Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сега ще ме помислите за идиот,но...как да давам команди на минимапа.Най-вече "Внимание" към сектор,щото нашите доста често изумяват с дебелотъпието си.

Comment

Натискаш Контрол и цъкаш с мишката на картата.

Comment

Пробвах ягтигър 88 на тестовия. Невероятен боклук. Толкова е бавен и с ниска динамика, че е лесна плячка за всеки среден танк. Гледам на клипчетата дават акъли да вървиш след тежките като поддръжка. И кат те набарат? Тежкия ще се скрие, а ти ? За снайпер бива, ама оръдието много слабо и се вижда много отдалеч. Дикермакса по ми допадна. Не е особено пъргав, но не е и нацяло смотан. Броня няма, но е открит и има добър обзор, а оръдието е чудесно. Май ще допадне на почитателите на мърдер 2.

Comment

Имате ли вече някакви впечатления от ММ-то и ребалансирането с включването на новите Тиер 10?
          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Моля, ако някой има впечатления от тестовия за новият среден немски тиър10 Е50М, да ги сподели. Към него съм се запътил. Чета в руския форум доста противоречиви мнения, буквално в двете крайности.
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                Имате ли вече някакви впечатления от ММ-то...
                Усеща се много здраво!
                Към 80% от боевете са с танкове +/-1 тиър на твоя, като даже не са редки и такива, където попадаш само в твоя си тиър и още един (отгоре или отдолу).
                Останалите 20% от боевете са +/-2 тиъра на твоя. Даже процента може да е по-малък. Просто споделям неимперичните си наблюдения.
                Разбира се, артилерията и скаутите не влиза в тия разчети.
                За сега усещанията ми са смесени. Имам чувството, че боевете може да са по-скучни от сегашните.
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Да кажа, който има АМХ 13/75 ще получи новия танк 5 тиар и слот. Аз вече фармя с амх38.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                    Да кажа, който има АМХ 13/75 ще получи новия танк 5 тиар и слот. Аз вече фармя с амх38.
                    Ако имаш AMX 12 получаваш новия ELC AMX (с екипаж на 100%) за Тиър 5, а AMX 12 се претворява в Тиър 6 танк.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                      За сега усещанията ми са смесени. Имам чувството, че боевете може да са по-скучни от сегашните.
                      Tier 10 битките в момента са абсолютни касапници...
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial, това като комикса е супер яко, имали други от същия фен?

Като гледам как се намаляват границите между тиърите в битките, предчувствам че скоро едва ли пак ще правя 10 кила с хетцера
                        1.Някой тествал ли е Т-62А, и какви са му впечатленията. Ако не поне знаете ли какви са мненията по форумите? (аз ще прегледам, но все пак искам всякакви мнения)
                        2.До сега не съм тествал прехвърлянето на екипаж в по-горна машина. Ако преобуча екипажа от Т-44 за Т-54, примерно на 75%, ще им се запазят ли старите умения и процентите на недовършените? И изобщо прехвърлянето свързано ли е със заплащане на злато?

Comment

Ако имаш екипаж на 100% с вторични умения и ползваш сребърната опция (20К на човек), резултатът ще е екипаж на 90% и изцяло запазени вторични умения. От там няма да отнеме много за да го докараш отново до 100%.

Злато само ако искаш да стане на 100% веднага.
                          albireo написа

Comment

ВЪПРОС:
                            Кажете как мога да поставя на куполите на моите танкове българското знаме което се постава на нашите танкове?

Comment

Ъъъ... теоретично може да си направиш скин, който само ти ще виждаш. Няма начин да го направиш така, че да се вижда от всички играчи.
                              albireo написа

Comment

Imperial написа Виж мнение
                                Ъъъ... теоретично може да си направиш скин, който само ти ще виждаш. Няма начин да го направиш така, че да се вижда от всички играчи.
                                Лошо... исках да го слагам на скулата на куполите ...

Comment

Working...
                                X