Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Трейлър на 7,5:

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Проблема с риплей от кланова битка е, че не чуваш гласовата комуникация, която е 80% от битката.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Вече имам StugIII но за съжаление имам много работа до края на седмицата и скоро няма да е елитен.М/у другото коя артилерия ще препоръчате,че искам да ги пробвам и тях

Comment

fidelis написа Виж мнение
          Пколев-за ЕПИК без Т10 няма как да стане-но в ЕПИКС няма да имаш проблем-пиши на spiji-той е баш шефа по тези въпроси за всичките ни кланове
          "....няма да имаш проблем...." , е малко силно казано.Аз съм едно то най-новите попълнения там,като се развивах във подготвителния им БГТЦ.В момента имам две 10-ки ТТ + съответните 9-ки,като до новия пач се очертава да имам още 3 до 4 , 10-ки(медиуми и тежки) .Екипажите на всеки са ми поне на 3 умения и започнато четвърто.През цялото ми развитие са ме викали в съвместни ротни и учебни битки за да ме подготвят,като евентуален кандидат.Отскоро ми пускат да правя тактика на някои от ротните битки в БГА,като ме наблюдават поне 2-ма по-опитни как се справям.В битката мълчат,каквито и да ги натворя,но после ме привикват в отделна стая на (конско).

Това определено не е лично отношение,защото някои от редовните ми партньори по взвод са подготвяни по сходен начин.След като съм в подготвителния от първата си седмица на сървъра и едва сега ( след над 8000 битки и процент точни попадения на водещите 10-ки между 85-90%) ме извикаха в ЕПИКС,предполагам че това е екзистенц минимума като подготовка,и база за приемане.

До колкото схващам разликата от ЕПИК е преди всичко в по неангажиращите взаимоотношения,по-лежерната игра и не толкова амбициозния размах.Миграцията на играчи и в двете посоки е постоянна.Просто всеки отива там където най-му пасва в настоящия момент.
          Last edited by bigbeer; 05-07-2012, 00:13.

Comment

След 8000 битки и с два Т10 нямаш работа в ЕПИКС-не и с командирите в момента там-просто няма какво да научиш.Ела и се обади в ТС-стига да имаш желание няма да има проблем за ЕПИК.% попадения не е водещ при нас-по-скоро гледаме причинена щета-това е по-точния показател.

Comment

fidelis написа Виж мнение
              След 8000 битки и с два Т10 нямаш работа в ЕПИКС-не и с командирите в момента там-просто няма какво да научиш.Ела и се обади в ТС-стига да имаш желание няма да има проблем за ЕПИК.% попадения не е водещ при нас-по-скоро гледаме причинена щета-това е по-точния показател.
              Благодаря за доверието,но не се чувствам готов. 3 дни седмично работя до след 22ч. и няма да мога да влизам кланови тогава.Все още слабо владея 10-ките си(под 100 битки за всяка),а наблягам за вадене на новите медиуми още преди да са ги пуснали.Ако няма възражения,понякога,преди или след кланова,ще влизам при ЕПИК в ТС да слушам.Програмата ми за следващите месеци включва придобиване на общо 6 х т10-ки,ъпгрейд на екипажа и натрупване навици да ги карам.Единственото ми колебание е между Е-100 и Маус,не знам на кой да отдам предпочитание.Френските хевита съм ги отписал.Едва след като мога уверено да разчитам на рефлекса си със всеки един от тях,мисля да се ангажирам по сериозно.За съжаление със артитата хич ме няма и се чудя има ли смисъл да упорствам да вадя и там една?
              Last edited by bigbeer; 05-07-2012, 01:41.

Comment

Victory!
                Battle: Ruinberg 05 юли 2012 г. 00:35:21 ч.
                Vehicle: M46 Patton
                Experience received: 2*510 (x2 for the first victory each day)
                Credits received: 46*012
                Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "I Class"

най-добрата ми битка с това за момента....ама трябва терена да е насечен... за да се маневрира, ..а ако е битка с една база е просто върха...16 от 16 само да се изхваля. попадения, нормален акаунт

Comment

wsi`ki bitki dneska sa ми 100% точност, и средният ми показател се вдигнана 80%..това с М46..чак съм изненадан...специално прверих, машината с която съм стрелял най-точно е това...следватМ26 с 79% ам атам си стрелям сватбарски на моменти заради евтините снаряди...

Comment

Zerg написа Виж мнение
                    М/у другото коя артилерия ще препоръчате,че искам да ги пробвам и тях
                    Аз съм играл само с немските до елитен Hummel, но Grille-то ми е любимо с по 2-3 убийства средно на битка. Като си посредата на листа много противници са на едно попадение, дори да са на 100%. Камуфлажна мрежа, бързо прицелване, добутвач и братя по оръжие... и на новите варианти на битка, когато атакувате противниковите хълмове, гледай за въздушните следи на снарядите. Повечето киснат на 10-на кв метра и не мърдат до края на битката. Ако противников скаут идва към теб, отиваш към него и когато е достатъчно близко го отнасяш като танков изтребител, и не забравяш да сменяш позицията, ако имаш съмнение че някой те е мернал. Другото ще го придобиеш с опита

Comment

Тези дни на два пъти ми се случва познатият стар бъг с изчезващия ИС-7, който беше оправен уж.
                      На Прохоровка се стреляме на пътя, като другият отбор тръгва да ни атакува, а ние си кампиме в храстите при нашата база.Те атакуват с около 5 танка като всички са видими, тъй като се движат срещу нас.Водещият има танк е Ис-7, които си получава солидни попадения, но продължава да се движи, като не се движи на открито на пътя, а през храстите на около 150м от нас изведнъж изчезва и то без да е спирал, след което се появява точно пред нашия най-преден танк на не повече от 20м, останалите от ръша си бяха видими през цялото време.
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Онзи ден точно така стана с един ИС-7. На 30-на метра от мен, нямаше храсти и беше спрял и след секунда изчезна. Викам си **** ти камуфлажа, а сега разбирам, че не било точно така

Comment

Ако е спрял май е възможно да изчезне даже и сравнително близо, но преди 7.4 имаше случаи в които напрвo преминаваха половината карта и изникваха незабелязани от нищото.Камуфлажът им беше намален с новия пач, но май не е било достатъчно.

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                            Тези дни на два пъти ми се случва познатият стар бъг с изчезващия ИС-7, който беше оправен уж.
                            На Прохоровка се стреляме на пътя, като другият отбор тръгва да ни атакува, а ние си кампиме в храстите при нашата база.Те атакуват с около 5 танка като всички са видими, тъй като се движат срещу нас.Водещият има танк е Ис-7, които си получава солидни попадения, но продължава да се движи, като не се движи на открито на пътя, а през храстите на около 150м от нас изведнъж изчезва и то без да е спирал, след което се появява точно пред нашия най-преден танк на не повече от 20м, останалите от реша си бяха видими през цялото време.
                            Пичове има един смешен въпрос: Какво означава или как да го разбирам това "реша" , защото ДЕФ ми е много ясно, че е отбрана.
                            Между другото в момента се чудя още на Гоги за неговото постижение с мардера, като аз има само 6 попадения и получих медал.
                            П.П. Я бързо споделете кои танкове носят бързо и много парички?
                            П.С. Да ви питам защо започнаха да изчезват много карти? Значи в тренировъчните боеве ги има, а реално не се пускат?

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                              Този въпрос има много отговори (дори и да не засягаме въпросът за премиум машините), но аз лично залагам на Pz.Kpfw.IV. При добра игра може да си на 10 - 12 000 чиста печалба(не говорим за епични изпълнения, а за стандартна победа с два - три фрага и сравнително незасегнат свой танк), при почти трагична игра пак не си на нулата, така че като цяло машината се кара на твърда печалба!

П.С. Да ви питам защо започнаха да изчезват много карти? Значи в тренировъчните боеве ги има, а реално не се пускат?
                              Официално са махнати две карти - Комарин и Блатото. Освен това Провинцията се пада само на боеве до Тиър 3.
                              Неофициално, руснаците си играят с настройките на сървара (поради някакви причини) и някои карти се падат значително по-рядко, отколкото други, дори и да играеш само с един и същ танк. За капак новите режими не са на всички карти, така че картите, където ги има, стават още по-играни. Например при мен Фиордите се падат веднъж на високосна година. Новата карта Вайдпарк също съм я играл 4 - 5 пъти макс откакто пуснаха ъпдейта.
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Пичове има един смешен въпрос: Какво означава или как да го разбирам това "реша" , защото ДЕФ ми е много ясно, че е отбрана.
                                Между другото в момента се чудя още на Гоги за неговото постижение с мардера, като аз има само 6 попадения и получих медал.
                                Направил съм правописна грешка и явно заради това не успяваш да ме разбереш - имам придвид "ръш".Един вид масово, организирано нападение, включващо голяма част от отбора.
                                Въпросът с печеленето на пари както каза "1951" не е еднозначен и всеки си преценява за себе си.
                                Аз използвам следната стратегия (играя главно с немски танкове) - изпозвам задължително един танк Tier V (при мен е StugIII), който прави печелба независимо от това какви ги надробя в битката, т.е. по този начин докарвам постоянен приток.С него доходността се движи около 10-13к на битка, като има и екстремуми от 20к+ и съответно 1к-, но май на загуба не съм бил откакто е елитен.Другият танк, които ползвам е Jagdpanther с 88мм оръдие.При него възможността за загуба на пари от битка е възможна, но при много лоша игра и дори тогава загубата е незначителна от порядъка на 2к.Тук обаче при много добра битка може да се стигне до печалба от 40к+ (на мен това ми е максимума с него).Понякога включвам и трети танк, като го избирам така, че хем да ми доставя удоволствие от играта и да ме разсейва от монотоното събиране на пари, хем ако загубя с него да не ме вкарва вътрешно.
                                С тази схема успявам без проблем да съберирам над 500к за около 3 часа игра.

Comment

Working...
                                X