В руския форум има голям восй за ИС-6, че не ставал за нищо. Мненията за яг тигър 88 са раздвоени. За снайпер определено не става, оръдието не пробива нищо. Вървиш из градът да се криеш от артилерията и от втория ред биеш по слабите места. Мислех да го купувам, но след прочетеното се разубедих. Ще чакам дикермакса, 6 лвл ПТ сау, 105 мм оръдие със 170 мм бронепробиваемост 300, скорострелност 6,90 разброс 0,36 време за прицелване 2,3 обзор 400.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mitko написа Виж мнениеВ руския форум има голям восй за ИС-6, че не ставал за нищо. Мненията за яг тигър 88 са раздвоени. За снайпер определено не става, оръдието не пробива нищо. Вървиш из градът да се криеш от артилерията и от втория ред биеш по слабите места. Мислех да го купувам, но след прочетеното се разубедих. Ще чакам дикермакса, 6 лвл ПТ сау, 105 мм оръдие със 170 мм бронепробиваемост 300, скорострелност 6,90 разброс 0,36 време за прицелване 2,3 обзор 400.
Премиумния Ягодов Тигър - трагедия. Магнит за артилерията, предната броня я дупчат като сиренце, а оръдието е слабо. Става да се кашираш някъде, където не може да те удари артилерията и да доубиваш лесни цели отдалеч."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Т-44 - все по силен, и по-силен, а играта с него все повече ми допада. Почти на всяка битка гледам да направя пробив и да заобиколя фронтовата линия и стрелям тежките в гръб. А те се чудят на къде да се въртят, а като стане напечено лесно мога да се оттегля или да отида към артилериите. Няма никакво ограничение с този танк, можеш да обходиш цялата карта и всеки път се получават уникални ситуации, в които имаш голям избор на действия. Много по-интересно е, от колкото да се забиеш някъде и да натискаш клик след клик по някакъв червен контур
Comment
-
Гледам не съм само аз фен ан среднтие машини...ако и аз да предпочитах хамериканските...но понеже ми омръзна всичко което срещна д аме пробива (независимо от тиър игъл и дистация) сега и аз пълзя по съветската линия но само до Т-34-85 стоков съм се докопал....за сегане може да се сравни по кеф с Е8...но все пак е стоков..иначе с Е8 на най-любимата ми битк ауспях два тегела на планинският проход д анаправя, трепвайкиедин като мене и още 7 други...и ме гътната защото станах прекалено кръвожаден...
Въпрос- на рускит емашини, струва лиси човек да се пробва с гаубиците? защото на разните шермани въпреки промените все пак е забавно...
И само да с епохваля- вчера с безумно смотаното оръдия на М46 успях два последователни пъти да оцеля от 570 м...силно се изненадах...ама много...и вс епак оръдието е отвратно...чак се чудя как все още държа 79% точност.
Comment
-
Хо хо. Ел Аламейн....от кога чакам да си купя Лии отново...не съм чалнат, просто извратен...пък и това което може да е отвратна машина за начинаеш играч може да се рпевърне в пекрасно оръжие з ане толкова начинаещ..а и повечето го смятат з алесен фраг...а с 50% оф си струва да се вземем...май се очертава и Матилда да си взема
Дори няма д апоглеждам във форума, сигурно всички плюят по "спешъла" особенно сравнявайки го с Багратион
Comment
-
За разлика от вас не знам аз защо не си записвам ( снимам ) резултата ... т.е. предполагам че искам веднага да вляза в битка, но да не се отклонявам от това което искам да кажа...
Поради няколко глупости за жалост се връщам винаги в изходно положение ( един път я направиха аз самия, а за другите хлапето защото играе с моя ник и акаунт) та взех ягд пантера със 105 мм оръдие направо беше страхотна но махнах 105 мм пушкало заради разхода на кинти и минах на 88/ 71 но нещо няма кеф кс това оръдие и от тяд веднага продадох цялата машина и след продаването отново в изходна позиция, като за мой добър късмет не продадох панцер ²²²/²V , кой то яко кърти парички. Между другото след толкова ядове с ПТ - САУ реших веднъж за винаги да преключа да се занимавам с тях и да мина на танковете като сега събирам пари за рогатка, но незнам как ще се отрази това на стрелбата, като точност и далекобойност т.е. предполагам че в комбинация с маскировъчна мрежа и рогатка пантерата ще стане як звяр с кой то ще къртя яко пари , а от там ще възстановя Т 34 - 85 НО СЪС 100 мм оръдие.
Comment
-
E то зависи какво разбираш под "струва си"
за мен е важно да е забавно...когато съм я виждал винаги ми е тровила живото а 1:1 много често му е трепвала чърчила... а кто видях броневата му схема и "истинските" му дебелини и вече някак не мие толкова кеф с него д аиграя...пък и тя нее скъпа, а на промоца пък съвсем, защо да не си я вземе човек
Оръдието гледам бързо прицелва ине е фрапиращо неточно, също така бързо стреля
Comment
-
Никога не подценявайте Матилда в близък бой с равен по тиър танк!
Бая пъти съм се сбивал с нея с Pz IV, Pz III/IV и Т-34, и обикновено ме правят на салата - бронята е дебела, оръдието гърми ужасно бързо и пердаши лошо."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Юли-август излиза пач 7.5 с десети тиър среден танк T-62A (както повечето знаете). Това е добра мотивация да доразвия Т-44 и да премина през Т-54. За сега само Ягдпантерата ми е с по 3 допълнителни умения. Ще развивам до дупка и Т-54, като се добера до него. Само дето вече играта все повече губи първоначалния си замисъл за танкови битки от Втората световна... Иначе се очертава руско лято
Comment
-
А кой те спира да си играеш с ниският тиър машини и да си е повече или по-малко ВСВ битка? иначе Т-62 сега като го направят уберфантасмагоричен...рашкит екакто винго ще го напомпят с най-"истински" таблични характристи...и ще "балансират" недостатъците му.
Otdelno kato ]e e T-62 za]o ne e M-60? еднаква година са приети на въоръжение,комплексарска му работа.
Comment
Comment