И аз си взех матилда. Имам само 2 битки с него. Да питам. Ако сложа на матилда екипажа от т-34 ще го преобуча без пеналти, но ако после го прехвърля от матилда на т-34 ще има, така ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Резултат от дружеска престрелка с елементи на непреднамерен "флендли фаер"
Както се вижда, бях доста по-точен.
Defeat
Battle: Himmelsdorf 30 юни 2012 г. 20:28:57 ч.
Vehicle: PzKpfw 35 (t)
Experience received: 220 (fine for causing damage to allies: 70)
Credits received: 3*752 (fine for causing damage to allies: 1*860; compensation for damage caused by allies: 235)Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеИ аз си взех матилда. Имам само 2 битки с него. Да питам. Ако сложа на матилда екипажа от т-34 ще го преобуча без пеналти, но ако после го прехвърля от матилда на т-34 ще има, така ли?
Премиум танковете имат тази особеност - ако сложиш на тях екипаж от същия клас машина - в случая Матилда е среден, слагаш от Т-34, който също е среден - няма никакво пеналти.
В момента съм сложил стария екипаж от Тигъра на Lowe-то - максимално обучен екипаж и по две специалности - и нямат никакво пеналти, а машината кърти мивки и лепи паркет"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
1951 написа Виж мнениеА това с пуцането по съотборник е юбер глупост!
1951 написа Виж мнениеРезултат от дружеска престрелка с елементи на непреднамерен "флендли фаер"
Както се вижда, бях доста по-точен.
Comment
-
Както и написах, това са резултати от непреднамерено пуцане между съотборници.
Просто на една от дългите улици на Химелсдорф бяхме заклещили от двете страни противника, но освен по него се стреляхме и едни други. Беше забавно и продължавам да съм на мнението, че нарочната стрелба по съотборник е глупост.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Victory!
Battle: Prokhorovka 01 юли 2012 г. 02:10:07 ч.
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 1*086
Credits received: 34*599
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
брех и топ гън и снайпер, ще взема д аму свикан на този танк...нищо че е безумно кекав...а д аи биткат абеше нормална, половината бях а9 и 10 тиър тежки...на моя сметка един Ис-4 и един Т-10М и май едно Т30, и друготобяха трите им артилерии ние бяхем дефендърите...16 от 16 попадения...вярно все от близо...Т-10М го зациклих
Comment
-
Dneska maj mi e den с М46, втора поредна игра с над 20К плюс чисти парички, нормален акаунт...тъкмо му сложих топ куполата, и в такава конфигурация му купих и камуфлаж...което обикновено значи че е сред любимите ми машини...но мнго внимателно трябва да се играе с това
37 последователни попадения...ще с еокаже че въпреки калпавото оръдие аз стрелям добре..сигурно защото снарядите са скъпи...41 ми е най-доброто постижение с М26...но той е просто сладък..сегаси накупих подкалибрени и снощ изненадах неприятно един Фердинант, челно...н его очакваше горкият
Comment
-
Puuu, голяма кеф така...стоят си един тип и един Е-75 в ел нещо си, и капват...и са се обърнали челно към където аз се скатвам и си мислят че нищо не мога да им направя...4 подкалибрени и ги нямаше вече (Е-75 и с нормални малко го пообработих в бордовете преди да се обърне). Ще взема да си купя още 1000 снаряда да си имам. прегледах, за М46 подкалибрените не дават чак толкова забележима прибавка и не си струва...
Comment
-
Victory!
Battle: Erlenberg 01 юли 2012 г. 18:29:53 ч.
Vehicle: JagdPz IV
Experience received: 3*678 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 36*374
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate, Sniper
Ne e лоща машинката, и явно и парички може да изкарва, но трябва доста внимателно да се играе, моята е с вентилатор, рогатка и мрежа...и почти го докарвам на снайпер 38 поредни попадения с нея ми е рекорда...не е зле...още малко и може да заслужи камуфлаж
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеНай накрая купих рогатка , която сложих на пантерата... Котарака стана голям звяр, а и яко крънка кинти в боя .
Още повече, че с оптика, вентилатор, мощното зрение на командира и ситуационната увереност се докарва до максималния обзор от 445 метра.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Добре де,трябва ли всеки път да ме пуска с 1,2 или 3 тиъра по-високи от мене.Ето тая вечер,стоков Т-28 (даже едвам събрах експ. за него-2 точки ми хартисаха) и викам да хвана утроения експ. за деня,пуска ме срещу 4 КВ-3 и разни пантери и тигри 7 тиър.Само двама бяхме 4ти тиър.Досега никога не ме е пускало срещу еднакъв или по-малък тиър.Да не би само тези дето цакат кеш да се ползват с тая превилегия.
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеДобре де,трябва ли всеки път да ме пуска с 1,2 или 3 тиъра по-високи от мене.Ето тая вечер,стоков Т-28 (даже едвам събрах експ. за него-2 точки ми хартисаха) и викам да хвана утроения експ. за деня,пуска ме срещу 4 КВ-3 и разни пантери и тигри 7 тиър.Само двама бяхме 4ти тиър.Досега никога не ме е пускало срещу еднакъв или по-малък тиър.Да не би само тези дето цакат кеш да се ползват с тая превилегия.
Вземеш ли 4 тиър, вече те мята в дълбокото.
Леките и средни тиър 4 редовно влизат срещу противници 7 тиър, предполага се, че трябва да са разузнавачи... а са пушечно месо
Прескачай го и се добутай до тиър 5-6 - там е най-забавно, пък и най-много пари правят.
Аз пък се прежалих и си взех Lowe - не е истина просто!
За три дена игра по 2-3 часа на ден съм с 2 милиона кредита напред. Под 50к чисти кредита на битка не слизам.Last edited by feersum; 02-07-2012, 10:54."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Ne e съвсем така, особено пък с Т-28- той има доста хубави оръдеи които спокойно дупват 6-7 тиър неща....
Иначе наситина 5-6 е най забавно...вчера ме пусна топ танк на насрещна битка на руинберг...с гаубично джъмбо...тъкмо се кефех че ще ме стрялат и никой нищо няма д ами направи....но не, топ гън+риипър...и дори веднъж не ем оцелиха...бе какво д аме оцелят, той никой дори ен стрелна по мене, хем Т-34-85 и Кв 1 на веднъж от много интина дистанция ги разпрах...много експи, много пари...ама ме доядя, в битка вкоято би си проличала бронята на този танк и дори веднъж да не ме оцелят...
Въпрос за Lowe-то- хубава доходност, но а зпо принципни съображение няма да си го купя и не си и купих Тип-с...та ми еинтересно дали Тип-а има съпоставима доходност, защто чакам да излезне супер пършинга, и да си го взема, за кеф и за парички...и си мисля д ане му взимам отделен акишаж ами да редувам тези от другите средни, имам 3 с почти завършено второ умение и е хубаво докато препечелвам парички да ги тренирам допълнително....
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеNe e съвсем така, особено пък с Т-28- той има доста хубави оръдеи които спокойно дупват 6-7 тиър неща...."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment