Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Imperial написа Виж мнение
    За Super Pershing или за M48 Patton III говориш?
    За премиум машинката говоря. Тоест Супер Пършинг, моя грешка.

Има здрав дизайн (тоест красива е, колкото и това да е субективно), но няма нито скоростта, нито динамиката на среден танк. Всъщност е по-бавен от повечето тежки танкове, които съм карал
    Челната броня е яка:

В една здрава градска престрелка регулярно отразяваше изстрелите на един Фердинанд и един Кралски Тигър, но както е видно от схемата има бая слаби места и народа ще ги научи бързо.
    Оръдието е сравнително точно, но има голям проблем да дупчи бронята на Тиър 9 тежки и TD-та, с които се срещаш регулярно. С дотиквач има прилична скорострелност. Предвид, че съм разглезен с точните германски оръдия, това ми се стори също прилично.
    По форумите разправят, че правел прекалено малко пари за премиум машина.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Mitko написа Виж мнение
      [ATTACH=CONFIG]18235[/ATTACH]
      Щях да се попикая в тоя бой от смях. Срещу мен Т29. В градът, на площада. Тоя ме стреля поне 5-6 пъти, един път не улучи, друг път рикушира, смех. А в това време нашите си го помпят отстрани, късат вериги, ама той като реши че ще ме убие и не, стреля ме докато него не го убиха.
      Имал съм подобен случай, но бях от ебящата страна - стрелящата страна... Стрелям и не вярвам на очите си не мога да улуча целта, а въпросната е на открито и седи на едно място... направо се хванах за главата. този номер ми е ставал с пантера и с мардер.
      П.П. В момента в хангара имам СУ 85. Голям звяр. Мислех, че Щуг - а е супер, но се оказа , че е гола вода пред руското творение като точност и по скорост. С това чудо е нямало игра в която да не запиша минимум 1 танк и няколко поразени.
      П.С. Гледам че това железо има 107 мм оръдие и искам да знам що за стока е? Дълго късо , точност ефективност.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
        П.С. Гледам че това железо има 107 мм оръдие и искам да знам що за стока е? Дълго късо , точност ефективност.
        В следващия пач го мяхат, така че не се привързвай

Comment

Ето едно реплейче и ще ви помоля нещо.След играта един мангал от нашия отбор ми писа,че съм сбъркал и започнахме спор.Е кажете ми,ако е така.Вие сте с по-голям опит от мен Според мен единствената грешка,която направих е,че се оставих на вражеската артилерия.Но иначе проведох играта както трябва,разхвърлях всички хеви танкове,дори отидох между тях и ги унищожих,а през това време моите се проваляха.Ако на някой му представлява интерес,нека гледа и да сподели мнение

Comment

Супер Пършинга ми харесва, точно оръдие, добра маневреност, няма макс скорост, но ускорява добре и се върти добре...и бронята радва....не е непробиваема, но радвасамо да видим какви пари носи

Comment

Zerg написа Виж мнение
              http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=815158&dv=1
              Ето едно реплейче и ще ви помоля нещо.След играта един мангал от нашия отбор ми писа,че съм сбъркал и започнахме спор.Е кажете ми,ако е така.Вие сте с по-голям опит от мен Според мен единствената грешка,която направих е,че се оставих на вражеската артилерия.Но иначе проведох играта както трябва,разхвърлях всички хеви танкове,дори отидох между тях и ги унищожих,а през това време моите се проваляха.Ако на някой му представлява интерес,нека гледа и да сподели мнение
              Incorrect linking code.
              Please try again.

Я го качи най-добре тук:
              Удобный поиск позволяет найти именно те реплеи, которые ищете. Тут вы сможете отправить свои неповторимые реплеи на передачу ЛРН или ВБР, а также посмотреть трансляции известных стримеров. Кроме того, КАЖДЫЙ, кто заливает реплей участвует в конкурсах и имеет шанс выиграть игровое золото.

Comment

1951 написа Виж мнение
                Incorrect linking code.
                Please try again.

Я го качи най-добре тук:
                http://wotreplays.ru/
                http://wotreplays.ru/index.php/site/...rida-zakx-kv-1 Ето заповядай

Comment

Исторически момент колеги!
                  Нося снимки на първия британски танк, който видях на живо

Click image for larger version

Name:	shot_037.jpg
Views:	1
Size:	576.9 КБ
ID:	530902

Name:	shot_043.jpg
Size:	471.5 КБ
ID:	530901

Name:	shot_042.jpg
Size:	511.1 КБ
ID:	530903

Name:	shot_038.jpg
Size:	335.2 КБ
ID:	530904

Comment

Victory!
                    Battle: Karelia 16 юли 2012 г. 21:25:44 ч.
                    Vehicle: T26E4 SuperPershing
                    Experience received: 10*294
                    Credits received: 554*541
                    Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
                    Много медал много чудо...трябва да се носят подкалибрени за срещи от третият вид...и май ще с екара на шугарен бензин..иначе много ми харесва, особенно след патъна, хубаво оръдие, точно...

Comment

Victory!
                      Battle: Sand River 16 юли 2012 г. 21:56:35 ч.
                      Experience received: 19*821
                      Credits received: 1*195*825
                      Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"

ТОВА е моят танк, убер кеф, челно издържа ИСУ-152 без повреди, точен колкото си искам...поносимо подвижен, доста повратлив

Comment

Victory!
                        Battle: Karelia 16 юли 2012 г. 21:25:44 ч.
                        Experience received: 10*294
                        Credits received: 554*541Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"

Моят най-добър резултат - 10 пъти по-малко.
                        П.С.
                        Има запис на битката?
                        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Не, изключих ги записите след като разбрах че след пачовете стават безполезни

Name:	shot_030.jpg
Size:	252.2 КБ
ID:	530905Click image for larger version

Name:	shot_029.jpg
Size:	537.2 КБ
ID:	530906
                          Май това е битката, сшотнах го за едно руско другарче...два ИСУ 152 доста се напулиха след като ми надупчина челото и маската без видим ефект.

Иначе играта е пълна с малоумници, в същата тази битка, останах двама з акоито не ми стигна времето да допълзя и да ги трепна...и в последните 40 секунди един от тях се кефеше как нямали да загубят и щяло да е draw..при положение че те са атакуваща страна...и после 'що има тиквеници които при такъв вид битка стоят и кампира..тези същото рпавеха, та ходехме да ги трепем на място

Тук по грешка вместо да си излекувам един от хорат аси оправих веригите, и после нямах ремонтен комплект за оръдие, та накрая не стрелях много точно, иначе мисля и снайпер ми се полагаше..трябв ад аго направят д аможе човек да си купи допълнителни слотове за екипировка

Comment

Eguo написа Виж мнение
                            Моят най-добър резултат - 10 пъти по-малко.
                            ?
                            Ако визираш парите то на тестовият сървър те и опита се мултиплицират по 10

Comment

тестовият сървър те и опита се мултиплицират по 10

Аха!
                              Сега - аз разбирам.
                              Благодаря
                              http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                                Не, изключих ги записите след като разбрах че след пачовете стават безполезни
                                Е, те не заемат никакво място така че няма смисъл да са изключени.
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X