Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Интересно мнение от форума на Хардуерните.Ще ми се да ги видя тези исторически въстановки.

    bigbeer написа Виж мнение
    EddieBG Registered User Член от: Nov:2004 Мнения: 438

    Усилията им са насочени в друга посока - ще пуснат английски танкове, после японски, после европейски. Същевременно ще наблегнат на новите режими на битка - освен двата нови, които ще излязат с 0.7.4., се очаква (някой ден) да пуснат историческите супербитки - примерно възстановка на битката на Прохоровка, където ще може да се играе само с танковете, участвали в боя. Също така се гласят и за битки 30х30 човека, и прочие, и прочие.До къде ще я докарат, ще видим, но съм сигурен че М1 Ейбръмс , в играта няма да видим.

    Comment


      Някой знае ли с коя машина се събира най-много злато. Независимо от кой тиър е и да е само от руското или немското дърво. Помня че преди 7.2 нещо подобно беше Щуга. Искам да имам нещо елитно което да използвам само за икономика.

      Comment


        bigbeer написа Виж мнение
        Интересно мнение от форума на Хардуерните.Ще ми се да ги видя тези исторически въстановки.
        Докато видим японски танкове може да минат години. Ако въобще се появят.
        След настоящия 7,4 пач трябва да дойде базовото дърво на британците. Сега има слухове, че след това ще пуснат Тиър 10 средни и TD-та. В някой момент трябва да се появи втората немска TD линия, втората руска средна линия, TD-тата и артилерията на британците, има вече приказка за втора високотиърна германска линия от средни танкове дето ще свършва с Лео 1 и прочие и прочие. И в добавка на това с всеки пач ще гледат да пускат по един - два премиум танкова. И да не забравяме "новата физика".
        Абсолютно не виждам смисъл да се хвърлят в японски или паневропейски линии. Да не говорим, че 30 х 30 битка за сега е мираж. Картите са прекалено малки, а и сърварите явно не дотягат.
        В добавка, новите режими са недодялки и определено имам усещането, че тестването на 7,4 ще се проточи, а донагласянето на режимите ще продължи още един - два пача.
        Та както се казва, работа има за целия китайски (белоруски) народ и колкото по-малко обещават, толкова по-добре за тях
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

        Comment


          Петър Илиев написа Виж мнение
          Някой знае ли с коя машина се събира най-много злато. Независимо от кой тиър е и да е само от руското или немското дърво. Помня че преди 7.2 нещо подобно беше Щуга. Искам да имам нещо елитно което да използвам само за икономика.
          Немски: Pz IV, Pz III/IV, KT, JagdPanther, Stug, GW Panther. И Lowe.
          Руски: Т-34, Т-34-85, КВ-3, Т-150, СУ-85, ИС-3(доста учудващо за мен)
          Last edited by feersum; 14-06-2012, 19:36.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

          Comment


            1951 написа Виж мнение
            След настоящия 7,4 пач трябва да дойде базовото дърво на британците. Сега има слухове, че след това ще пуснат Тиър 10 средни и TD-та.
            Това не са слухове, ти май не следиш новините; аз даже съм постнал информация малко по-горе. Т10 средни и TD-та идват много скоро след 7.4. Британското дърво вероятно около Коледа.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

            Comment


              feersum написа Виж мнение
              Немски: Pz IV, Pz III/IV, KT, JagdPanther, Stug, GW Panther. И Lowe.
              Руски: Т-34, Т-34-85, КВ-3, Т-150, СУ-85, ИС-3(доста учудващо за мен)
              КТ не мога да си го разшифровам.ГВ Пантерката прави пачка но и харчи здраво за снаряди.Ловето е премиум,а останах с впечатление,че човека пита за танкове от дървото на развитие.Принципно от немските,а май и в цялата игра Pz IV прави най-стабилна пачка(поне до края на месеца).

              От руските не бих играл Т-34-85 точно за пари.Покрива си разхода и остава малко,но сравнен с другите е направо мижав в това отношение.Су-85 дава доста разсейки над 350м с топовата си пушка и презарежда дразнещо бавно сравнен с Щуг-а примерно.От друга страна за хора с определен стил на игра КВ-2 с голямата бургия би бил доста печеливш.

              Какъвто и избор да направи - Успех!

              Comment


                Относно мъни-мейкърите, за които попитах, явно няма някой ясно изразен... Преди всичко целта ми е да не съм наравно, а да спестявам повечко и да играя с Ягдпантера. Снарядите за 105 мм-то са си доста сериозно охарчване, особено при продължителна битка. Сив ми е грозен, а камуфлажът за месец му е 420 000. Основно печеля пари с Гриле, с Т-34-85 и Т-43 при успешна битка имат горе-долу еднакви приходи.
                Освен да поразвия малко Pz IV. А как ще е той след юни?

                Comment


                  bigbeer, явно всичко е до стил
                  Последните два месеца КТ ми вади доволно количество пари, може би просто съм му свикнал.
                  Отказах се от Hummel като доход, след последните два пач-а за нищо не става - затова GW Пантера, която пък при по-продължителна битка не става - снарядите са скъпи.

                  Откакто имам ЯгдПантера, успявам да печеля и със 105 мм оръдието. С 88мм приходът е много приличен заради евтините снаряди.

                  Су-85 го играя сравнително от близо, не се мъча да се правя на снайперист. В момента 107мм според мен е най-мощното оръдие за тиъра си, особено откакто вече КВ не го носи.
                  Щуг наистина презарежда много бързо в сравнение със Су-85, но поражението е доста по-малко, а снарядите за 107мм не са чак толкова по-скъпи.

                  Относно Pz IV - в предпоследния пач порязаха доходността на средните танкове 5-ти тиър, но с внимателна игра машината пак вади прилични парици. Все още го ползвам заедно с Pz III/IV като основен източник на кеш.
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                  Comment


                    Аз най-много парички печеля с лесното 8, нормалният шерман и с щуга, Пз 4 просто ен мога да го схвана...а д аСУ-85 също много пари прави. В по-високите тиъри съм си стабилно на плюс с М26 като при добре битка (без премиум) стига до 20-25 К чисто. За машините съ сскъпи снаряди е много важно да стреляш точно (поне 80%) и да знаеш къде да стреляш, тъй че да правиш поражение и д аполучиш пари. Ако внимавам и съм на кеф с Т29 също съм си стабилно на плюс, но както казах е много важно да стрелящточо и да знаеш къде.Пример
                    М26, при него има 79% точност, и то като с еима предвид че поради евтините снаряди има сколонност да стрелям и при не съвсем сигурни попадения и ли когато целта не се вижда, въпреки това в 11% от битките съм снайперист...като аз обичам да стрелям много...ама МНОГО...то затова и играя със среден танк, да мога да съм навсякъде и да стрелям по всички...при него мие и най-дългата серия от последователни попадения- 41.
                    Иначе за камуфлажа- зао не си купиш перманентен, хич не е скъпо.
                    Пак з апаричките- принципно всички машини от 5-6 тиър правят прлично пари, тъй че е по-добре да си намериш коя от т ях ти подхожда най-много по стил и с коя си най-резултате,...аз применро и с мардера дет е 3 ниво си правя прилични пари, даже често повече от тези с Пз4, но просот първият ми пасва и съм МНОГО добър с него, вторият прсот ..абе нее това което търся, респективно постиженията са ми крайно посредствени.и не правя пари, въпреки че много хора точно за това го държат.

                    Comment


                      feersum написа Виж мнение
                      bigbeer, явно всичко е до стил
                      Определено. Точно за това си позволих да доразвия коментара ти,където нещата бяха само схематично нахвърляни.


                      Gaden Gogi написа Виж мнение
                      Аз най-много парички печеля с лесното 8, нормалният шерман и с щуга. Пз 4 просто не мога да го схвана...а да СУ-85 също много пари прави. В по-високите тиъри съм си стабилно на плюс с М26 като при добре битка (без премиум) стига до 20-25 К чисто.

                      Пак за паричките- принципно всички машини от 5-6 тиър правят прлично пари, тъй че е по-добре да си намериш коя от т ях ти подхожда най-много по стил и с коя си най-резултате,...аз применро и с мардера дет е 3 ниво си правя прилични пари, даже често повече от тези с Пз4, но просот първият ми пасва и съм МНОГО добър с него, вторият прсот ..абе нее това което търся, респективно постиженията са ми крайно посредствени.и не правя пари, въпреки че много хора точно за това го държат.
                      М26 и Шърманите не ги споменах,защото човека питаше основно за дойчовски и сесесерски машини.От сащианските бих му препоръчал Т40 със 105мм Howitser.Има предимството,да го пуска със доста по-преодолими противници от горните модели,като при това цената на снарядите,сравнена с други от същия калибър,е съвсем приемлива.

                      Не го засилих и към високите тиъри,въпреки че във троен платоон ИС-4,7 и 8 почти винаги са на +,като маржа рядко е под 20-25к чисто.Когато вземеш войн стига над 50к,а при наистина добра битка над 70к.Примерно при 9 килнати+2 контузени и 5 разкрити от 107к печалба,чисто остават 84к.За съжаление подобни битки са по-скоро изключение,рядко някой те оставя да се нагрухаш толкова.

                      За момента доста печеливши на руските сървъри са малките френски гаубици и ТД-та (3ти - 6-ти тиър).Добрата скорост съчетана със бърз дмж ги прави унищожителни,но не вярвам това да остане дълго време така.

                      П.П.Забравих да уточня,че всичките ми изчисления са на база - премиум акаунт.
                      Директен пример от последната ми битка.

                      Победа!
                      Битка: Степи 14 юни 2012 г. 23:37:08 ч.
                      Танк: ИС-7
                      Опит: 2*412
                      кредита: 78*108
                      Постижения в битки: Стоманена стена, Снайперист, Войн
                      Купено:
                      Боекомплектът на танк ИС-7 беше попълнен успешно. Похарчихте кредита: 13*416
                      Ремонт:
                      Танк ИС-7 е ремонтиран успешно. Похарчихте кредита: 12*833
                      Купено:
                      Снаряжението на танк ИС-7 беше попълнено успешно. Похарчихте кредита: 5*000

                      Грубо към 50к чиста печалба. = става за гриндене,дори и соло в рандъм битки.
                      Last edited by bigbeer; 14-06-2012, 23:54.

                      Comment


                        Imperial написа Виж мнение
                        Това не са слухове, ти май не следиш новините; аз даже съм постнал информация малко по-горе. Т10 средни и TD-та идват много скоро след 7.4. Британското дърво вероятно около Коледа.
                        Аз май следя новините, до толкова, до колкото ми е възможно, предвид, че руснаците пускат нон стоп всякаква информация по много канали и тази информация понякога си противоречи леко или не се допълва правилно.
                        На http://worldoftanks.eu/ в момента не е обявено какво ще има в 7,5. Тук таме по форумите се срещат всякакви приказки. Не твърдя, че това не е така, но и не съм виждал 100% потвърждение.
                        А и назад в темата не си поствал такава информация.
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

                        Comment


                          Нещо много необичайно ми се случи: станах дефендър 100% със СУ26, с "рамене" - свърших мунициите(кофти стрелба, с много пропуски, 3 унищожени, 4 повредени), оня, с хелкет, също явно ги е свършил, та го бутах из кръга...
                          sigpic

                          Sword song and horn sound

                          Comment


                            Sywsem tipiчна битка за М26:
                            Victory!
                            Battle: Live Oaks 15 юни 2012 г. 00:09:08 ч.
                            Vehicle: M26 Pershing
                            Experience received: 1*370 (x2 for the first victory each day)
                            Credits received: 20*459
                            Battle Achievements: Confederate

                            нищо впечатляващо, обаче 15К на плюс, и очевидно достасъм стреля...ама можеше и още, просто съотборницит еми бях адобри и бързо ги ометохме...иначе за паричките- от дойчвските аз с щуг-а мнг овадя, но то напоследък след като ми дойд емузата ка с него да игая

                            Comment


                              Аре и от мен малко хвалби.
                              Както вече няколко пъти отбелязах, напълно ъпгрейднат, със здрав екипаж и модули ARL-44 е доста прилично зверче:

                              Victory!
                              Battle: Dragon Ridge 15 юни 2012 г. 00:30:45 ч.
                              Vehicle: ARL 44
                              Experience received: 725
                              Credits received: 15*971

                              Печалбата беше към 10 000, защото снарядите са 255 парчето.
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

                              Comment


                                То като се замисля,наистина всеки танк става за гриндене,ако ти пасва на стила на игра.Ето какво прави неугледния Т-50,при това без нито един килнат в битката.
                                Победа!
                                Битка: Линията Зигфрид 15 юни 2012 г. 00:30:28 ч.
                                Танк: T-50
                                Опит: 888
                                кредита: 20*190

                                Пълен ремонт за 2382 и 420 за снаряди при наистина много стрелба = 16,5к печалба.Колко ли ще изкарва Т-50-2,дето сравнен с този е изтребител ?

                                П.П. АРЛ-а е могъщ!Жалко че го порязват до няколко дни.Дано да не е много чувствително.

                                Comment

                                Working...
                                X