Сега ще ме помислите за идиот,но...как да давам команди на минимапа.Най-вече "Внимание" към сектор,щото нашите доста често изумяват с дебелотъпието си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Пробвах ягтигър 88 на тестовия. Невероятен боклук. Толкова е бавен и с ниска динамика, че е лесна плячка за всеки среден танк. Гледам на клипчетата дават акъли да вървиш след тежките като поддръжка. И кат те набарат? Тежкия ще се скрие, а ти ? За снайпер бива, ама оръдието много слабо и се вижда много отдалеч. Дикермакса по ми допадна. Не е особено пъргав, но не е и нацяло смотан. Броня няма, но е открит и има добър обзор, а оръдието е чудесно. Май ще допадне на почитателите на мърдер 2.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеИмате ли вече някакви впечатления от ММ-то...
Към 80% от боевете са с танкове +/-1 тиър на твоя, като даже не са редки и такива, където попадаш само в твоя си тиър и още един (отгоре или отдолу).
Останалите 20% от боевете са +/-2 тиъра на твоя. Даже процента може да е по-малък. Просто споделям неимперичните си наблюдения.
Разбира се, артилерията и скаутите не влиза в тия разчети.
За сега усещанията ми са смесени. Имам чувството, че боевете може да са по-скучни от сегашните.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеДа кажа, който има АМХ 13/75 ще получи новия танк 5 тиар и слот. Аз вече фармя с амх38.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЗа сега усещанията ми са смесени. Имам чувството, че боевете може да са по-скучни от сегашните.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial, това като комикса е супер яко, имали други от същия фен?
Като гледам как се намаляват границите между тиърите в битките, предчувствам че скоро едва ли пак ще правя 10 кила с хетцера
1.Някой тествал ли е Т-62А, и какви са му впечатленията. Ако не поне знаете ли какви са мненията по форумите? (аз ще прегледам, но все пак искам всякакви мнения)
2.До сега не съм тествал прехвърлянето на екипаж в по-горна машина. Ако преобуча екипажа от Т-44 за Т-54, примерно на 75%, ще им се запазят ли старите умения и процентите на недовършените? И изобщо прехвърлянето свързано ли е със заплащане на злато?
Comment
-
Ако имаш екипаж на 100% с вторични умения и ползваш сребърната опция (20К на човек), резултатът ще е екипаж на 90% и изцяло запазени вторични умения. От там няма да отнеме много за да го докараш отново до 100%.
Злато само ако искаш да стане на 100% веднага.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеЪъъ... теоретично може да си направиш скин, който само ти ще виждаш. Няма начин да го направиш така, че да се вижда от всички играчи.
Comment
Comment