Без превзеане ще се получи кампиране с тежки танкове...а това че са ми пробляли и сте спечелили е просто точка в плюс на тактиката срещу дебелогъзата игра с тежки танкове...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aiwara написа Виж мнениеСамо дето и голяма част от новите руски филми/игри водят до глобално затъпяване. Явно от едно време ви е останало в главите, че руското е по-добро. Е, мислете си каквото искате.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениетък вече здраво се осират:
А иначе пак да повторя най-голямата новина:
+/-2 means tier 5 can see up to 7, 6 up to 8, 7 up to 9 and 8 up to 10.
Or, if you want to look at it as tiers present in any given battle, you can see battles of:
4-6
5-7
6-8
7-9
8-10
Т.е. малките танкчета ще стават отново за игра добре че си ги пазя.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Да бе, ОП, друг път, Мардера става з аигра само в опитни ръце, иначе е One shot бракма...а сега сег агледаме следното:
Some of the US Tier 6-7 medium tanks are much better situated when compared with their counterparts from other nations. For example, the Sherman Jumbo and M4A3E8 Sherman have a very low repair cost and a fairly high profit potential. This allows them to often finish matches with a greater net gain of credits than VK 3601. We wanted to correct this imbalance
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеКажете си мнението и насоките за игра с КТ, особено ако го играете от доста време.Виждам че като цяло мненията за него са доста позитивни, но аз някакси не си пасвам с тази машина, мислех че щом взема дългото 10.5mm ще е въпрос на време да му свикна, но вече няколко седмици нещата отиват към по-зле даже.
Основният проблем които имам с него е липсата на спираща сила в това оръдие - пробива отлично, но нивото на демидж ми се вижда ниско за нивото(в сравнение с ИС- 3 да кажем).Просто противниците не ги притеснява да остават срещу теб и да поемат няколко удара, вместо да се крият зад сградите и скалите.
Може би проблемът е че играя паралелно с 128мм на Ферди и съм свикнал, че мое ниво протвници ги спира ударът от 128мм и не смеят да ми тръгват челно толкова смело.
Използвам поставянето под ъгъл сравнително добре и на градски карти постигам приемливи резултати, но като цяло не съм доволен от представянето си.
Пробвах да го играя като Тигър и да съм снайпер, но виждам, че по този начин лишавам предната линия от един теир 8 танк и отново резултатите не са добри.
Надявам се че с Е-75 ще се справям по-добре, заради 128мм оръдето, но ми се струва, че двата танка са идентични като стил на игра и ако не усвоя КТ ще имам проблеми и с Е-75
Танкът е отличен снайперист, това му е силата. Просто в един момент се научаваш да не пропускаш. Скрит КТ на снайперска позиция няма проблем да забави или направо да парализира противникова атака.
Разбира се, и за предна линия става, ако се наложи - стига да си криеш предната долна бронева плоча и да не оставяш на противниците да ти влязат в клинч или да ти късат често веригите. Ако ИС-3 ти влезе в клинч, си свършен.
КТ страда от чести пожари, защото скоростната кутия е отпред, точно зад долната бронеплоча - а според девелопърите СК е част от двигателя. Ако ти я уцелят, поврежда се и двигателя, и редовно се запалваш.
Надявам се, че си сложил и втория купол? С него машината е доста по-боеспособна заради по-добрата броня.
КТ и Е-75 наистина са много близки като игра, така че ще трябва да овладееш КТ"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеФерди - освен че има по-мощно оръдие - е по-страховит като изглед, а и предната му броня като че ли дефлектва повече, което обезкуражава противниците, за разлика от КТ.
Танкът е отличен снайперист, това му е силата. Просто в един момент се научаваш да не пропускаш. Скрит КТ на снайперска позиция няма проблем да забави или направо да парализира противникова атака.
Разбира се, и за предна линия става, ако се наложи - стига да си криеш предната долна бронева плоча и да не оставяш на противниците да ти влязат в клинч или да ти късат често веригите. Ако ИС-3 ти влезе в клинч, си свършен.
КТ страда от чести пожари, защото скоростната кутия е отпред, точно зад долната бронеплоча - а според девелопърите СК е част от двигателя. Ако ти я уцелят, поврежда се и двигателя, и редовно се запалваш.
Надявам се, че си сложил и втория купол? С него машината е доста по-боеспособна заради по-добрата броня.
КТ и Е-75 наистина са много близки като игра, така че ще трябва да овладееш КТ
Като снайпер се представям добре, особено след като имам афинитет към немските разрушители, но проблемът е, че в повечето случай като играя от задна позиция отслабвам предната линия и накрая се оказвам заобиколен от противници или ако не заобиколен то 3-1.
Когато съм топ тиер си играя като тежък танк на предна линия, но най-често просто ме ръшват и наобикалят след като съм заел някаква стратегическа позиция.При това го правят малко на брой танкове, просто не ги притесняват няколко попадения от КТ.
Предполагам, че в тези случай просто играя прекалено оптимистично и се откъсвам прекалено напред.
Правя добри битки когато съм добре подсигурен по фланговете, тогава спокойно си бутам напред и побеждавам противниците в челен двубой, но много често в рандом битките няма такава подкрепа и се налага да отбивам повече противници, а с 10.5 определено не ги приключвам достатъчно бързо и се оказвам наобиколен.
Интересува ме дали когато е топ тиер танк го играете като водещ танк в атаката или по-скоро като подържащ за останалите?Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Съвсем откровено. Не съм гледал възрастта ти. Просто има такава тенденция, всичко руско е страхотно, американското е боклук. Както и обратната тенденция. Аз лично обичам и руски филми/игри, както и американски. Защото и от двете страни има страхотни неща. Но тук наистина не му е мястото да го обсъждаме това.
Comment
-
Imperial написа Виж мнение"помпят" само сток конфигурацията. Ти играл ли си сток Т-54? Имаш ли някаква идея колко е немощен?
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеОт няколко седмици съм с топ частите, рамър, стабилизатор и вентилатор, екипажът е на втория скил и продължавам да имам проблеми.
Като снайпер се представям добре, особено след като имам афинитет към немските разрушители, но проблемът е, че в повечето случай като играя от задна позиция отслабвам предната линия и накрая се оказвам заобиколен от противници или ако не заобиколен то 3-1.
Когато съм топ тиер си играя като тежък танк на предна линия, но най-често просто ме ръшват и наобикалят след като съм заел някаква стратегическа позиция.При това го правят малко на брой танкове, просто не ги притесняват няколко попадения от КТ.
Предполагам, че в тези случай просто играя прекалено оптимистично и се откъсвам прекалено напред.
Правя добри битки когато съм добре подсигурен по фланговете, тогава спокойно си бутам напред и побеждавам противниците в челен двубой, но много често в рандом битките няма такава подкрепа и се налага да отбивам повече противници, а с 10.5 определено не ги приключвам достатъчно бързо и се оказвам наобиколен.
Интересува ме дали когато е топ тиер танк го играете като водещ танк в атаката или по-скоро като подържащ за останалите?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment