мине след пача, но се оказа, че гаражът ми не е това което трябва да е.
Иначе за слятните снаряди- аз и в нормална битка си ги ползвам....при голям зор или важна ситуация...голям зор е примерно аз със супер пършинга на руинберга, срещу КТ и Е75...КТ-то го напомпях ако и тъкмо ми дойд ена помощ един Ис-3...и Е-75 решу да ме насили, дойде и ми се заби челно..разчитайки ч е е непробиваемо черно...да ама не, вкарах му два подкалибрени и го прикончих, и после той в чата "M26 WTF????"...аз го светнах че със злато съм го светлан, д ане почне да реве че съм чиитър...или пък в сряда- капвам сам базата, моите го няма близо, един ИС-6 решава да ми пречи...вкарвам му аз два подкалиобрени..на него му се дръпва л***то и избяга оставяйки ме да капна на 100
Иначе ако го въведат това с премиумуте ще може да стрелнеш 5-6-8 пъти с подкалибрени и пак да си на плюс, сума народ ще изреве.
Ако го въведат на нормалният сървър ще си сложа 105 мм на М4Е8 и ще стрелям предимно с кумулативни, ще е голяма гавра, намираш някой тежък и с два снаряда го пращаш във вечните ловни полета...изобщо много любители на тежките танкове ще изреват на умряло....от сега предусещам колко ще е забавно, или пък с ПЗ-3, слагаш 75 мм, и на макс скорост му влизаш интимно влизо...и "бум бам, мерси мадам"
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеИначе ако го въведат това с премиумуте ще може да стрелнеш 5-6-8 пъти с подкалибрени и пак да си на плюс, сума народ ще изреве.
Ако така оставят нещата, ще минавам на медиуми . И без това сега съм на Т44 и Panther2 и имам да гриндя доста
Comment
-
Т.е играт аще стане по-реалистична. защото сега масово в отбор от 15 да има само 3 средни и всички тъпанари да се пънат ан тежки 'щото били куул и се играело лесно, пък най-лесно се играе като се кампира.
Иначе премиум снарядите изобщо не са панацея, дори срещу същото ниво тежък, вчера на кампиновка, насрещна битка, само аз и ще два супер пършинга тръгнахме по хълма, всички тежки говеда се скриха в близките храсти, естествено загубихме...но в същото време на хълма, изпълзяваме ние тримата...и насреща Т32, Т34, Ис-8, е75 и още нещо тежко....виждайки ситуацията аз веднага включих на златни, надявах се все пак че ще успеем д аобърнем....е да ама от 10 снаряда нямах нито едно пробитие. а реално можех д апробия само на Т34 корпуса...да ама те вече бяха на върх ана хълма и за да се подам достатъчно за да го оцеля трябва дасе покажа целият. а челни дори със злато не можах д апробия никой от тях.
тъй че хленча на "куул -изи плей" танковеет е силно пресилен. Отделнод ето съвсем не всеки би могъл да сипозвои да стреля с таквиа снаряди. Не премиум акаунтите играят с ниските (доходни) нива за пари, пари кото биха стигнали за 2-3 снарядя, колко от тях ще ги ползват, в горните нива пък танковете и без това една се изплащат, кой ще стреля с такива? хората с милиони сметки ги имат защото имат премиум танк и/или акаунт, при всикчи случаи на тях при желание не им е проблем и за истински пари да си ги вземат тези снаряди.
аз винаги си нося по 15 в пършинга и супер пършина, и когато ми е кеф ис ги ползвам без да ме е жал, в крайна сметка 10 снаряда са ми 50 стотинки, чудо голяма , важнот е че съм си направил кефа.
а ако се въведат повече видове снаряди само ще с еподобри играта, и ще се осмислят някой скилове, при стандартният набор умението на зареждача да смени бързо видовете снаряди е практически безсмислено.
иначе среден хукнал през полето е рядка олигофрения, и такъв никакви снаряди ен биха го спасили. Среден се играе заради маневреноста, а маневреноста не е "най-бързо прекосяване на полето". подозирам че по-малкото средни се дължи точно на това, повечето играчи с апросто ...хм ...абе тъпи са си, и им липсва въображение...аз най-добрите играчи които съм наблюдавал с абили именно със средни, и вече изключителнит епоапдения са били леки, и винаги по време на игра съм им отдавал дължимото.
При тежък се жертва възможноста за творчески изяви и се получва повече статистки (броня, оръдиое, живот), поради което за посредствените играчи е по леснода играят такъв....
От друга страна дори с тежък танк може да с енаправи агресивна и раздивжена игра, но е доста по-трудно....аз понеже напоселдък с еоливам да играя със С Пършинга, ако е равно маневреноста с напънки стига за много маневри но нормалният пършина е по-добър...а след въвеждането на Т10 средни, изведнъж Патъна престана да е толкова чуплив (преди беше отчайващео, ВСЯКО попаденеи ми трошеше поне два компонента) и е също много приятен....
Имам осещането че Т9 Центуриона е е също много приятен, освен ако комплексарщината на руснаците не достигне нови висини.
Comment
Comment