World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • 1951
    Airman
    • Aug 2006
    • 2910

Благодаря за информацията. Точно към Тигърчето съм се насочил сега. VK3601 ми доставя страхотно удоволствие, надявам се да продължи и при Тигъра.
    Като чета, виждам, че икономията на Тигъра е близка до тази на VK3601, което е добре, защото него го играя на твърда печалба.

Иначе, от вчера на европейския сървър сме на 7.1.1. Единственият видим резултат е, че картите зареждат с по 7 - 8 секунди по-бързо.
    Last edited by 1951; 14-03-2012, 18:17.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• feersum
      Петнохолно алкно
      • May 2011
      • 1270

Тигър 1 се играе почти по същия начин като VK3601 - който между другото ми е любимия танк в играта. Страшно приятна машина, много ми пасва като стил на игра. А и исторически е бил прототип на Тигъра
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Imperial
        Мошенник
        • Jan 2003
        • 12066

feersum написа
        А и исторически е бил прототип на Тигъра
        Не точно. Прототипът на Тигър си е VK45.01(H). VK36 е просто предходната стъпка в развитието.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• feersum
          Петнохолно алкно
          • May 2011
          • 1270

Imperial написа
          Не точно. Прототипът на Тигър си е VK45.01(H). VK36 е просто предходната стъпка в развитието.
          Мда, прав си. Сега се поразтърсих по-сериозно из нета.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
            махмурлия
            • May 2007
            • 1335

Ето тук http://www.wotskins.ru/news/1431-wot...enyaetsya.html има доста разяснения от кой тиър,как ще се печели и защо.

WOT 0.7.2 - экономика игры поменяется
            Новости WOT
            Как известно, версия 0.7.2 станет следующим масштабным обновлением World of Tanks. В этом обновлении экономика игры претерпит значительные изменения, которые будут направлены на оптимизацию доходности боевых машин и на установление адекватных цен на их комплектующие. Таким образом, экономика 2.0 обеспечит более комфортный процесс исследования и покупки танков.

До момента "най-доходен" (за мое съжаление и най-досаден за игра) е КВ със 107 мм. Доста по-приятен и също толкова доходен е и Pz IV,конфигуриран подходящо.Надявам се да са направили сполучливи промени,защото,за момента няма френска и сащианска базова машина с равностойни печалби.

Comment

• Imperial
              Мошенник
              • Jan 2003
              • 12066

Всичките ми Т8-Т10 танкове изкарват достатъчно пари, че да са на стабилна печалба. Ако сериозно ми трябват пари цъкам Льовето - скоро ми се събраха 1000 игри с него...

Иначе коментара ми за 7.2 в този момент е - чаках новите американски Т9 и Т10 танкове от ужасно много време, а те се оказват пълна трагедия. Тест 2 надали ще промени нещата съществено.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Eguo
                ветеран
                • Jun 2007
                • 2320

Аз специално купи Танк "тип 59" за да печелят сребро.
                Дори ако просто "вляза в бой", не се стреля, убит... и отборът загуби - 10 000 сребро.
                Средната битка - 30-50 хиляди.
                Не "премиум"
                http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

• feersum
                  Петнохолно алкно
                  • May 2011
                  • 1270

Един познат беше пуснал скрийншот - към стотина хиляди чисти пари за една битка с Тайп 59. С брутална победа, разбира се.

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

bigbeer написа
                    .Надявам се да са направили сполучливи промени,защото,за момента няма ..... сащианска базова машина с равностойни печалби.
                    При мене М4Е8 съвсем прилични пари изкарва, на нивото на КВ-то, а като вземем предвид че мие по-удобна в повечето битки и отгоре...вчера в една битка в която загубихме но аз си изядох един КВ-5 почти самичък (е и разни другинеща гръмнах) имах 22К чисти, без премиум, в момента съм го конфигурирал с 76 мм,

Comment

• bigbeer
                      махмурлия
                      • May 2007
                      • 1335

Gaden Gogi написа
                      При мене М4Е8 съвсем прилични пари изкарва, на нивото на КВ-то, а като вземем предвид че мие по-удобна в повечето битки и отгоре...вчера в една битка в която загубихме но аз си изядох един КВ-5 почти самичък (е и разни другинеща гръмнах) имах 22К чисти, без премиум, в момента съм го конфигурирал с 76 мм,
                      M4E8 e тиър 6,КВ-то е тиър 5.По скоро е от класа на КВ-3.Изкарва до 45к при победа,не защото е перфектен танк,а защото 8 от 10 битки го пуска в топ-а.От там контролираш битката и победата,и избираш максимално удобни за пари цели.Отделно като по-нисък клас,ремонта и консумативите са му по-евтини.Доста често победата се комбинира с един или няколко медала.Има битки в които съм взимал: - войн;стрелец;снайпер;коса на смъртта;нашественик;стоманена стена и още нещо накуп.Не знам какви пари дава за медал,но като правило от тези битки се взима сума пара.

Comment

• bigbeer
                        махмурлия
                        • May 2007
                        • 1335

Eguo написа
                        Аз специално купи Танк "тип 59" за да печелят сребро.
                        Дори ако просто "вляза в бой", не се стреля, убит... и отборът загуби - 10 000 сребро.
                        Средната битка - 30-50 хиляди.
                        Не "премиум"

"тип 59" вече не се продава.Който го има е добре.Който е закъснял да го купи - търси други начини.

Comment

• feersum
                          Петнохолно алкно
                          • May 2011
                          • 1270

bigbeer написа
                          M4E8 e тиър 6,КВ-то е тиър 5.По скоро е от класа на КВ-3.Изкарва до 45к при победа,не защото е перфектен танк,а защото 8 от 10 битки го пуска в топ-а.От там контролираш битката и победата,и избираш максимално удобни за пари цели.Отделно като по-нисък клас,ремонта и консумативите са му по-евтини.Доста често победата се комбинира с един или няколко медала.Има битки в които съм взимал: - войн;стрелец;снайпер;коса на смъртта;нашественик;стоманена стена и още нещо накуп.Не знам какви пари дава за медал,но като правило от тези битки се взима сума пара.
                          Интересно, с vk3601 обикновено съм в средата на таблицата, или надолу. Отгоре много рядко се падам.
                          С тиър 5 средни машини доста по-често съм отгоре на таблицата.

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

bigbeer написа
                            E явно "някой горе те обича" мене с Е8 почти никога не ме пуска в топа, а д аконтролирам битка в която има 5-6 тежки машини моят или по-висок тиър някак трудно се получава. като това са 90% от битките.
                            Иначе едалите не носят пари, но пък значат че много си се старал, за което вече има кеширане.

Comment

• Imperial
                              Мошенник
                              • Jan 2003
                              • 12066

feersum написа
                              Един познат беше пуснал скрийншот - към стотина хиляди чисти пари за една битка с Тайп 59. С брутална победа, разбира се.
                              Моя рекорд с Льове е 144К (с премиум)
                              albireo написа

Comment

• 1951
                                Airman
                                • Aug 2006
                                • 2910

За първи път поразцъках на тестовия 7,2 сървър.
                                На първо четене са се пооляли с графиката. Кадрите са ми към 40 - 50, при стандартно 60 - 70. Американските ТД-та изглеждат неприятно и опасно, но нямам други впечатления. Американската карта е интересна, но италианската ми се струва, че ще счупи всякакви рекорди по окопаване. Правих усилен тест драйв на Т14 и май ще си го купя в реалния сървър. Руснаците са си задници. Вече ме утрепаха веднъж наши, а друг ме псува на нацист. Аз пък го напсувах на чист руски и оня не се обади повече
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...