Бе хъм, както казах танковете бяха достатъчно близо за да виждам точно къде ги оцелвам, на всеки двете попадения бяха между механик водача и радиста..отделно от както ги разделиха КВ-татаединицата са я направили убер здрава, по половин боекомплект съм разстрелвал без никаква полза срещу такова...а Чърчила (понеже много обичах да играя с него) изобщо не го забелязвам да е има тази декларирана броня, всичко което срщна (е освен убер лоу тиър и малки леки) м епробива...
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Понеже влязах яко с кинтите тази вечер ще продам ягда и на негово масто ще взема ЩУГ , кой ще го тунингавам с рогатка + мрежа, като си мисля по този начин , че ще къртя яко кинти. Причината за това мое желание е че нещо немога да разбера какво се получава ...
Издумквам минимум по 2-4 танка на битка , губим играта и влизам вътре яко с кинтите ... ебаси черната серия.Comment
-
а обръщал ли си внимание колко струва 105 мм снаряд и колко 88 мм-вият
после сметни колко демидж получваш на вложена паричка. Отделно 88 е по-точно.Comment
-
Уф моля те недей коментира повече преди да си поиграл малко с него. Е-50 е снайперист и оръдието му за това е правено, оръдието на Патън е отлично за неговите задачи. Всъщност си е направо брутално.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Уф, моляте защо смяташ че не съм играл с Патън (тестовият сървър е идеален да се тестват разни машинки преди да си ги купиш)? определено 105 не ми допада.Може да е отлично за неговите си задачи но не и за начина по който аз обичам да играя.Comment
-
Поражението за минута на 105 и 88 е равностойно.
105мм прицелва по-бързо. Докато снарядът зареди, вече мерникът се е събрал и само чака да дръпна спусъка.
Вярно е, че 105мм струват 4 пъти повече от 88мм. Виж играта, с която се похвалих на по-горе на страницата и риплея към нея - играя със 105 мм."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Ideqta e `e strelbata със 105 мм е набутваща, сосбенно ако не си добър стрелец...аз се има за доста приличен, но пък обичам да стрелям на големи дистанции, поради което се държа на около 80% с този калибър оръдия...с тези с по-евтини снаряди си позволявам да стрелям и при не съвсем сигурни попадения или по вече невидим противникComment
-
да ам аЕ-50 първо е нациски (не че е фундаментално) после е фантасмагоричен..освен това с патъна много добр екъсам вериги
само да се докопам до най-хубавият двигател
Comment
-
Comment
-
Victory!
Battle: Fjords Thursday, June 14, 2012 12:27:21 PM
Vehicle: IS-8
Experience received: 1,855
Credits received: 63,061
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Master Gunner, Sharpshooter, Steel Wall, Top Gun
Трета игра с ИС-8 и вече мрат като мухи.Comment
-
Къртиш!
Ъпгрейднал ли си го танка?
При мен остават около 20к опит докато го отключа."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment

Comment