Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Ultramarine написа Виж мнение
    Някой има ли впечатления от новия премиум IS-6 на тестовия сървър.От това което гледах като битки със и срещу него ми се струва че има доста сериозна броня за Т8 и слабите места по челната броня са нищожно малки в сравнение с тези на КТ и IS-3.
    Аз уважението си го показвам с премиум всеки месец. Което означава, че и те трябва да покажат малко уважение като пускат продукти, които са тествани и работещи. А не алфа-на бета-тест, който след това трбява да пачнат още 1-2 пъти, за да работи що-годе нормално. Нещо се пуска в експлоатация, когато е тествано и работи. Другото е гавра с потребителите.

    Comment


      Ех, ако всички пускаха само тествани работещи продукти.. ... досега майкрософт да са фалирали отдавна;-)
      Сънят е слаб заместител на кофеина!

      Comment


        Навъртях 30+ игри.
        Нямам проблем с крашването, но понякога на снайперски режим се губят ефектите. Пушеци, взривове и прочие просто не се виждат.
        Новите режими се траят, даже може да се каже, че са забавни. Но на някои карти. Други са ужасно зле скалъпени и се губи баланса. Примерно при "щурм" на Прохоровка защитниците имат много сериозно предимство. При насрещния бой чат-пат става голям хаос, което е готино.
        Иначе, странно малко френски TD-та и артилерии се наблюдават. Даже артилериите ги има, но TD-тата сякаш въобще не са пускани.
        А и честно казано не разбирам защо махнаха двете карти. Комарин я харесвах.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

        Comment


          Az pyk dosta frenski TD-tа видях, хем само 5-6 битки врътнах...даже един Фош почти го трепнах, ам аму дойде помощ...аз с Е8

          Comment


            Пак са бърникали доходността на танковете и цените на ремонтите.
            За 20 битки с премиум с всякакви танкове съм 30к на печалба. Преди под 20к печалба с премиум много рядко падах.

            А играчите са изидиотели до немай-къде.
            Имам чувството, че 90% от тях просто не могат да възприемат нещо различно от "два флага, бием се за тях или убиваме всички лоши".
            Тотална retardness.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

            Comment


              Ода и аз имам чувството за идиотията....което е особенно неприятно с М46, който е хубав танк, но безумно кекав.
              На прхоровка, пазим хълма, аз се смъкнах до северният проход в релсите, уж бяхме 3...те бяха 5 и един беше Е-100...той се рпестраши д апресече, аз веднага му пръснах веригите...и си мисля "ей сега го пръснахме" той гледаше понеже елко нагоре и беше съвсем безпомощеш..той с еремонтира..аз пак му ги пръснах, още не можеше да стреля.....но той явно видя това на което аз не обърнах внимание, а именно че аз бях останал сам...и то при положение че ясно се вижда какво дебнеше от другата страна на насипа... как дае вразите явно иаха повече мозък от другарчетата, като им светна Е-100 че съмс ам просто минах акато тълпа през ЖП-то и аз можах да вкарам само два снаряда в Е-75 преди да ме прикончат
              Озобщо М46 все по-малко ми харесва, на анд 300м изобщо не може да става дума за стрелба, всичко и от всякъде ме пробива...а другите средни ми държат снарядите челно...и ММ-то е такова че сам не мога да повлияя на битката, докато с М26 мога. При М46 в 90% от случаите има поне 5 10 ниво тежки над мене, с М26 се случва да съм са, в топа, което общо взето предрешава битката...а може просто да не му схващам стила...за сметка на това налучакх ка се играе с руско 122 мм, в момента на КВ-1с, няколко игри съм риипър Имам осещането че КВ-13 ще е страшно забавна машинка.

              Comment


                Добре че риплеите от 7.2 насам, се отварят без проблеми.
                А тия руснаци кога нагъзаряха толкова, че и карти да премахват ? Според мен точно Комарин са я махнали не само срещу къмпинга, а заради това че е с много малко вариации за разположение на отборите и е уж симетрична, но явно не е с равностоен релеф, и др. укрития. Та от Wargaming си преглеждат статистиката и е възможно да не е равностойна. Същото е и за "Блатото" - уж я премахват заради кънпинга, от едната страна има възвишение със сгради и храсти, доакато от другата не е равностойно, а вариантите да атакуваш не са много. Както и да е, много играчи на TD-та възроптават, но мен не ме бърка, защото с изтребителите играя в 80% от случаите агресивно.
                Единствено ме дразни индикираната в червено противникова база на малката карта (радара ), защото разсейва - би трябвало да се виждат само противниците в червен цвят

                Comment


                  Според мен е защото картите имат 2-3 места през които ТРЯБВА да минеш. И всичко живо се скупчва там и почва невероятно висене в храстите.

                  Comment


                    e в такъв случай е трябвало да махнат извращенеито Карелия...но едваседл Китайската карта, убер тъпня, страшно ме дразни...онзи денс патъна 3 пъти поред все ан нея ме пусна.

                    Comment



                      осещам как целият уйкенд ще се издевателства над другите хора яхнал Су-85, с премиум доходноста скача 3 пъти (около 60К от нормална битка), при предният такъв си нагриндих 5 милки...ех ще е тежък уйкенд, командировка, после формула, и пътем 3 инструкции за рисуване.

                      Comment


                        Просто е невероятен тоя М46, не стига че ме пуска в битки с половин отбот 10-то нив тежки ами и оръдието е рядъл боклук, от 200 м при напълно събран мерник, по меподвижен странично седящ тежък...и пропуск, 200 мм...с М26 в слдващата битка съвсем спокойно си стрелям вразите от 550...хубаво си мислех аз с 90 мм да ис играя... чудо голямо че пробив аповече като не може да оцелва...танк за близък бой, съвършенно неброниран...и с най-калпавото оръдие за нивото, силно съм разочарован...въпреки че сега проверих, има само 2% разлика в процента попадения...ама то е сигурно заради 90мм...

                        Comment


                          Гати, дори гаубицата на джъмбото е по-точна...интересно, един Су-100 се скъса да ме стреля и не ме проби ни веднъж...вярно аз съм сис ложил първата купола, сам 1:1 ги изядох него и един КВ-2

                          Comment


                            хе хе, два асовски медала за днеска...значи не е в мене причината че М46 е смотан...отделно ММ-то му е отвратно....М26 се случва да е топ танк, тогва став акасапница, с това "нещо" подобна случка не ми се еслучвала

                            Comment


                              навъдили са се разни кретенчета с леки танкове чиито голяма мечта е да стрелят по съотборниците си...вече две такива трепнах.

                              Comment


                                Ебаси черната серия дето ме хвана. Едниствено вчера с мардера дето претрепах сумати народ. Най интересното е че и са танковете взеха да ме стрелят от далеко което ме навежда на мисълта че всички са ги накичили с рогатки зада виждат на далеко и да стрелят точно. Отделно взе да ми прави впечатление , че танкове с които се борих лесно нещо взеха да ме мъчат страшно много когато съм с пантерата, а с Т ²²²/ ²V ги мачкам яко, като наблягам на бързината и точността на машината.
                                П.П. Имам чувствато , че нещо пак са сменили ценовата политика, като ....

                                Comment

                                Working...
                                X