Бе хъм, както казах танковете бяха достатъчно близо за да виждам точно къде ги оцелвам, на всеки двете попадения бяха между механик водача и радиста..отделно от както ги разделиха КВ-татаединицата са я направили убер здрава, по половин боекомплект съм разстрелвал без никаква полза срещу такова...а Чърчила (понеже много обичах да играя с него) изобщо не го забелязвам да е има тази декларирана броня, всичко което срщна (е освен убер лоу тиър и малки леки) м епробива...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Понеже влязах яко с кинтите тази вечер ще продам ягда и на негово масто ще взема ЩУГ , кой ще го тунингавам с рогатка + мрежа, като си мисля по този начин , че ще къртя яко кинти. Причината за това мое желание е че нещо немога да разбера какво се получава ...
Издумквам минимум по 2-4 танка на битка , губим играта и влизам вътре яко с кинтите ... ебаси черната серия.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеще пробваме, за сега 105 мм ми се вижда фрапиращо неточно, особенно на фона на оръдията които стоят на Е-50...и изобщо силно нагло ми се вижда американските оръдия за 9 средни да са най-калпавите в играта, ама ще видим,albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеа обръщал ли си внимание колко струва 105 мм снаряд и колко 88 мм-вият
после сметни колко демидж получваш на вложена паричка. Отделно 88 е по-точно.
105мм прицелва по-бързо. Докато снарядът зареди, вече мерникът се е събрал и само чака да дръпна спусъка.
Вярно е, че 105мм струват 4 пъти повече от 88мм. Виж играта, с която се похвалих на по-горе на страницата и риплея към нея - играя със 105 мм."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Ideqta e `e strelbata със 105 мм е набутваща, сосбенно ако не си добър стрелец...аз се има за доста приличен, но пък обичам да стрелям на големи дистанции, поради което се държа на около 80% с този калибър оръдия...с тези с по-евтини снаряди си позволявам да стрелям и при не съвсем сигурни попадения или по вече невидим противник
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАха... играеш за реализма?...
Comment
-
aiwara написа Виж мнениеVictory!
Battle: Fjords Thursday, June 14, 2012 12:27:21 PM
Vehicle: IS-8
Experience received: 1,855
Credits received: 63,061
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Master Gunner, Sharpshooter, Steel Wall, Top Gun
Трета игра с ИС-8 и вече мрат като мухи.
Ъпгрейднал ли си го танка?
При мен остават около 20к опит докато го отключа."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment