аз поне ен слагам дотиквач на неща които имат над 8 снаряда в минуте...даже и на тях рядка..просто файдата е малко...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Вече ъпргейднах Т-28 и се представя значително по-достойно срещу опонентите,свикнах му.Даже 2 пъти ме пуска срещу равен тиър и ги надупчих Докато събирам експ.за КВ се забавлявам и с един Marder II като целта там е Stug III.Какво ви е мнението за Marder-а,защото много ми допада и мисля да си го оставя?
Comment
-
Мърдера го дръж, страаашен снайпер..ама аз съм хардкор фен, най-много бирки има с него и процент ами победи е най-висок пак с него... (тук вече се хваля) което с картонене машина дето е на едно попадение живот си иска майсторлък (край на хвалбата)
А сега да си споделя каква гавра - преди малко на енск зациклих един Тигър...аз бях с Кв-1с...голям смях...горкият се опита да се опре в една стена за да не го обикалям...ама просто нямаше достатъчно живот за такива неща
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеП.П. Дотиквача до кой калибър върши работа
Zerg написа Виж мнениеВече ъпргейднах Т-28 и се представя значително по-достойно срещу опонентите,свикнах му.Даже 2 пъти ме пуска срещу равен тиър и ги надупчих Докато събирам експ.за КВ се забавлявам и с един Marder II като целта там е Stug III.Какво ви е мнението за Marder-а,защото много ми допада и мисля да си го оставя?
КВ вече не е това, което беше преди два пач-а - вече няма онова ужасяващо 107мм оръдие, с което разпорваш консервите на почти всичко до тиър 8.
Но пък бронята си е същата, останалите оръдия не са лоши.
Ако се кефиш на TD-та, препоръчвам ти Су-85 - има най-злото оръдие в класа си - същото това 107мм, което махнаха от КВ, не е особено точно на големи разстояния, но пък убива всичко с един-два изстрела"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЗа всеки, според мен.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНа оръдията които и така са си скорострелно по моемуняма нужда, пести с еполовин секунда...с ен яи без нея...виж н анякой Ис вече икономият аскача на 1,5..което е приятно...ако не бяха само 3 слота за глезотии....Иначе КВ преди беше "по-приятен" имаше ги много и бронята им беше по-кекава, в резулата с мардера беше приказка да се моташ и да ги стреляш...сега са доста по-малко...по-дребни са като мишена, но най-важното- дори д ане го обявяват бронята са я пипали и то доста...сега мога д аизбумкам половината боекомплект в едно таков аи нищо да не му стане...преди заработвах халонени на тях...пресен приемер- снощи, с 88/56 изджасквам един такъв в борда...и нищо не му става...а беше перпендикулярно на мене на има няма 100 метра.
За КВ-то съм абсолютно съгласен - на хартия параметрите на бронята са същите, но не мога да го дупча. С PzIV и дълго 75мм в бордовете - йок, отскачат половината. Т14 също нищо не прави срещу КВ, а преди го трошех без проблем. Когато играя пък с КВ всяка втора битка взимам Steel Wall.
Пак си е overpowered тая машина..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеМардерът е уникална машина! Остави си го, няма да съжаляваш - щом му свикнеш и го поъпгрейднеш, забавлението е невероятно
Comment
-
feersum написа Виж мнениеАз предпочитам да изстискам всяка част от секундата по-бързо зареждане, има си значение според мен.
Comment
-
За повечето танкове дотиквач и вентилатор са задължителни атрибути. От там нататък зависи каква е машинката.
Моята Пантерка има дотиквач, оптика и вентилатор. Стреля като картечница, вижда на далеч и като цяло не е здравословно да се срещаш с нея.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЗа повечето танкове дотиквач и вентилатор са задължителни атрибути. От там нататък зависи каква е машинката.
Моята Пантерка има дотиквач, оптика и вентилатор. Стреля като картечница, вижда на далеч и като цяло не е здравословно да се срещаш с нея."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеНа моята добавих и съответните умения на екипажа за виждане още по-надалеч - отсреща просто не разбират от къде им идва
Двама от тях имат и камуфлаж и да колкото и да ми беше учудващо, се усеща.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
но аз играя с американски машини, там видимоста ми е 400-420 по дефаут...и няма смисъл от повече, с М46 на над 300 се оцелва трудно.
Иначе на ТД-та наборът е вентилатор, рогатка, рамър за Слъгера (следващите няма да ги развивам защото са фантасмагорични, а Су-85 и след него руските- вентилатор, рамър, бързо прицелване...
Любимият Мардер- две оптики за далечно гледане+ мрежа+ камо на екипажа...ама откакто го направиха непробивае КВ-то някак не ми е кеф...отделно има субективното осещане че с аму влошили точноста от 2 пача насам.
Comment
-
Zerg написа Виж мнение.Какво ви е мнението за AMX серията?
Comment
Comment